به گزارش بازار، محمد مخبر روز دوشنبه در بیست و پنجمین همایش خیرین مدرسه ساز در سالن همایش های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به نقش ارزنده خیرین در تامین زیرساخت های آموزشی، خواستار ساخت و ساز شد. مدارس را منبع فقرزدایی در کشور دانست و افزود: سرمایه گذاری در آموزش و پرورش هزینه جاری نیست، بلکه آینده کشور را می سازد. تربیت نیروی انسانی ریشه و پایه توسعه هر کشوری است و این بخش مهمی از مدارس است.
معاون اول رئیس جمهور، ولایتمداری، مشکل شناسی، اخلاص، ایثار و دغدغه آینده فرزندان ایران را از مهم ترین ویژگی های نیکوکاران در امر مدرسه سازی در کشور برشمرد و افزود: علاوه بر ارائه خدمات از جمله برق و آب، راهداری ساخت و ساز و ایجاد مشاغل کوچک در سال های اخیر باعث اشتغال زایی شده است اما ساخت مدرسه تاثیر دیگری در خدمت رسانی به مردم دارد.
مخبر با اشاره به افزایش فوقالعاده خیرین مدرسهسازی به 16 میلیارد تومان در سال، از تمایل دولت برای استفاده چند برابری از این ظرفیت خبر داد و گفت: رشد خیرین مدرسهسازی هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی بینظیر است و دولت نیز بینظیر است. با تمام قوا سعی در تسریع در تحقق نیات خیر و پاک این عزیزان دارد.
وی با اشاره به نگرانی های مطرح شده در این جلسه مبنی بر کمبود آموزش از جمله تحصیل کودکان و نوجوانان اتباع و پناهندگان کشورهای همسایه، ادامه داد: برنامه ریزی های لازم در خصوص تکمیل مدارس خیریه، فلج شدن مدارس دو شیفتی، آموزش و پرورش، آموزش و پرورش، آموزش و پرورش، آموزش و پرورش، آموزش و پرورش، آموزش و پرورش و ادامه تحصیل پناهندگان کشورهای خارجی در دولت در جریان است.
معاون اول رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به برنامه های دولت برای استفاده از ظرفیت های برنامه هفتم توسعه و بودجه جاری کشور، تصریح کرد: با اقدامات و تصمیمات دولت سیزدهم در چهار ماه گذشته، رشد نقدینگی و رشد تورم در کشور کنترل شده و طبق آمار رسمی نقدینگی در کشور به زیر 30 درصد رسیده است.
مخبر خاطرنشان کرد: دولت در سه ماهه نخست امسال توانست نرخ تورم را ثابت نگه دارد، اما در زمینه رشد مولد رویکرد و روحیه ای مشابه خیرین مدرسه ساز برای اعتلا و توسعه کشور نیاز است. و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند توسعه و رشد تولید در کشور تنها با رواج اقتصاد امکان پذیر است و هر جا که دولت مردم را به صحنه بیاورد قطعا مشکلاتی وجود دارد که قابل حل است.