افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 5 November , 2024
2

وضعیت سدهای خیر و دوستی مطلوب است

  • کد خبر : 268565
وضعیت سدهای خیر و دوستی مطلوب است

به گزارش بازار، مهدی دانشگر نایب رئیس مجامع توسعه و پشتیبانی مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران با حضور در جلسه معاونان برنامه ریزی حوزه آب کشور، دهه کرامت (علو درجات بهشتی) را تبریک گفت. در مردم باشد و با نگرانی کمتر بتوانیم به مردم خدمت کنیم. وی با بیان اینکه برنامه ریزان حوزه آب […]

به گزارش بازار، مهدی دانشگر نایب رئیس مجامع توسعه و پشتیبانی مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران با حضور در جلسه معاونان برنامه ریزی حوزه آب کشور، دهه کرامت (علو درجات بهشتی) را تبریک گفت. در مردم باشد و با نگرانی کمتر بتوانیم به مردم خدمت کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه ریزان حوزه آب مغز متفکر شرکت های تابعه هستند، گفت: امسال شروع کردیم و با این موضوع ادامه می دهیم که وضعیت آب کشور نسبت به اواخر سال گذشته بهتر شده است؛ چرا که سال گذشته نگرانی های جدی داشتیم. در مورد آب به ویژه در استان های مشهد، سیستان و بلوچستان، تهران و گیلان که نگرانی های زیادی را در میان فعالان این حوزه ایجاد کرد.

معاون توسعه و مجامع پشتیبانی مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز نگرانی در مورد منابع آبی به طور کامل برطرف نشده است، اما با ایجاد سیلاب های خوب در جنوب سیستان و بلوچستان و در مشهد، وضعیت ذخیره آب در سدهای خیر و دوستی متناسب و شاد است.

وی بیان کرد: اکنون در چهارمین سال خشکسالی تهران هستیم و امیدواریم با تداوم بارندگی ها شرایط بهتری را تجربه کنیم تا بتوانیم ادعای غلبه بر خشکسالی را داشته باشیم.

دانشگر تصریح کرد: تغییر اقلیم نیز موضوعی است که دغدغه مدیران صنعت آب کشور را در پی داشته است. زیرا افزایش رطوبت هوا، کاهش دما و افزایش دما در یک مکان باعث تغییر اقلیم شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این شرایط متولیان برنامه ریزی کار سخت تری دارند و باید با این تغییرات همگام شوند و به سیستم شرکت نیز رسیدگی کنند.

معاون مجامع توسعه و پشتیبانی مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اینکه امسال دفتر مقام معظم رهبری با مشارکت مردمی جهش تولید نامگذاری شد، تصریح کرد: بحث تولید موضوعی است که برای آن تاکید شده است. چندین سال، اما به درستی نه. بنابراین این نام صحیح می تواند تاثیر خوبی در روند تولید در کشور داشته باشد.
این مسئول افزود: جهش تولید وقتی با مشارکت مردم همراه باشد نشان می دهد که دولت دیگر تنها نیست و نقش معاونت برنامه ریزی بسیار پربار است.

وی با بیان اینکه در جهش تولید با دو موضوع اساسی مواجه هستیم، گفت: موضوع اول بحث درونی است که در سازمان باید به لحاظ کارکردهایی که بر دوش داریم جهش کرد. موضوع دوم بحث تولید در کشور است که یکی از شاخه های اصلی آن بحث تولید آب در کشور است که دقت بیشتری را می طلبد.

دانشگر خاطرنشان کرد: دستگاه ها باید همواره هوشیار باشند و تصمیمات پیشنهادی را در جهش تولید تطبیق دهند تا بتوانند در راستای شعار سال حرکت کنند و باعث تاخیر نشوند.

