افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
2

چرا کسی حرفه ما را نمی شناسد؟

  • کد خبر : 248243
چرا کسی حرفه ما را نمی شناسد؟

گزارش کردن دنیای مانامتن این نامه که در صفحه شخصی اینستاگرام وی منتشر شده به شرح زیر است: این نامه سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی است. دو مجله «آگاهی نو» و «کتاب نامه» با تولید محتوای بیش از 2000 صفحه در سال دارای چهار سردبیر دائمی و بقیه دارای حق چاپ هستند. لیست بیمه ما […]

گزارش کردن دنیای مانامتن این نامه که در صفحه شخصی اینستاگرام وی منتشر شده به شرح زیر است:

این نامه سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی است.

دو مجله «آگاهی نو» و «کتاب نامه» با تولید محتوای بیش از 2000 صفحه در سال دارای چهار سردبیر دائمی و بقیه دارای حق چاپ هستند. لیست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیر گروه و یکی از مشاوران مجله که از بیمه محروم هستند. ما به دلیل تشکیلات کوچکمان به دلیل نداشتن بودجه حتی دبیر تحریریه و مدیر مالی و اداری نداریم و تاکنون همزمان دبیر و مدیر بوده ایم. در مورد این چهار نفر بخشی از حق بیمه را پرداخت می کنیم و بخشی دیگر را وزارت فرهنگ می پردازد که طبق قانون خاص و عام تا سقفی به نشریات تخفیف می دهد.

سازمان تامین اجتماعی بارها با اعزام بازرسان ما را رصد می کند تا از کذب و کذب بودن این لیست بیمه مطمئن شود! و از آنجایی که حرفه خبرنگاری را با سایر مشاغل اداری و تجاری مقایسه می کند، معتقد است که باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر باشیم. بنابراین با یک بازرسی غافلگیرانه هنگام مصاحبه یا تهیه مقاله در خارج از مجله، مراجعه به دفتر و ندیدن همدیگر، کارگاه دانش جدید را تعطیل اعلام کرده و تخفیف جهت یابی را لغو می کند. مثلاً امروز با دکتر ظریف صحبت می کردیم که آمدند دخالت کنند و هر چه همکارمان توضیح داد و مجله و نوشته هایمان را نشان داد، بازرس محترم هول نکرد و کارگاه را تعطیل اعلام کرد. سوال من این است که این همه محتوا چگونه تولید می شود؟ چرا کسی حرفه ما را نمی شناسد؟ چرا فکر نمی کنید من نمی توانم کتاب هایم را به دفتر ببرم و هر روز مقاله بنویسم؟ آیا نمی توانم همه سیاستمداران و روشنفکرانی را که با آنها صحبت می کنیم به دفتر خود دعوت کنم؟ من نمی توانم با خبرنگاران برخورد اداری داشته باشم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) شرکت های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون نفر بر کار ما تأثیر می گذارند. اگر بیکار بودیم دفتر مجله اجاره نمی کردیم. چرا شب های پیجر که تا صبح کار می کنیم بازرس نمی فرستید؟ چرا برای دیدن نمونه کارها مجله را مرور نمی کنید؟ چه مشکل دولتی یا بیمه ای با کاهش یک تخفیف قانونی کوچک به مطبوعات حل می شود؟ کار ما مخفی نیست. مجله منتشر می شود و میزان کار هر فرد مشخص است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره را باز کنیم. روزنامه نگاری را بشناسید…

رونویسی:

1. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 2. وزارت کار 3. سازمان تامین اجتماعی، شعبه خیابان ملک …

۲۵۹۵۷



لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=248243

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.