افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 14 November , 2024
2

کشاورزان گلستانی از سویای برچسب دار استفاده کنند علوفه بودن ربطی به نوع بذر ندارد.

  • کد خبر : 291047
کشاورزان گلستانی از سویای برچسب دار استفاده کنند علوفه بودن ربطی به نوع بذر ندارد.

علی موسی خانی در گفت و گو با خبرنگار بازار با بیان اینکه کشاورزان بین 30 تا 40 درصد از بذرهای خود مصرفی را برای کشت سویا استفاده می کنند، اظهار داشت: استفاده کشاورزان از بذرهای خود مصرفی توصیه نمی شود و بهتر است از بذرهای برچسب دار استفاده کنند. . استفاده از تاییدیه مرکز […]

علی موسی خانی در گفت و گو با خبرنگار بازار با بیان اینکه کشاورزان بین 30 تا 40 درصد از بذرهای خود مصرفی را برای کشت سویا استفاده می کنند، اظهار داشت: استفاده کشاورزان از بذرهای خود مصرفی توصیه نمی شود و بهتر است از بذرهای برچسب دار استفاده کنند. . استفاده از تاییدیه مرکز تحقیقات

رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی جهاد کشاورزی گلستان افزود: میزان بذر مورد نیاز برای کشت سویا در استان بر اساس پیش بینی تولید سال آینده توسط 6 شرکت خصوصی تامین می شود.

وی با بیان اینکه بذرهای تولید شده در بخش خصوصی توسط مرکز تحقیقات بررسی می شود، گفت: از آنجایی که شرکت ها زمین های تولید بذر را آماده می کنند، نماینده مرکز تحقیقات استان بر مراحل تولید نظارت دارد.

موسی خانی ادامه داد: پس از تولید بذر، نمونه برداری انجام می شود و خلوص بذر و سایر استانداردها در مرکز تحقیقات بررسی می شود و در صورت داشتن شرایط، محصول به کشاورزان تحویل می شود.

وی با اشاره به اینکه بذر تولیدی در استان از کیفیت خوبی برخوردار است، خاطرنشان کرد: از ارقام سویا تولید شده در استان می توان به کتول، سامان، ساری و امیر اشاره کرد.

به گفته رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی جهاد کشاورزی گلستان، شرکت های تولیدکننده در سال گذشته 360 تن بذر از کشاورزان خریداری کردند که 278 تن آن دارای استانداردهای لازم برای کشت بود.

آسیب به مزارع سویا ربطی به کیفیت بذر ندارد

موسی خانی با بیان اینکه در سال های اخیر برخی از مزارع سویا کشاورزان آسیب دیده است، یادآور شد: علوفه برخی از مزارع سویا ربطی به کیفیت بذر ندارد، اما طی تحقیقات سه ساله مرکز، خسارت به مزارع مربوط می شود. به مدیریت حوزه ها

وی افزود: در مدیریت کشاورزی زمان مناسب برای شروع کاشت، بخور با سموم دفع آفات و همچنین تغذیه کافی برای کشاورزان حائز اهمیت است.

به گفته رئیس اداره پنبه و دانه های روغنی جهادکشاورزی گلستان، کنترل آفات مکنده در کشت سویا در زمان مناسب موضوع بسیار مهمی است که سویاکاران استان باید آن را جدی بگیرند.

موسی خانی با بیان اینکه چغندر و سویا آفت مشترکی ندارند، گفت: تصور کشاورزان مبنی بر تبدیل سویا به علوفه به دلیل کشت چغندر قند در استان اثبات نشده و صحت ندارد.

وی در پایان به کشاورزان گلستانی توصیه کرد تا دستورات کارشناسان مرکز تحقیقات در زمینه مدیریت کشاورزی در زمان کشت سویا را جدی بگیرند تا مزارع آنها دچار اختلال و آسیب نشوند.

پیش بینی می شود امسال بذر روغنی سویا در 12 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کاشته شود که نسبت به سال گذشته حدود 4 هزار هکتار بیشتر است.

کشت سویا در گلستان از بهار آغاز می شود و پس از برداشت محصولات پاییزه از جمله کلزا، جو و گندم از خردادماه، زمان برداشت از مهر تا دی ماه خواهد بود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=291047

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.