وی در خصوص فعالیت شرکت های تابعه از منظر مجامع پشتیبانی مدیریت و توسعه اظهار داشت: عدم هماهنگی در اقدامات یکی از کاستی های این حوزه است. به همین دلیل تلاش می کنیم رفتار سازمانی خود را هماهنگ کنیم و از این حیث دستورالعمل واحدی به تمام استان ها ارسال شود.

معاون مجامع توسعه و پشتیبانی مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به ضرورت تشکیل چنین جلساتی افزود: برگزاری جلسات با این رویه به رفع ناهماهنگی های ذکر شده برای ایجاد تفاهم جمعی و یکپارچه کمک می کند. جدی ترین درخواست در این جلسات نیز این است: این یک درک مشترک است که با تلاش همکاران شرکت و کمک دستیاران برنامه ریزی میسر خواهد شد.

وی بیان کرد: در این حوزه با تفاهم مشترک بر دریافت یک برنامه عملیاتی نظارت می کنیم و هم اکنون برنامه عملیاتی مشخصی تهیه شده تا با شاخص های مدیران در شوراهای معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی پیگیری شود.

دانشگر گفت: این طرح باید در راستای برنامه هفتم پیشرفت باشد و به همراه نقشه راه آب مصوب شورای عالی آب به عنوان سندی که مرجع ماست در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: سازمان ها پس از پشت سر گذاشتن بحران کرونا دچار افسردگی و افول شده اند و این تحولات در سازمانی مانند شرکت مدیریت منابع آب به دلیل استراتژیک بودن موضوع آب باعث استرس بیشتر می شود.

دانشگر افزود: به همین منظور باشگاه بین اکتشاف و انتقال تجربه ایجاد می شود تا در یک محیط آزمایشی بتوان فعالیت های سازمان ها را در کنار هم قرار داد و با هم مقایسه کرد و در صورت عقب ماندگی یک سازمان می توان تلاش کرد تا آن را با انتقال تجربه حل کنید.

وی با اشاره به اینکه حل مسئله یکی از موضوعات مهم در سازمان ها است، گفت: حل مسئله در سازمان ها باید با مسئولیت معاونت برنامه ریزی انجام شود و این مشکلات باید از طریق ارتباط با دانشگاه و دانشجویان برطرف شود زیرا موضوعات پژوهشی بسیار امیدبخش.

معاون مجامع توسعه و پشتیبانی مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: همگرایی که اکنون در صنعت آب و برق به وجود آمده بی نظیر است و مقام ارشد وزارت نیز بر این اهمیت تاکید کرده است.

وی افزود: در مدیریت تلفیقی آب و برق، همیاران برنامه ریزی رکن اصلی این اهمیت محسوب می شوند هر چه هماهنگی بیشتری داشته باشند، هماهنگی بیشتری خواهند داشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: 45 میلیارد مترمکعب آب مصرفی کشور در آب های زیرزمینی است که 31 میلیارد مترمکعب آن در طرح مدیریت ترکیبی آب و برق توسط فهم کنتور پایش می شود و تامین حجمی خود را محقق کرده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون در خارج از مرزهای کشور در شهرستان ها و استان ها شاهد جنگ برای آب هستیم، تامین حجمی آب را اقدامی بسیار مهم دانست.

دانشگر با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان گفت: شرکت های دانش بنیان فعالیت محدودی در حوزه آب دارند به طوری که 80 درصد آنها در حوزه برق مشغول هستند و تنها 20 درصد فعالیت آن مربوط به حوزه آب است. میدان آب بنابراین باید عوامل این مانع را شناخت و زمینه فعالیت را برای آنها فراهم کرد.

وی در پایان افزود: بر ایجاد کارگروه های تخصصی دولت الکترونیک، سیستم مدیریت فرآیند و ساختار، کارگروه تخصصی پژوهشی و کارگروه تخصصی امنیت سایبری نظارت داریم و لازم است هر فرد در این موارد مشارکت کند. گروه های کاری با توجه به علاقه خود و در صورت لزوم ایجاد گروه های کاری دیگر برای پیشنهاد ایجاد آنها.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=268565

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.