افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
2

افزایش خطر ابتلا به زوال عقل در افراد دارای سابقه کیفری

  • کد خبر : 281471
افزایش خطر ابتلا به زوال عقل در افراد دارای سابقه کیفری

طبق یک مطالعه جدید، افراد مسنی که مرتکب جنایات جدی شده‌اند، محکومیت‌های متعدد دارند یا محکومیت‌های حبس طولانی‌مدت دریافت کرده‌اند، به طور قابل‌توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و اختلالات شناختی خفیف (MCI) هستند. به گزارش ایسنا، کانال کارمن سولارس با استفاده از داده های ثبت ملی، افراد بالای 50 سال را شناسایی […]

طبق یک مطالعه جدید، افراد مسنی که مرتکب جنایات جدی شده‌اند، محکومیت‌های متعدد دارند یا محکومیت‌های حبس طولانی‌مدت دریافت کرده‌اند، به طور قابل‌توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و اختلالات شناختی خفیف (MCI) هستند.

به گزارش ایسنا، کانال کارمن سولارس با استفاده از داده های ثبت ملی، افراد بالای 50 سال را شناسایی کرد و داده هایی را در مورد محکومیت های جنایی و سلامت آنها جمع آوری کرد. پایان نامه دکتری او شامل بیش از 3.5 میلیون نفر است که 800 هزار نفر از آنها سابقه کیفری دارند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، سولارس می گوید: احتمالاً دلیل آن این است که افرادی که مرتکب جرایم جدی می شوند اغلب در شرایط سختی زندگی می کنند. سلامت جسمی و روانی آنها اغلب بدتر از عموم مردم است و سطح تحصیلات آنها پایین است. همه این عوامل خطر ابتلا به زوال عقل را در آینده افزایش می دهند.

ژن ها نقش دارند.

در یک مطالعه فرعی، سولارز بررسی کرد که چگونه عوامل ژنتیکی و عوامل محیطی مرتبط با خانواده بر ارتباط بین رفتار بیرونی و بیماری آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل تأثیر می‌گذارند. رفتار بیرونی شامل جرم، سوء مصرف مواد مخدر و پرخاشگری است.

سولارس می‌گوید: «ما می‌توانیم نشان دهیم که بستگان افراد دارای سوابق کیفری در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به زوال عقل هستند. اگرچه این خطر برای والدین در مقایسه با اقوام مانند پدربزرگ و مادربزرگ، خاله و عمه به طور قابل توجهی بیشتر است.

سولارس می گوید: افزایش خطر زوال عقل تحت تأثیر ترکیبی از عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی و همچنین مشکلات سلامتی و روانی اجتماعی در طول زندگی است.

مشکلات سلامتی در مجرمان مسن تر شایع تر است

این پایان‌نامه همچنین نشان می‌دهد که مجرمان مسن‌تر به طور کلی از مشکلات سلامتی مختلف، اعم از جسمی و روانی، در مقایسه با سایر بزرگسالان هم سن رنج می‌برند. این مشکلات سلامتی می تواند شامل سوء مصرف الکل و مواد مخدر، افسردگی، اضطراب، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سکته مغزی و سرطان باشد.

این به ما درک بهتری از نحوه تأثیر یک سبک زندگی مجرمانه بر سلامت افراد با افزایش سن می دهد. این دانش همچنین می تواند برای توسعه استراتژی های پیشگیرانه در بخش عمومی مورد استفاده قرار گیرد و می تواند برای همه کسانی که با افراد مسن کار می کنند مفید باشد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=281471

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.