افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 17 November , 2024
3

شناسایی 100 تلاش عامل رسمی. تامین 52 درصد درآمد دولت از طریق مالیات.

  • کد خبر : 278533
شناسایی 100 تلاش عامل رسمی.  تامین 52 درصد درآمد دولت از طریق مالیات.

به گزارش بازار، سید محمدهادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالی در یک برنامه تلویزیونی گفت: کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی یک وعده اتفاقی و اتفاقی است؛ هزینه های جاری دولت نباید از نفت باشد، بلکه باید تامین مالی شود. نفت یک ثروت بین نسلی است و نباید صرف هزینه های جاری دولت شود. یکی از […]

به گزارش بازار، سید محمدهادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالی در یک برنامه تلویزیونی گفت: کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی یک وعده اتفاقی و اتفاقی است؛ هزینه های جاری دولت نباید از نفت باشد، بلکه باید تامین مالی شود. نفت یک ثروت بین نسلی است و نباید صرف هزینه های جاری دولت شود. یکی از دلایل تورم درآمدهای نفتی است، زیرا قیمت و درآمد نفت درست نیست و مرتباً بالا و پایین می رود، در حالی که هزینه های جاری باعث می شود. بعداً دولت ها مجبور می شوند برای تامین هزینه ها پول چاپ کنند و از بانک مرکزی وام بگیرند که تورم ایجاد می کند و تورم مالیات ناعادلانه ای است که بر مردم تحمیل می شود.

وی افزود: تلاش ما در شناسایی دانه های بزرگ است، اصلاحات فرآیندی ما کمک می کند که این حق عمومی است، بیش از 35 درصد مالیاتی که دریافت می کنیم فقط از 700 شرکت بزرگ است، مالیات بنگاه ها و شرکت ها 6 درصد است. کل مالیات سال گذشته 806 مالیات سجاف از اصناف دریافت کردیم در حالی که 50 میلیارد از اصناف دریافت کردیم که بین 5 تا 6 درصد کل مالیات از اصناف و شرکت ها که تعداد آنها 8 میلیون نفر است.

رئیس سازمان امور مالیاتی ادامه داد: 50 درصد مالیات صنفی مربوط به یک درصد آنها و 25 درصد مابقی مربوط به 99 درصد اتحادیه ها و شرکت ها است. 50 درصد اتحادیه ها مالیات را صفر اعلام کردند. 90 درصد اتحادیه ها زیر 20 میلیون تومان در سال مالیات می پردازند در حالی که کارمندی که ماهانه 20 میلیون تومان حقوق می گیرد سالانه 30 میلیون تومان مالیات می پردازد.

شناسایی فاکتور جعلی 100 هزار میلیارد تومانی
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در سال گذشته 2 میلیون و 700 هزار مؤدی و پرونده مالیاتی جدید در کشور شناسایی شد، گفت: مالیات استانی هوشمند می تواند امتیاز کسب کند و از افراد با درآمد بالاتر مالیات بیشتری دریافت کند. ما معتقدیم تقصیر سیستم مالیاتی قبلی بود که دخالت های انسانی زیادی داشت.

گفت: چگونه این کار را انجام دهیم؟ بحث ما باید روی دانه های بزرگ، جلوگیری از فرار مالیاتی و مالیات دهندگان جدید متمرکز شود. سال گذشته 2.7 میلیون تغییر جدید شناسایی کردیم. ما موظف هستیم هر دو هفته یک بار با فرار مالیاتی مبارزه کنیم. 300 میلیارد تومبه فرار مالیاتی ساخت و ساز در استان خوزستان شناسایی کردیم. فرار مالیاتی 860 میلیارد تومانی یک تاجر پتروشیمی را شناسایی کرده ایم. 140 مدی که با شرکت های جعلی که فاکتورهای جعلی 100 میلیارد تومانی صادر کرده بودند فروش داشتند که از طریق داده کاوی و هوش مصنوعی شناسایی شدند.

سبحانیان ادامه داد: در حوزه طلا یک مودی در کردستان با 600 میلیارد تن فرار مالیاتی شناسایی شد. شرکتی با فرار مالیاتی 150 میلیارد تومانی، شرکتی با فرار مالیاتی 150 میلیارد تومانی شناسایی کردیم، در آذربایجان غربی 700 میلیارد تومان فرار مالیاتی در 6 شرکت فعال در حوزه ضایعات شناسایی شد. یک نفر فعال در ارزهای رمزنگاری شده با فرار مالیاتی 400 میلیارد تومانی، یک شرکت فولاد در آذربایجان شرقی و زنجان با 750 میلیارد تومان شناسایی و اظهارنامه مالیاتی ارائه شد. در قزوین یک شرکت خودروسازی با 680 میلیارد تومان، در فارس 240 میلیارد تومان فرار مالیاتی به نام صندوق قرض الحسنه، در البرز و استان مرکزی 260 میلیارد تومان فرار مالیاتی، در همدان دو طرح فروش فاکتور جعلی. 12 میلیارد تومان و یک شرکت جعلی در یزد به ارزش 3 میلیارد تومان با همکاری نهادهای امنیتی و پلیس امنیت اقتصادی شناسایی و برگ تشخیص مالیات برای آنها ارسال شد.

