به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن پور امروز در نشست با خبرنگاران گفت: با توجه به ظرفیت های تاریخی، طبیعی و فرهنگی شهرستان های لرستان و در راستای توسعه صنعت گردشگری به دنبال افزایش شهرک های هدف گردشگری با رویکرد توزیع عادلانه هستیم.
وی گفت: در حال بررسی در سطح وزرا و تهیه و ارائه مدارک برای شهرهای تازه تاسیس استان نظیر هستیم. چگانی، رومشگان و شهرهای بدون شهرهای هدف گردشگری، از جمله فلات کوهستانیدلفان و سلش، شهرهای هدف جدید گردشگری با توجه به ظرفیت های طبیعی و تاریخی این مناطق را تعریف کنید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان تاکید کرد: مهمترین محورهایی که برای توسعه گردشگری روستایی مورد تاکید است، داشتن ظرفیت های گردشگری معطوف به ظرفیت های تاریخی و طبیعی است. با توجه به این 30 شهر لرستان دارای پتانسیل است ماندن در آنها در لیست شهرهای هدف گردشگری قرار دارند.
حسن پور ادامه داد: در این راستا ایجاد زیرساخت های گردشگری از جمله راه دسترسی، گاز، آب، برق و مخابرات و پیگیری برای صدور مجوز فعالیت از جمله ایجاد اقامتگاه های بوم گردی، سفره خانه های سنتی و … است. برای این شهرک ها به منظور ارائه خدمات مناسب به گردشگران در دستور کار قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: تمامی فعالیت های مربوط به زیرساخت های گردشگری در شهرک ها با اولویت اهالی جوامع محلی و بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان افزود: برگزاری دوره های توانمندسازی گردشگری در حوزه های اسکان، پذیرایی، پذیرایی و… توسط کارشناسان گردشگری و همچنین برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزش صنایع دستی در شهرهای هدف گردشگری. ، یکی از مهمترین اقدامات آموزشی و ترویجی در سطح این شهرک ها می باشد.
حسن پور یادآور شد: در حال حاضر روستاهای «بیشه»، «رباط نمکی»، «سنگتراشان»، «گوشه شاهنشاه» و «موزدر شهر خرم آباد روستاهایونایی“و”او انجام می داددر شهرستان بروجرد، روستای «ولیعصر» پلدختر، روستاهای امامزاده «قاسم» و «کمندان» در در بارهدهکده “گایکان“در الیگودرز و روستا”سراوند” که در سلامشهرهای هدف گردشگری استان لرستان هستند.