از میان 15 عضو شورای امنیت در رای گیری روز جمعه 11 رای موافق، 3 رای مخالف و یک رای ممتنع بود.
روسیه، چین و الجزایر کشورهایی بودند که به این قطعنامه رای منفی دادند. گویان نیز از قطعنامه آمریکا خودداری کرد.
واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد، پیش از رای گیری اعلام کرد که مسکو از آتش بس فوری در نوار غزه حمایت می کند. با این حال، او با زیر سوال بردن لحن قطعنامه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و لیندا توماس گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل متحد را به “تحریف جامعه بین المللی” به دلیل مقاصد “سیاسی” متهم کرد.
سفیر روسیه در سازمان ملل متحد گفت که ایالات متحده هیچ کاری برای مهار اسرائیل انجام نخواهد داد. او همچنین واشنگتن را به دلیل صحبت درباره آتش بس به سخره گرفت و گفت: «غزه تقریباً از روی زمین محو شده است.
واسیلی نبنزیا افزود: ما شاهد یک نمایش نمادین ریاکارانه هستیم. [قطعنامه]محصول آمریکایی به شدت سیاسی شده است و تنها هدف آن بازی با رای دهندگان است. ایالات متحده می خواهد تنها کشورهای عضو را با صحبت در مورد آتش بس در غزه سرگرم کند و راضی کند. این قطعنامه مصونیت اسرائیل از مسئولیت جنایاتی را که مرتکب شده است تضمین می کند. حتی در پیش نویس این قطعنامه نیز هیچ اشاره ای به جنایات اسرائیل نشده است.
بر اساس پیش نویس این قطعنامه، آتش بس با مذاکرات جاری به رهبری قطر و حمایت اسرائیل و مصر برای توقف جنگ در ازای بازگرداندن گروگان های حماس مرتبط است.
لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل، رای منفی روسیه و چین را نه تنها بدبینانه بلکه نفرت انگیز خواند و گفت: روسیه و چین به سادگی نمی خواستند به قطعنامه پیشنهادی آمریکا رای مثبت بدهند. بیایید صادق باشیم، علیرغم همه این لفاظی های آتشین، همه ما موافقیم که روسیه و چین هیچ گام دیپلماتیکی برای دستیابی به صلح پایدار برنمی دارند یا نقش معناداری در تلاش های بشردوستانه ایفا نمی کنند.