وی گفت: با وجود اینکه ما باجگیر هستیم اما خدمات بهداشتی و درمانی، آموزش و پرورش و زیرساخت ها به ثروتمندان مالیات می دهند. از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده، 4 درصد آن عوارض شهرداری است. سال گذشته 135 میلیارد تومان به شهرداری ها و دهیاری ها مالیات پرداخت کردیم. مالیات جامعه را اداره می کند و ما باید مسئول محل خرج مالیات هایمان باشیم.

سبحانیان اضافه کرد: همچنین باید اعلام کنیم که این بیمارستان یا مدرسه با مالیات ساخته شده و حتی این امکان را فراهم کنیم که مردم تصمیم بگیرند که می خواهند مالیاتشان در چه زمینه ای هزینه شود، آموزش و پرورش یا خدمات زیست محیطی.

وی گفت: مالیات در خدمت کنترل تورم و کاهش بودجه است، بخشی از تورم مربوط به دستکاری دولت در منابع بانکی بود.

بیش از 52 درصد از درآمد دولت از محل مالیات بوده است
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: رئیس جمهور بر نظام مودیان تاکید کرد، راهبرد ما هوشمندسازی نظام مالیاتی است. شناسایی و تعیین مالیات شخصی. گلایه مردم این است که چرا بی عدالتی مالیاتی وجود دارد، چرا یک نوع مالیات برای فرصت های مالی مختلف دریافت می شود. تعجب می کنید که چرا عوارض مالیات دهندگان افزایش می یابد، این را قانون تعیین می کند و اتفاقاً سیستم مودیان کار را برای شما آسان می کند. در صورت ارائه صورتحساب مالیاتی توسط فعال اقتصادی، سازمان مالیاتی 96 درصد اظهارنامه های آن را و فقط می پذیرد. 3.5 درصد از اظهارات آنها را بررسی می کند.

رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه در دهه گذشته 36 درصد منابع بودجه عمومی از مالیات و 64 درصد از نفت تامین می شود، تصریح کرد: تحول نظام مالیاتی در گرو دولت است که مالیات ها برای حمایت از تولید می رود. با مالیات دهندگان هستند.” ما بیش از 88 درصد از آنچه مالیات دهندگان بیان کردند را پذیرفتیم و بیش از 52 درصد درآمد دولت از محل مالیات و کمتر از 50 درصد درآمد حاصل از فروش نفت، اوراق قرضه و اموال بود. تمرکز ما این است. مالیات بر غلات درشت

به گفته وی قانون نظام مالیاتی باید در دولت قبل اجرا می شد اما اکنون آن را اجرا می کنیم. از اول دی ماه سال گذشته برای شرکت ها اجباری شد و برای افرادی که فروش آنها بیش از ۱۸ میلیارد تومان است باید فاکتور ارائه کنند.

سبحانیان گفت: در سال اول 1401 تنها 200 مؤدی دارای صورتحساب الکترونیکی بودند، امروز 162 هزار مؤدی با افزایش 80 برابری صورتحساب الکترونیکی صادر کردند. قبلا روزانه 450 هزار فاکتور صادر می شد که در حال حاضر روزانه 22 میلیون صورت حساب الکترونیکی نوع یک و 2 صادر می شود و در مجموع 2 میلیارد فاکتور الکترونیکی دریافت کرده ایم.

وی تاکید کرد: زمانی که صورتحساب الکترونیکی صادر می شود، مؤدی دیگر نیازی به اظهارنامه ندارد، سازمان امور مالیاتی اظهارنامه را پیشنهاد می کند، اگر مؤدی قبول کرد، مالیات را پرداخت می کند، در غیر این صورت رسیدگی می شود. کسانی که در سامانه مودیان درآمد و فروش پنهانی ندارند اظهارنامه را قبول می کنیم. تا پایان سال 1403 امکان صدور فاکتور فروش غیر الکترونیکی وجود دارد ولی رسیدگی می شود. ما با همدردی قانون نظام مودیان را رعایت می کنیم.

معاون وزیر اقتصاد گفت: خرداد ماه آخرین مهلت بارگذاری فرم های تبصره 100 است اما با توجه به شرایط فعلی مهلت ارسال فرم و مالیات اتحادیه استانی را تمدید می کنیم.

به گفته سبحانیان، طبق تبصره ماده 100 مودیان باید دارای اسناد فروش یا ارائه اظهارنامه باشند، برای تجارتی که مبلغ فروش آن کمتر از 18 میلیارد تومان است، در سال گذشته این رقم 6.7 میلیارد تومان بوده است، نیازی به ارائه نیست. اظهارنامه ها یا اسناد و مدارک ندارند.

وی گفت: سازمان امور مالیاتی بر اساس اطلاعات مالیاتی افرادی که زیر این رقم 18 میلیارد تومبا هستند، نیازی به صدور فاکتور و پرداخت مالیات بدهی که حداکثر تا 5 قسط بوده است. 10 قسط و برای کسانی که چک الکترونیکی دارند تا 15 قسط.

رئیس سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: افراد بالای 18 میلیارد نفر به استثنای مودیان کم خطر اظهارنامه های تعاملی و پیش پرداخت را بپذیرند. برای پشتیبانی بیشتر، لطفا هزینه اجاره را وارد کنید و صاحبخانه، هزینه اجاره در آخرین قسط از مبلغ مالیات کسر می شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=278533

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.