به گزارش بازار، سومین جلسه از هشتمین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با حضور رئیس، هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و غلام برگزار شد. در این جلسه علی مهدوی دبیر هیأت عالی نظارت بر تشکل های تجاری و سردار نوروزی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی شهرستان فرجا حضور داشتند.
حسین طاهرمحمدی رئیس اتاق اصناف ایران در سومین جلسه هشتمین جلسه هیات نمایندگان اتاق اصناف ایران با اشاره به اقدامات موفق و موثر انجام شده در سفرهای استانی هیات رئیسه هشتمین اجلاس اتاق اصناف ایران گفت: در مدت حدود یک ماهه که از مسئولیت این هیئت اصناف می گذرد، هشتمین استان کشور را گشتیم.
وی در خصوص دستاوردهای این سفرهای استانی تصریح کرد: اگرچه برخی مشکلات عمومی در همه استان ها رایج است اما مشکلات و ظرفیت های خاصی نیز وجود دارد که در بازدیدهای میدانی برای ما آشکار می شود.
طاهرمحمدی تصریح کرد: گاهی اتاق اصناف در شهرستان ها اقدامات بسیار خوبی دارند که هیچکس از آن خبر ندارد. از ظرفیت پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران استفاده می کنیم تا همه استان ها بتوانند از تجربیات یکدیگر درس بگیرند و در صورت لزوم از آن اقدامات استفاده و تکمیل کنند.
لزوم برگزاری جلسات اتحادیه ها و نمایندگان مجلس در شهرستان ها
رئیس اتاق اصناف ایران افزود: در این سفرها گاهی از اتاق اصناف همجوار نیز دعوت می شد که نتایج بهتری داشت. همچنین برگزاری جلسات رایزنی با نمایندگان مجلس در استانها یکی از مهمترین اقداماتی است که در برخی از این استانها اجرا شد و انتظار میرود در سایر استانها نیز تکرار شود، چرا که جلسات با نمایندگان مجلس در تهران برگزار میشود اما کیفیت از این جلسات در زادگاه نمایندگان اصناف و نمایندگان مجلس، حضور هیات رئیسه اتاق اصناف ایران کمک شایانی به بررسی دقیق تر و زمان کافی مشکلات خواهد کرد.
طاهیرمحمدی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که با مجلس داریم ارائه پیشنهادهایی برای تدوین برنامه هفتم توسعه است. در جلساتی که با نمایندگان در استان ها صورت می گیرد در جلسات طولانی مدتی مطالبی مطرح می شود و در این جلسات مطالبات عادلانه صنف با استدلال های قانونی مطرح می شود. از جمله به کمیسیون تلفیق برنامه هفتم پیشنهاد می کنیم که اجرای تبصره 1 ماده 22 در طول برنامه هفتم که پنج ساله است کامل تلقی شود.
وی گفت: در نظر داریم کارگروه های ملی و کمیته های تخصصی در اتاق اصناف ایران داشته باشیم. ما این مصوبه را داریم که برای هر شغل یک کارگروه ملی ایجاد کنیم تا مشکلات آن شغل را محاسبه کنیم و بگوییم مثلا زیتون فروشان چه مشکلات خاصی از نظر مالیات، بهداشت، صادرات و واردات و… دارند. دارند. تشخیص این مشکلات و ظرفیت ها باید توسط صاحبان این مشاغل که در تعیین اعضای آن هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اولویت دارند، انجام شود.
رئیس اتاق اصناف ایران افزود: نامه ای به رئیس جمهور در خصوص دریافت کارمزد تراکنش با دستگاه های کارتخوان تهیه کرده ایم. ما مخالفتی با این موضوع نداریم، اما بنا داریم اصناف بانک را تشکیل دهیم تا درآمد حاصل از این تراکنش ها در بانک اصناف جمع آوری و در خود اصناف هزینه شود.
وی افزود: به زودی تفاهم نامه آموزش حقوق مالیاتی را با سازمان امور مالیاتی امضا خواهیم کرد. در خصوص نظام جدید صنفی نیز بررسی های دقیقی انجام دادیم و با نمایندگان شورای اسلامی جلساتی برگزار کردیم و مشکلات نظام را مطرح کردیم.
طاهیرمحمدی تصریح کرد: مفتخریم که در حدود یک ماه از زمانی که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم به برخی از شعارهای انتخاباتی جامه عمل پوشاندیم. اتاق اصناف شیشه ای می سازیم و اطلاعات شفاف و مستند را در اختیار هیئت نمایندگی اتاق اصناف ایران که زیرساخت نرم افزاری دارد، می دهیم.
وی ادامه داد: امروز معاضدت حقوقی و مشاوره حقوقی برای اتاق اصناف شهرستان ها در حال اجراست تا در انجام وظایف خود بر اساس قوانین آرامش خاطر بیشتری داشته باشند. ضمنا امکان ارائه مشاوره مالیاتی به اتاق اصناف شهرستانها در اتاق اصناف ایران وجود دارد و در صورت وجود هرگونه ابهام و سوال مشاور مالیاتی اتاق اصناف ایران پاسخگو خواهد بود.
بر اساس این گزارش، با استقبال هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران از تمرکززدایی در مدیریت اصناف تهران و تصویب آن در این جلسه، مقرر شد پس از این جلسات به طور منظم در قالب ویدئو کنفرانس یا حضوری در شهرها.
در این جلسه بودجه 1402 اتاق اصناف ایران که پیش از این دو برابر سه دوازدهم بودجه سال 1401 برای گذراندن شش ماهه اول سال 1402 تصویب شده بود با رای الکترونیکی هیات نمایندگان به تصویب رسید. اتاق اصناف ایران همچنین اعضای شش کمیته عمومی اتاق اصناف ایران نیز با رای الکترونیکی اعضای جلسه انتخاب شدند.