به گزارش بازار، محمدجواد عسکری با اشاره به پیشنهادات کمیسیون متبوع خود در خصوص برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: دستورات اجرایی برنامه ششم توسعه بیش از 30 درصد نبوده و اجرای این دستورات در بخش کشاورزی بسیار ناچیز بوده است.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون در خصوص موضوعاتی مانند آب، کشاورزی و محیط زیست برنامه ریزی کرده است، گفت: کمیسیون برنامه هایی را برای زمینه سازی برای توسعه بخش کشاورزی اجرا کرده است، زیرا این بخش بزرگ ترین بخش اقتصادی کشور است. سه برابر صنعت مولد است.
عسگری با بیان اینکه بخش کشاورزی 4.5 میلیون بهره بردار دارد، تاکید کرد: 35 درصد از بحث اشتغال مربوط به بخش کشاورزی است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: موضوعاتی از قبیل بهینه سازی آب و خاک، محیط زیست، وام و استقراض مربوط به بخش کشاورزی، یارانه نهاده ها در بخش کشاورزی، توسعه زیرساخت ها و … صادرات محصولات کشاورزی از اولویتهای ما در برنامه هفتم توسعه جدی و اساسی است، تاکید کرد: همچنین امنیت سرمایهگذاریها یکی از نکات مهم در این بخش است، بنابراین در برنامه هفتم توسعه تاکید میکنیم. هر فردی که قصد سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی را دارد باید مسیر فعالیت خود را هموار کند تا این فرد بتواند بدون دغدغه سرمایه گذاری خود را انجام دهد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه امروز دنیا به دنبال محصولات ارگانیک است، گفت: ما 500 میلیون نفر جمعیت در اطراف خود داریم و این جمعیت علاقه مند به استفاده از محصولات کشاورزی ما هستند، ظرفیت و توانایی بسیار خوبی برای کسب درآمد دارند. . .
عسگری با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی می تواند شعار سال فضایی را اجرا کند و از بستر لازم برخوردار باشد، ادامه داد: حوزه امنیت غذایی یکی از مهمترین نکات است، بنابراین امروز دنیا به دنبال امنیت غذایی است و هر کشور و ملتی در زمینه امنیت غذایی اگر با برنامه حرکت نکند قطعا آسیب می بیند.
عسگری با بیان اینکه موضوع ایمنی مواد غذایی در برنامه هفتم توسعه به صورت ویژه دیده شده است، اظهار کرد: توانسته ایم کشاورز را با انگیزه زیاد به تولید برسانیم، بنابراین تولید بیشتر و کیفیت بهتر محیط را فراهم می کند. برای صادرات و البته این فضا را آماده می کنیم.
این عضو شورای اسلامی تصریح کرد: در راستای پیشنهادات خود برای برنامه هفتم توسعه، تعرفه صادرات محصولات کشاورزی را تحت هر شرایطی ممنوع کرده ایم، البته باید قطعی شود، بنابراین این وظیفه قوه مجریه است. . بدنه و باید اجرا شود.
عسگری تاکید کرد: علاوه بر این گفتیم که دولت الگوی کشاورزی پیمانی را در اولویت قرار دهد تا کشاورزان ما با انگیزه بالا قرارداد کاری امضا کنند.
این نماینده شورای اسلامی با اشاره به مشکلات مربوط به تاخیر در زمان کاشت تصریح کرد: هرگونه تاخیر در زمان کاشت مشکلاتی را برای افزایش عملکرد به همراه خواهد داشت. لذا راهکارهای رفع این مشکل را در برنامه هفتم توسعه در نظر می گیریم تا انشالله بتوانیم کشاورزی ارزشمندی را حول محور فضاهای ایجاد شده ایجاد کنیم.