به گزارش خبرآنلاین، «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه آلمان در نشستی با عنوان «دوران طوفانی: سیاست خارجی چگونه امنیت دموکراسی ما را تضمین می کند» در مواجهه با این اقدام معترضان حامی فلسطین شرکت کرد. این نشست بخشی از سلسله برنامه هایی بود که آلمان به مناسبت تصویب قانون اساسی خود در 75 سال پیش برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری آلمان، در این تجمع چند تن از معترضان شروع به سردادن شعارهایی علیه بربوک و محکومیت حمایت دولت آلمان از رژیم صهیونیستی در جنگ با غزه کردند و از برلین خواستند تا تحویل سلاح به این رژیم را متوقف کند. برخی از آنها بنرهایی با شعار «قتلکشی را متوقف کنید» به نمایش گذاشتند.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش این خبرگزاری، بربوک ابتدا سعی کرد در برابر این اعتراضات آرامش خود را حفظ کند و اعلام کرد که برلین «می خواهد اطمینان حاصل کند که هم اسرائیلی ها و هم فلسطینی ها بتوانند در صلح زندگی کنند».
اما پس از اینکه اظهارات وی خشم معترضان را تشدید کرد و فضا را ملتهب کرد، او نیز به شدت عصبانی شد و بر سر یکی از حاضران فریاد زد: اینجا تهدیدی نیست!
به گزارش این رسانه آلمانی، یکی از معترضانی که خود را «یهودی ضدصهیونیست» معرفی کرده بود، اظهار داشت که در آلمان آزادی بیان هنگام صحبت از این جنگ محدود شده است. وی تاکید کرد که آلمان به تبدیل غزه به “ویرانه و خاکستر” کمک کرد.
به دنبال ناآرامی در اتاق جلسه، درگیری بین معترضان و افسران امنیتی بالا گرفت و افسران حداقل 8 شرکت کننده را به زور از محل برگزار کردند.
از زمان آغاز جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در 7 اکتبر 2023، غرب به ویژه آمریکا و آلمان به حمایت های مالی و تسلیحاتی خود از این رژیم ادامه داده و به این رژیم توجهی ندارند. افزایش کشتار فلسطینی ها که اکثریت آنها را زنان و کودکان تشکیل می دهند. پیش از این، نیکاراگوئه شکایتی را به دیوان بینالمللی دادگستری تسلیم کرده بود و از آلمان خواسته بود حکمی صادر کند و از آلمان بخواهد که تصمیم خود مبنی بر تعلیق کمکهای مالی به آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را پس بگیرد و در عین حال حمایت تسلیحاتی را به حالت تعلیق درآورد. اسرائيل.
311311