افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 30 October , 2024
3

هتک حرمت دختر 13 ساله در خانه مکانیک! / هشدار به دانش آموزان دختر!

  • کد خبر : 285168
هتک حرمت دختر 13 ساله در خانه مکانیک!  / هشدار به دانش آموزان دختر!

مهشید 13 ساله هر روز به مدرسه می رفت، وقتی مدرسه تعطیل بود نیمی از راه را با همکلاسی هایش بود و بعد از جدایی از دوستانش تنها به خانه برگشت. همه چیز خوب پیش می رفت و مهشید بیشتر وقتش را به درس خواندن می گذراند تا اینکه چندی پیش وقتی از مدرسه برمی […]

مهشید 13 ساله هر روز به مدرسه می رفت، وقتی مدرسه تعطیل بود نیمی از راه را با همکلاسی هایش بود و بعد از جدایی از دوستانش تنها به خانه برگشت.

همه چیز خوب پیش می رفت و مهشید بیشتر وقتش را به درس خواندن می گذراند تا اینکه چندی پیش وقتی از مدرسه برمی گشت، کارگر ساختمانی را جلوی خانه اش دید.

کارگر ساختمانی پاره وقت پسری خوش تیپ و زیبا بود و مهشید هم که پیش این بود جوان گذشت، نگاهش بر نگاه جوان ماند و این روز فراموش نشدنی برای مهشید پس از گذشت زمان تبدیل به تلخ ترین روز زندگی او شد.

مهشید وارد خانه شد اما ذهنش بیرون از خانه و در مقابل کارگر ساختمانی بود اما سعی کرد قیافه مرد جوانی که با مادرش درس می خواند و مشغول خانه داری بود را فراموش کند اما فردا صبح که برای رفتن از خانه خارج شد. . با رسیدن به مدرسه ابتدا نگاهی کلی به ساختمان ناتمام انداخت و آن را رها کرد و سپس راهی مدرسه شد و گاهی سر کلاس به فکر آن جوان بود.

ظهر مدرسه تعطیل شد و دختر 13 ساله به خانه آمد و هر چه به خانه نزدیکتر می شد دلش بیشتر می شد تا اینکه کارگر ساختمانی را جلوی خانه اش دید.

سهیل با لبخند شماره موبایلش را به مهشید داد و از او خواست که در تماس باشد و نوجوان پس از گرفتن شماره تلفن به سرعت به خانه رفت.

مهشید به دلیل سن کمش موبایل نداشت و به همین دلیل گاهی موبایل مادرش را می گیرد و وقتی شرایط خانه را می دید با سهیل تماس می گرفت و نوجوان از تماس می ترسید. او این کار را کرد و خیلی کوتاه با مرد جوان صحبت کرد.

چند روز اول که مهشید به سهیل زنگ زد، ترسید و نگران بود، اما بعد از چند روز به زنگ زدن و صحبت با سهیل عادت کرد و با تمام وجود، نه صد دل، عاشق جوان شد.

روز سیاه

همه چیز خوب پیش می رفت تا اینکه یک روز وقتی مهشید از درب مدرسه بیرون رفت، سهیل را در مقابل خود دید و سهیل که می دانست آن نوجوان دلداده او شده و پیشنهاد او را رد نمی کند، از مهشید خواست تا با او بیرون برود. خانه اش.

مهشید با آن فکر کودکانه پیشنهاد سهیل را پذیرفت و با مرد جوان به خانه او رفت. خانه کوچک بود. سهیل مدعی شد خانه مال اوست و گفتگو ادامه داشت و مهشید نمی دانست که او سقوط کرده است. تله دیو تا اینکه جوان خودش را نشان داد و مهشید نزدیک شد.

مهشید رفتار غیرعادی سهیل را زیاد درک نمی کرد و پس از مدتی رابطه سهیل با مهشید بیشتر شد و این در حالی بود که مرد جوان ازدواج او داشت با او صحبت می کرد و مهشید به سادگی عاشق بود و متوجه حرف ها و اتفاقاتی که برای او افتاد نمی شد تا اینکه به دلیل روابط مرد جوان بیمار شد و سهیل در همان روز ناپدید شد و وقتی حال مهشید بدتر شد مادرش به حال او فکر کرد. ذهن و بیماری و تماس های دخترش او را به سابقه و راز دوستی مهشید مشکوک کرد و رابطه او با سهیل فاش شد و آتشی بر دل مادر فرود آمد.

بعد از چند روز سهیل پیدا شد در حالی که مهشید دیگر اجازه صحبت با او را نداشت و پدرش که نگران حال دخترش بود فقط از مادرش فهمید که دخترش با پسری آشنا شده و او دیگر نیست. آنجا. از عمق فاجعه آگاه است.

سرنوشت دختر دانش آموز و دختر ساده خانواده تغییر کرده بود و مهشید دیگر نمی توانست درس بخواند و به اشتباهی که صبح و شب مرتکب شده بود فکر می کرد و کابوس می دید و نمی دانست چه سرنوشتی در انتظارش است و اگر روزی پدرش خبر داد. او دخترش چه اتفاقی می افتد.

مادر مهشید با در نظر گرفتن نگرانی هایی که برای دخترش داشت و همچنین به دلیل صحبت های دخترش، وقتی متوجه شد که او به سمت ناامیدی و خودکشی افتاده است، تصمیم گرفت برای نجات دخترش از این باتلاق از پلیس کمک بخواهد و در این رابطه مادر به مرکز مشاوره پلیس آگاهی مراجعه و اظهار داشت که می داند دخترش قصد خودکشی دارد.

مادر نگران گفت: دخترم افسرده است و اشتهایی برای خوردن غذا ندارد، با موبایلش دنبال اطلاعات خودکشی می شود و بدتر از همه این که پسر شیطان صفت دخترم را هم آزار می دهد.

با این اظهارات همزمان که پلیس به دنبال یافتن پسر شیطان صفت و بازجویی از سهیل بود، این دانش آموز نیز برای رهایی از کابوس های آن روز سیاه مشاوره دریافت کرد.

نظر متخصص

سرهنگ علیزاده رئیس مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان البرز گفت: تجربه دوستی هایی از این دست آسیب های روحی و روانی زیادی بر دختران برجای می گذارد. روابط جنسی نامتعارف و نامشروع پس از مدتی باعث اختلالات رفتاری شده و فرد را منزوی می کند. افسردگی و بحران های عاطفی از یک سو و خشونت خانوادگی از سوی دیگر، نوجوان را به سمت رفتارهای غیرقابل پیش بینی مانند خودکشی سوق می دهد. تحقیقات علمی نشان داده است که اکثر این افراد در نهایت ازدواج نمی کنند و حتی اگر این اتفاق بیفتد، چندان پایدار نخواهد بود و ازدواج آنها با افراد دیگر به دلیل خاطرات ناخوشایندی که دارند نمی تواند رابطه خوبی با شریک زندگی خود برقرار کند. . بنابراین والدین باید برای جلوگیری از این نوع دوستی های نامتعارف فضای دوستانه ای را در خانواده ایجاد کنند و اگر در این زمینه مشکل داشتند و متوجه شدند فرزندانشان درگیر چنین مسائلی هستند با احتیاط عمل کنند تا خدای ناکرده ، حادثه جدی تر رخ نمی دهد. علاوه بر این، در چنین شرایطی، والدین می توانند از خدمات مشاوره ای در مراکز مشاوره پلیس استفاده کنند که رایگان است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=285168

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.