به گزارش بازار به نقل از وزارت نفت، فاطمه عباس نژاد با بیان اینکه طبق قانون کلیه دستگاه های اجرایی صادرکننده مجوز باید به درگاه ملی صدور مجوز کشور متصل شوند، اظهار داشت: از این پس مجوز متقاضی فقط به شما نیاز دارد. برای بررسی پورتال مجوز ملی و دستگاههای اجرایی نیز به این درگاه متصل میشود و پس از احراز هویت و مجوز صدور مجوز از پرتال ملی، مجوز درخواستی صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه تمامی عناوین مجوزها در وزارت نفت به تصویب هیات مقررات زدایی رسیده است، افزود: هدف پرتال ملی علاوه بر مجوزهای الکترونیکی و یکسان سازی، حذف مقررات اضافی و تسهیل در صدور آن است. مجوزها
رئیس دولت هوشمند وزارت نفت تصریح کرد: سامانه درگاه ملی مجوزها پس از قانون اصلاح مواد 1 و 7 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی راه اندازی شد و در دو سال اخیر تمام اجرایی شد. بدن باید به پورتال مجوزها متصل می شد.
صدور 11 عنوان مجوز در وزارت نفت
عباس نژاد با اشاره به اینکه 11 مجوز در وزارت نفت صادر می شود، گفت: از این تعداد 8 پروانه در اصل مصوبه اجرای پتروشیمی و GTL، پالایش و پتروپالایش، NGL، LNG، MiniLNG، CNG است. پروژه های CNG، GNS و LNG وارداتی صادر می شود. همچنین شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی صدور سه عنوان مجوز شامل ساخت جایگاههای سوخت مایع و CNG (سیانجی)، خودروهای سوخترسان سیار و نمایندگیهای پخش فرآوردههای نفتی مایع را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین تعداد مجوزهای صادر شده مربوط به ساخت جایگاه های سوخت بوده و پس از آن مصوبه اصولی پروژه های پتروشیمی بیشترین تقاضا را دارد، افزود: در حال حاضر تمامی 11 عنوان مجوز به درگاه ملی صدور مجوز متصل هستند. و درخواست متقاضیان از درگاه ملی صدور مجوز ارائه و طبق قانون بررسی می شود و نظارت و نظارت بر صدور مجوزها بر عهده مرکز مطالعات، پایش و بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد است. .
رئیس دولت هوشمند وزارت نفت با بیان اینکه دستگاه های تخصصی بر اساس عملکرد آنها در صدور مجوز طبقه بندی می شوند، اظهار داشت: در آخرین گزارش پورتال ملی مجوزها که در 23 اردیبهشت ماه منتشر شد، وزارت نفت آمار 100 را داشت. ٪ در مورد اتصال به شناسه منحصر به فرد و در گزارش های اخیر همچنین این وزارتخانه با عملکرد عالی خود رتبه های شایسته ای را کسب کرده است.
عباس نژاد گفت: در دو سال گذشته و از زمان راه اندازی پرتال ملی صدور مجوز هیچ مجوز کاغذی صادر نشده و در حال حذف کامل آن هستیم.
مجوزهای الکترونیکی غیرقابل جعل و مستند هستند.
وی با اشاره به اینکه مجوزهای الکترونیکی دارای کد پاسخ سریع (QR Code) به عنوان یک شناسه منحصر به فرد هستند، افزود: با اسکن این کد می توانید محتوای مجوز را مشاهده کنید که غیر قابل جعل و احضار است.
رئیس دولت هوشمند وزارت نفت تصریح کرد: در این وزارتخانه تمهیداتی برای متقاضیان قبلی که در خارج از درگاه ملی صدور مجوز مجوز کاغذی اخذ کرده بودند اندیشیده شده است تا دارندگان پروانه قدیمی مجوز خود را تغییر دهند.
عباس نژاد افزود: وزارت نفت با الکترونیکی کردن فرآیند و تبادل سرویس انجام شده با پرتال ملی به تمامی دارندگان مجوزهای قدیمی اطلاع داده است، زیرا این فرآیند باید به درخواست این متقاضیان انجام شود و باید برای دریافت مجوز الکترونیکی اقدام کنند. از طریق پورتال ملی صدور مجوز
وی با بیان اینکه وزارت نفت با سرعت قابل قبولی مجوزهای کاغذی را به الکترونیکی تبدیل می کند، گفت: بر اساس آخرین گزارش، نرخ تبدیل مجوزها در این وزارتخانه 21.2 درصد است و تا زمانی که تمامی مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تبدیل نشود، این روند ادامه دارد. ادامه دارد.