هادی بهرامی بازار: به غیر از علم فنی، پارامترهای اساسی مانند شاخص های آتی معلق، ترس و طمع، دلار، سلطه، احساسات و برخی اخبار مهم در بازار را نیز می توان برای تحلیل روند بازار مورد استفاده قرار داد. در مطالب قبلی به تحلیل دامنه ها، نکات فنی بیت کوین، اتریوم و سایر سکه های اصلی بازار پرداختیم و در ادامه جریان نقدینگی پردرآمدترین سکه ها در بازار ارزهای دیجیتال را گزارش خواهیم کرد.
بخش معاملات نقدی بازار ارزهای دیجیتال هفته گذشته با حجم بازار 2.62 میلیارد دلار و حجم معاملات 24 ساعته 92 میلیارد دلار به پایان رسید. روز چهارشنبه حجم معاملات قراردادهای آتی به 4.23 میلیارد دلار و حجم معاملات قراردادهای آتی دائمی به 214 میلیارد دلار رسید که 112 میلیون دلار آن از محل سرمایه فعالان بازار نقد و زیان شد. طی دو هفته گذشته 124 میلیارد دلار پول وارد بازار شد که نشان دهنده افزایش 5 درصدی ارزش بازار است. در نهایت، تتر نیز شاهد 0.5 درصد ورودی به مبلغ 614 میلیون دلار بود و در مجموع بیت کوین، تتر و آلت کوین ها رشد خوبی داشتند.
از دلایل رشد نقدینگی و تقاضا در بازار می توان به جنجال نات کوین و بازی های کلیکی اشاره کرد; از سوی دیگر انتشار ETF بیت کوین، اتریوم و ریپل این تقاضا را تقویت کرد که به نظر می رسد در ماه های آینده تأثیر بیشتری خواهد داشت. اگر بخواهیم از نظر جذب نقدینگی و جلب توجه و کاربران به آن نگاه کنیم، بلاک چین Tancoin دروازه ورود 900 میلیون کاربر تلگرام، افزایش نقدینگی قفل شده در اکوسیستم و احساسات مثبت است که به افزایش آن کمک کرد. ارزش کل بازار
ارز دیجیتال NatCoin 143%، Dodge Runes 62%، Jasmine Coin 50% Ordi 34% و Caspa 33% هفته معاملاتی خود را پشت سر گذاشتند که شامل Dodge Runes با نماد DOG در ماه گذشته 271% و Jasmy Coin با نماد می شود. JASMY 96 درصد افزایش قیمت داشته است. فلوکی با 71 درصد رشد، کسپا 66 درصد و پپه 62 درصد در رتبه های بعدی در ماه گذشته قرار دارند.
بیشترین کاهش قیمت در سکه های بانکی، شبکه آکاش، دوج وای فات، سلستیا و بوم به ترتیب با 15، 12، 11، 7.9 و 7.7 درصد در یک هفته معاملات به ثبت رسید. Token WorldCoin 23٪، Pyth Network 17٪، Chronoz 14٪، Optimism 13٪ و Hedra شاهد کاهش قیمت در 30 روز گذشته بودند. پیشنهاد می شود سکه هایی را که در هفته یا ماه گذشته بیشترین افت یا رشد را داشته اند را در لیست نظارت معاملات خود قرار دهید تا بتوانید از بیشترین نوسانات بهره ببرید.
شاخص ترس و طمع در حال حاضر در محدوده 75 قرار دارد که نسبت به روز قبل، هفته قبل و ماه قبل اندکی افزایش یافته است و این نشان دهنده جنجال Natcoin، تایید Ethereum ATF، راه اندازی بازی های کلیکی است. و ورود کاربران تلگرام به بازار باعث تشدید تزریق پول به بازار ارزهای دیجیتال شده است. محدوده 83 تا 90 مقاومت بسیار خطرناکی برای شاخص ترس و طمع در نظر گرفته می شود. اگر شاخص به این نقطه رسید، نشان دهنده اوج حرص و طمع و رشد بیش از حد احساسات خرید است.