افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 2 November , 2024
2

تولید 21 میلیون تن کلینکر در سه ماهه اول سال جاری

  • کد خبر : 25342
تولید 21 میلیون تن کلینکر در سه ماهه اول سال جاری

به گزارش بازار، علی اکبر الوندیان در نشست خبری با تکذیب شایعات عرضه قطره چکان های سیمان، اظهار کرد: در خصوص سیمان نیز با تولید 17 میلیون تنی در مدت مذکور، 13 درصد افزایش نسبت به سیمان داشته است. نسبت به مدت مشابه سال گذشته. همچنین تحویل سراسری سیمان در این مدت 16 میلیون تن […]

به گزارش بازار، علی اکبر الوندیان در نشست خبری با تکذیب شایعات عرضه قطره چکان های سیمان، اظهار کرد: در خصوص سیمان نیز با تولید 17 میلیون تنی در مدت مذکور، 13 درصد افزایش نسبت به سیمان داشته است. نسبت به مدت مشابه سال گذشته. همچنین تحویل سراسری سیمان در این مدت 16 میلیون تن ثبت شده است که حکایت از افزایش 12 درصدی دارد و شایعه افت عرضه و تحویل صحت ندارد. تحویل سیمان در سه ماهه نخست سال به ترتیب معادل 4.5، 5.8 و 6.1 میلیون تن بوده است.

وی در خصوص تامین سوخت جایگزین برای حفظ روند تولید افزود: خواسته اصلی این صنعت دریافت انرژی پایدار است نه قیمت ارزان آن. در شرایطی که با محدودیت شدید گاز مواجه هستیم، از دولت تقاضا داریم مجوز استفاده از گازوئیل را به عنوان سوخت جایگزین در کارخانجات قابل استفاده بر اساس فاصله از شهرها صادر کند تا علاوه بر قیمت پایین فروش، وقفه تولید نیز به مشکلات این صنعت دامن می زند. انتظار ما این است که با حذف تدریجی یارانه انرژی، آثار آن در قیمت نهایی لحاظ شود.

الوندیان ادامه داد: قطع گاز جلوی این صنعت را نمی گیرد، بلکه به سوخت جایگزین نیاز داریم که به دلیل محدودیت گاز از ذخایر گازوئیل دیگر نمی تواند پاسخگوی نیاز باشد.

وی درباره ظرفیت تولید سیمان کشور گفت: ظرفیت فعلی تولید این صنعت 89 میلیون تن در سال است اما به دلیل محدودیت انرژی در حال حاضر در محدوده 72 میلیون تن است.

دبیر انجمن سیمان اضافه کرد: در صورت عدم سرمایه گذاری جدید در صنعت سیمان، در صورت حفظ شرایط فعلی تامین برق و عدم دریافت سوخت جایگزین در زمان محدودیت گاز، صنعت سیمان با خطر جدی مواجه خواهد شد.

وی ادامه عرضه سیمان در بورس را منطقی دانست و گفت: بورس کالا محل رقابت، شفافیت و خرید عادلانه است و مصمم به ادامه این روند هستیم.

الوندیان افزود: سیمان کمترین قیمت را در بین کالاهای ساختمانی دارد. متأسفانه عمر مفید برخی از کارخانه های تولیدی به بیش از 50 سال می رسد که با قیمت های روز نسبت به سایر صنایع از نظر بازگشت سرمایه، مزیت اقتصادی برای سرمایه گذاری ندارد و سرمایه گذاران نیز رغبتی به این امر نشان نمی دهند.

وی گفت: این موضوع باعث شده تا طرح های جدید توسعه و نوسازی تعریف نشود و در صورت ادامه این روند مجبور به واردات سیمان با قیمت بیش از 3 برابر خواهیم شد که رسما زنگ خطر جدی برای زمین گیری این امر به صدا در می آید. صنعت.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=25342

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.