به گزارش بازار، رضا افلاطونی در نشست مشترک بررسی فعالیت ها و ظرفیت های مرزبندی و صدور اسناد کشاورزی ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: اکنون فرصتی فراهم شده است تا مشکلات مردم در زمینه تثبیت حل شود. ویژگی. ، این خواسته و خواست مردم است.
وی افزود: با تصویب قانونی که مستلزم ثبت رسمی معاملات ملکی است، مشکلات بین نهادهای مختلف برطرف شده و این قانون مزایای بسیاری را به همراه دارد.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: از جمله مزایای این قانون، رفع برخی از مشکلات قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی مصوب 1397، تعیین تخصیص زمین های زیر حد نصاب، صرفه جویی است. زمین های کشاورزی از عدم قطعیت، ممنوعیت نقل و انتقالات عادی و محدود کردن نقل و انتقالات و نقل و انتقالات مشترک و نظام مند کردن مشاوره های ثبتی.
وی افزود: سالانه حدود 15 هزار استعلام از سوی ادارات امور سرزمینی در سراسر کشور انجام می شود که باید از طریق سامانه به آنها پاسخ داده شود.
افلاطونی خاطرنشان کرد: اسناد سرزمینی نوع کاربری کشاورزی زمین را مشخص می کند و به این ترتیب امکان تغییر کاربری از بین می رود.
وی تصریح کرد: در اجرای این قانون اعضای شورای اسلامی روستا و دهیاران می توانند با اطلاع رسانی و حمایت، شناسایی مالکان زمین و ایجاد اعتماد در بین مردم سهم بسزایی در تعیین حریم و مستندسازی اراضی کشاورزی داشته باشند.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: تشکیل جلسات کمیته راهبری و دستورالعمل اجرایی این قانون با همکاری نهادهای ذیربط در اسرع وقت ضروری است.
مرزبندی اراضی آمار دقیق زمین های کشاورزی را مشخص می کند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این جلسه گفت: برای برنامه ریزی در حوزه کشاورزی به آمار دقیق اراضی کشاورزی نیاز داریم که با مرزبندی این امر محقق می شود.
حسن بابایی افزود: تعیین حریم و صدور اسناد زمین کشاورزی وظیفه ای است که بر عهده ماست و موجب کاهش پرونده های قضایی، تثبیت مالکیت و تامین امنیت غذایی کشور می شود.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید دارند متر به متر از زمین های کشور باید مستندسازی شود و این امر با همکاری، همدلی و هم افزایی همه نهادهای متولی محقق می شود.
وی افزود: قبل از دولت سیزدهم تنها چهار درصد اراضی کشاورزی دارای سند بود اما اکنون حدود 67 درصد اراضی کشاورزی دارای سند هستند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تصریح کرد: برای جلب مشارکت مردم در این زمینه باید از توانمندی دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها استفاده کرد.
به گفته وی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در این زمینه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لازم است مزایای صدور اسناد برای مردم تبیین شود.
67 درصد اراضی کشاورزی دارای سند است.
معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز در این جلسه اعلام کرد: تاکنون برای 10 میلیون و 110 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور معادل 67 درصد سند تک برگ صادر شده است.
صفدر کشاورز افزود: استان های خراسان رضوی با 91 درصد، البرز با 87 درصد، تهران و خوزستان با 84 درصد و قم با 82 درصد از نظر مساحت زمین های کشاورزی مستند، بهترین آمار عملکرد و از نظر تعداد را دارند. از بین قطعات، استان های مازندران و تهران بهترین عملکرد را دارند.
خط کشی زمین های کشاورزی پیش نیاز توسعه کشور است
معاون سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور در این جلسه اظهار داشت: حریم گذاری و صدور سند اراضی کشاورزی از رسیدن پرونده های متعدد به محاکم قضایی جلوگیری می کند و پیش نیاز توسعه کشور است.
مهیار نورعلی افزود: این کار باید سریعتر انجام شود و این سازمان از تمام توان خود برای همکاری با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان امور اراضی کشور استفاده خواهد کرد.
من باید بگویم؛ نشست مشترک بررسی فعالیت ها و توانمندی های مرزبندی و صدور اسناد کشاورزی با حضور رئیس سازمان امور اراضی کشور، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، معاونان و مدیران دو سازمان حضوری و الف. وبینار در قالب وبینار در سالن اجتماعات اموال کشور، روسای سازمان های جهاد کشاورزی و متولیان امور اراضی، مدیران کل ثبت اسناد و املاک استان ها، معاونین امور عمرانی استانداری و مدیران کل امور روستایی سراسر کشور برگزار شد. کشور. و سازمان ثبت اسناد.