ایلنا: نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اکنون دولت و به خصوص آقای قالیباف در مورد مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلافاتی با مجلس دارند، دقیقاً به دلیل ریاست دور بعدی مجلس است.
جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که در هفته های اخیر بحث های چالشی بر سر مسائل پولی بین دولت و مجلس مطرح شده است، به نظر شما این اختلافات چقدر جدی است؟ وی گفت: دولت هر خطایی خود را معذور می کند و یا اگر خود را معذور نمی کند برای استقبال از نقد ظاهر می شود و اظهارنظرهای شایسته ای می کند که بر همگان روشن است، ما با حکومتی توتالیتر مواجه هستیم که قابل نقد نیست.
تفاوت دولت و مجلس، ریاست دوره بعدی مجلس است.
وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت و مجلس به ویژه آقای قالیباف در مورد مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف نظر دارند دقیقا برای ریاست دوره بعدی مجلس است. یعنی در مورد موضوعاتی که مطرح می شود، نظر من این است که در دور بعد به دنبال تاثیرگذاری بر ریاست مجلس هستند و معتقدم ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نیست.
رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: وقتی می گویم دولت منظورم کل ساختار دولت نیست، در دولت آقای رئیسی افرادی هستند که ابتدا به خود آقای رئیسی و بعد به کشور آسیب می زنند. دستهای پشت پرده که به ایشان نزدیک است، برخی از بستگان و فامیل آقای رئیسی; آنها با طرز فکر خام خود فکر می کنند که این اقدامات به نفع آقای رئیسی یا کشور خواهد بود که قطعاً اینطور نیست. من فکر می کنم آنها باید منطقی به فکر راه حلی برای این مشکل باشند.
روایت دست های پشت پرده در انتخابات
عضو کمیسیون داخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر میکنید در مجلس آینده چه جریانی دارید؟» گفت: ببینید این بحثی که من مطرح میکنم قابل اثبات نیست. اما واضح است که در انتخابات مجلس نفوذ زیادی وجود داشت، چه الان و چه در بحث تایید یا رد صلاحیت، افرادی را دیدیم که طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می شدند، بلکه تایید می شدند. با مشورت افرادی که نام بردم. ما حتی افرادی را داشتیم که در پرونده خود محکومیت قطعی داشتند، اما چون به تفکرات دولت نزدیک بودند و باید در این مجلس حضور داشتند. دیدیم که تایید شدند.
وی افزود: اما عده ای هم هستند که از دولت انتقاد کردند یا رد صلاحیت شدند و یا در انتخابات با مشکلات جدی مواجه شدند. یکی از آنها را مثال می زنم، آقای مهدی عسگری، ایشان در تهران ثبت نام کردند ولی اجازه ندادند. او به کرج رفت و باید در تهران مسابقه می داد و اگر کرج بود فکر می کنم حتما رای می آورد. در مجموع عده ای را رد صلاحیت کردند، با عده ای این گونه برخورد کردند و در مورد برخی افراد ممکن است از روش های دیگری برای نفوذ و دخالت در انتخابات استفاده کرده و وارد عمل شده و راه را رها کرده اند. دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات واقعا مشهود بود اما قابل اثبات نیست.
تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی
نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر این است که به نظر من دولت و در واقع آن مردم تلاش زیادی خواهند کرد تا ریاست مجلس را به یک جریان پایدار نزدیک کنند. چون ثبات و رهبری دانشگاه امام صادقی بسیار به آن افراد نزدیک است و امیدوارم این اتفاق نیفتد، به نمایندگان دوره دوازدهم و فرهیختگان دوره آینده امیدوارم که این اتفاق نیفتد.
رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال دارد قالیباف در سال اول ریاست جمهوری را به او بدهند تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و سال دوم برکنار شود؟» گفت: این یک تحلیل است، من معتقدم آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و امیدوارم به عنوان رئیس مجلس به فعالیت خود ادامه دهد. اما در مورد ریاست ایشان فکر می کنم آقای قالیباف در سال اول با رای کم ریاست مجلس را برعهده داشت نه با آرایی که در مجلس یازدهم آورد، اما نمی دانم در سال دوم و سوم.
عضو کمیسیون داخلی کشور خاطرنشان کرد: به نظر من برخی از افرادی که نام بردم درصدد ایجاد تنش در مجلس هستند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت نرود اما شواهد نشان می دهد که حواشی آنها باید غالب شود. متن.” خدمت خواهد کرد.