ابراهیم سربندی فراهانی در گفت و گو با خبرنگار بازار، با اشاره به تدوین دستورالعمل جدید بازرسی، آزمایش و تامین فیلتر هوای ورودی توربین های گاز و بررسی استاندارد جدید توربوماشین ها، اظهار داشت: ایجاد و راه اندازی فیلتراسیون. سیستم آزمایشگاه یکی از آرزوهای دیرینه پژوهشکده است. پیشینه این مشکل به 15 سال پیش باز می گردد، زمانی که موسسه تحقیقاتی نیرو اقدام به راه اندازی آزمایشگاه فیلتراسیون به عنوان یکی از ماموریت های جدی خود کرد.
وی افزود: پس از مدتی با اضافه شدن ماموریتی جدید به این پژوهشکده، یکی از دغدغه های این پژوهشکده استفاده از توانمندی های موجود در بخش های مختلف برای ارتقای سطح عملکرد واحدهای نیروگاهی و ایجاد یک فیلتراسیون آزمایشگاهی که با توجه به توانمندی های شهر علمی و تحقیقاتی اصفهان مقرر شد از این شهر و آزمایشگاه فیلتراسیون آن در این راستا حمایت شود.
رئیس مرکز تحقیقات تولید انرژی مرکز تحقیقات انرژی گفت: استانداردسازی تعمیر و نگهداری، استاندارد مدیریت انرژی، سیستم آموزش حرفهای، مدیریت داراییهای فیزیکی، تست تایید تجهیزات، استانداردسازی نرمافزار و سایر موضوعات مشابه از جمله موضوعات مطرح شده است. برای بهبود عملکرد نیروگاه ها مورد استفاده قرار گرفت، برنامه ریزی و اجرا شد.
سربندی فراهانی افزود: در زمینه تجهیزات فیزیکی لازم بود توانمندی های موجود به فرآیندهای اجرایی مرتبط شود که به همین دلیل تلاش شد دستورالعمل ویژه استفاده از قطعات و تجهیزات نیروگاهی تدوین شود که با توجه به اهمیت فیلترها در این صنعت، این دستورالعمل برای فیلترها تدوین شد.
وی بیان کرد: یکی از ماموریت های پژوهشکده تسهیل در تهیه طرح ها و اسناد و گرفتن بازخورد از صنایع نیروگاهی است تا بتوانیم مشکلات این حوزه را به صورت پویا دنبال کنیم.
رئیس پژوهشگاه انرژی گفت: این نقطه شروع برای حوزه فیلتراسیون مناسب است، اما قابلیتهای بهبود زیادی وجود دارد که میتواند جریان مناسبتری را شکل دهد. امیدواریم بتوانیم این مسیر را با همکاری نهادهای مختلف از جمله شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه دهیم.