افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
4

رتبه دوم در گردش مالی کشور برای صنایع غذایی.

  • کد خبر : 254274
رتبه دوم در گردش مالی کشور برای صنایع غذایی.

به گزارش بازار، شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: اکنون صنعت غذایی کشور پر انرژی است و گردش مالی آن پس از صنعت در رتبه دوم قرار دارد. پتروشیمی. رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی که در افتتاحیه رویداد فابین […]

به گزارش بازار، شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: اکنون صنعت غذایی کشور پر انرژی است و گردش مالی آن پس از صنعت در رتبه دوم قرار دارد. پتروشیمی.

رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی که در افتتاحیه رویداد فابین فود (ارتباط نیازها و ایده های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه تولید سریع) در مشهد سخنرانی کرد، خاطرنشان کرد: دانشگاه های کشور بعد از انقلاب اسلامی بسیار رشد کرده اند و افراد زیادی نیز از آن بهره برده اند. این افراد پس از فارغ التحصیلی در صنایع کشور مشغول به کار شوند…

وی بیان کرد: از سوی دیگر صنعت نیز در این زمینه کارهای زیادی باقی مانده که مدیریت آن سخت است و به همین دلیل است که به ندرت نوآوری در آن دیده می شود و این معاونت وظیفه اشاعه و ترویج فناوری را بر عهده دارد.

رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی با بیان اینکه صنایع به سختی به موضوع تحقیق و توسعه توجه می کنند، گفت: این اتفاق ارتباط لازم را برای ایجاد حرکت در کشور ایجاد می کند. نیاز صنایع، نقدینگی موجود در کشور و البته حضور نخبگان برای فراهم کردن قابلیت‌های آزمایشگاه‌های تولید سریع (FabLabs) برای نوآوری در صنایع غذایی.

حق جوی جوانمرد تصریح کرد: چشم انداز ما این است که این رویداد در سال های آینده بین المللی شود زیرا غذا یکی از شاخص های قدرت و تمدن کشورهاست. این در حالی است که کشور ما با وجود خوراک لوکسی که از هزاران ترکیب شگفت انگیز تشکیل شده است، نتوانسته است غذای خود و همچنین میراث و فرهنگ خود را به جهانیان معرفی و صادر کند.

شادی بلوریان، دبیر رویداد ملی فابین فود نیز با بیان اینکه این رویداد از سه کلمه کلیدی نوآوری، غذا و فابلاب (آزمایشگاه تولید سریع) پیروی می کند، اظهار داشت: زمانی می توانیم از امنیت غذایی صحبت کنیم که همه مردم کشور به مواد غذایی دسترسی داشته باشند. در هر زمان دسترسی داشته باشند و این رویداد سعی دارد در این زمینه هم افزایی بیشتری ایجاد کند، زیرا کشورهای قدرتمند با تهدید مواد غذایی سعی در استعمار سایر کشورها دارند.

وی ادامه داد: مراکز دانشگاهی و پژوهشی می توانند با ایجاد زنجیره فناوری و نوآوری، دستیابی به امنیت غذایی را تقویت و تسهیل کنند.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی دانشگاه خراسان گفت: برای دستیابی به نوآوری، آزمایشگاه‌های فاب نقش اساسی در دسترسی آسان و مقرون به صرفه به محصولات دارند.

وی ادامه داد: آزمایشگاه ساخت سریع شرایط ارزیابی و ارائه محصول به بازار را بر اساس سه محور ساخت و تولید نمونه اولیه، خدمات تخصصی و کنترل کیفیت فراهم می کند.

بولوریان گفت: نیازی به تحقیق و پژوهش نداریم، بلکه به دنبال تولید محصولات هستیم تا با طرح های ارزشمند ارائه شده، مشکلات حرکت صنایع کاهش پیدا کند؛ در نتیجه، فابل ها در صورتی موفق هستند که بتوانند پاسخگوی نیازها باشند. نیازهای جامعه

وی افزود: در این مسیر فناورانه زمانی که صنعت نیازی را شناسایی و دریافت می کند به پژوهشگران و مبتکران ارجاع داده می شود و جهاد دانشگاهی نیز می تواند زیرساخت های لازم را برای این هم افزایی فراهم کند.

بلوریان در خصوص رویداد فابین فود نیز گفت: پس از ارائه پوستر رویداد ملی فابین فود، رویدادهای قبلی با هدف ارائه FabLab یا همان آزمایشگاه ساخت سریع توسط معاونت علمی و دانشگاهی ریاست جمهوری برگزار شد.

به گفته وی، اولین پیش رویداد با حضور صنایع مختلف، دومین پیش رویداد با حضور صنایع، نمایندگان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و سومین پیش رویداد نیز با حضور نمایندگانی از کشور برگزار شد. بررسی صنایع، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی.

بلوریان افزود: پس از اتفاقات قبلی 100 نیاز از صنایع دریافت شد و پس از ارزیابی ها 60 نیاز انتخاب و به فناوران و مبتکران ابلاغ شد. در پایان رویداد ملی فابین فود 9 تفاهم نامه بین صنایع و افراد نخبه منعقد شد.

اولین رویداد ملی فابین فود با هدف هم افزایی و مشارکت سازندگان اکوسیستم دانش و نوآوری در صنایع غذایی کشور با عنوان اشتراک نیازها و ایده های نوآورانه صنایع غذایی در آزمایشگاه تولید سریع (فلاب) روز شنبه برگزار می شود. 23 اردیبهشت زیر نظر پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی جهاددانشگاهی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=254274

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.