افزونه پارسی دیت را نصب کنید Thursday, 28 November , 2024
2

فناوری «کریسپر» ویروس ایدز را از بین برد! – خبرگزاری بیشتر اخبار ایران و جهان

  • کد خبر : 238022
فناوری «کریسپر» ویروس ایدز را از بین برد!  – خبرگزاری بیشتر اخبار ایران و جهان

گزارش کردن خبرگزاری بیشتر به گزارش بی بی سی، فناوری CRISPR مانند قیچی در سطح مولکولی عمل می کند و DNA را به منظور حذف یا غیرفعال کردن قطعات نامناسب و آسیب دیده برش می دهد. محققان امیدوارند که به طور کامل ویروس را از بدن انسان حذف کنند، اگرچه تحقیقات بیشتری برای آزمایش ایمنی […]

گزارش کردن خبرگزاری بیشتر به گزارش بی بی سی، فناوری CRISPR مانند قیچی در سطح مولکولی عمل می کند و DNA را به منظور حذف یا غیرفعال کردن قطعات نامناسب و آسیب دیده برش می دهد.

محققان امیدوارند که به طور کامل ویروس را از بدن انسان حذف کنند، اگرچه تحقیقات بیشتری برای آزمایش ایمنی و اثربخشی فناوری جدید مورد نیاز است.

داروهای فعلی برای درمان HIV می توانند پیشرفت ویروس را متوقف کنند اما نمی توانند آن را از بین ببرند. از این حیث، گروهی از محققان دانشگاه آمستردام که این تحقیق را انجام دادند، هنگام ارائه خلاصه ای از یافته های اولیه خود در یک کنفرانس پزشکی، تاکید کردند که تحقیقات آنها تنها یک نمونه اولیه است و به درمانی برای ایدز تبدیل نخواهد شد. آینده نزدیک. آینده.

به گزارش ایندیپندنت، گروهی از محققان به سرپرستی دکتر النا هررا کاریلو و تیمش از دانشگاه آمستردام UMC هلند، با کمک فناوری CRISPR، حمله ای موثر علیه ویروس در سلول ها و مکان های مختلف انجام دادند. پیدا می شود. . ممکن است پنهان شود آنها بیان کردند: این یافته ها پیشرفت مهمی در زمینه طراحی راهبردهای درمان ایدز است.

HIV می تواند انواع مختلفی از سلول ها و بافت های بدن را آلوده کند و محققان به دنبال راه هایی برای حمله به ویروس در مکان هایی هستند که به طور ناگهانی ظاهر می شود.

در مطالعه جدید، محققان بر روی بخش‌هایی از ویروس تمرکز کردند که در همه گونه‌های شناخته شده HIV یکسان باقی می‌ماند. به گفته آنها، با کمک این روش طیف وسیع تری از درمان ایجاد می شود که می تواند به طور موثرتری با شاخه های مختلف HIV مبارزه کند.

محققان امیدوارند که استراتژی ای برای ساختن یک سیستم ایمن برای کاربردهای بالینی آینده و ایجاد تعادل بین اثربخشی و ایمنی در طول فرآیند توسعه درمان ایدز پیدا کنند.

دکتر جیمز دیکسون، استادیار فناوری‌های سلول‌های بنیادی و ژن درمانی در دانشگاه ناتینگهام نیز موافق است که یافته‌های ذکر شده باید به‌دقت بررسی شوند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=238022

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.