افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

هزینه تجمل گرایی در ایران 22000 دلار است. تا سرمایه مردم دلار و سکه نباشد رونقی نخواهد داشت!

  • کد خبر : 234320
هزینه تجمل گرایی در ایران 22000 دلار است.  تا سرمایه مردم دلار و سکه نباشد رونقی نخواهد داشت!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، اصلی ترین و بزرگترین معضل اجتماعی کشور بحران اقتصادی است. بحران اقتصادی خود شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی، فقر فرهنگی، کاهش شاخص‌های سلامت جسمی و روانی، پایین بودن نشاط اجتماعی و افزایش خشونت، ازدواج کودکان، رشد زنان و سرپرستان خانوار آزاردیده و رها شده، ترک تحصیل است. مدرسه ، کار کودکان، فساد […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، اصلی ترین و بزرگترین معضل اجتماعی کشور بحران اقتصادی است. بحران اقتصادی خود شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی، فقر فرهنگی، کاهش شاخص‌های سلامت جسمی و روانی، پایین بودن نشاط اجتماعی و افزایش خشونت، ازدواج کودکان، رشد زنان و سرپرستان خانوار آزاردیده و رها شده، ترک تحصیل است. مدرسه ، کار کودکان، فساد و نمایش فحشا و…

این در حالی است که مردم برای حفظ جان خود به هر طناب نجاتی می چسبند و طناب های موجود نه تنها عمرشان را طولانی نمی کند، بلکه بحران اقتصادی کشور را هر روز بدتر می کند.

روزها سخت است، درآمد برای مخارج روزمره زندگی کافی نیست. مردم به سرمایه گذاری جدید یا راه اندازی یک کسب و کار سودآور فکر می کنند که بتواند اجاره، هزینه ها، شهریه دانشگاه و غذای فرزندانشان را پوشش دهد.

این مشکلات دغدغه مردم عادی در طول روز است. کاهش ارزش پول ملی و رشد فزاینده نرخ تورم باعث شده است تا مردم بخشی از درآمد خود را به طلا و دلار تبدیل کنند تا از هزینه های تحصیلی، بهداشتی، مسکن و حتی خوراک و پوشاک خودداری کنند. نیازهای اساسی یک انسان چیست؟ آنها اغلب پول خود را دیگر در بانک نگه نمی دارند!

با کاهش ارزش پولی یک کشور، شرایط زندگی جامعه بدتر می شود. بسیاری از مردم تلاش می کنند سرمایه خود را به آپارتمان یا اتومبیل تبدیل کنند و با اجاره بها زندگی کنند. شاید این تنها راه حل و مطمئن ترین راه باشد. سرمایه خود را حفظ کند، اما نتیجه این تصمیمات بر اقتصاد کشور چه خواهد بود؟ استکبار پدیده ای است که فرد در آن زمینه سرمایه گذاری می کند. غیر مولد شما درآمد خواهید داشت و هزینه های زندگی خود را تامین خواهید کرد.

رقم انعام در ایران 22 هزار دلار است.

مجید گودرزی کارشناس حوزه اقتصادی به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت: هزینه رایگان بخور 4 میلیون در کشورهای دیگر دلار رقم بسیار بالایی است اما در ایران این رقم 22 هزار دلار است. فردی با این رقم نمی تواند شغلی داشته باشد که درآمدزایی داشته باشد و تاثیری در چرخه تولید کشور نداشته باشد اما برای تامین هزینه های زندگی خود مشکلی نداشته باشد. .

این کارشناس می افزاید: از فرصت های تجمل گرایی در ایران با رقم کمتری بهره برداری می شود. این وضعیت به دلیل هزینه بالای سرمایه در ایران است. در چنین شرایطی سرمایه مردمی در خدمت تولید نیست و مشارکت سرمایه در تولید کم است.

وی با انتقاد از اینکه تنها 3 درصد از کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دارای مدارک علمی مرتبط با اقتصاد بودند، ادامه داد: جایگاه نمایندگان جایگاه ویژه ای است که نقش مهمی در تصمیم گیری های کلان اقتصادی دارد. باید اعلام کنند که اثربخشی نمایندگان کمک در شورای اسلامی با بهبود وضعیت معیشتی مردم ارتباط مستقیم دارد.

درک مسائل بحرانی برای نمایندگان مجلس مهم است

این کارشناس می افزاید: اینکه نمایندگان مشکلات مهم و حیاتی جامعه را درک کنند و در این زمینه تصمیم درستی بگیرند، از نکات مهم برای بهبود وضعیت معیشتی مردم است.

وی با اشاره به نقش ارزش افزوده صفر در کاهش سرمایه گذاری ها و تمایل مردم به خرید مسکوک و دلار، تاکید کرد: یکی از مسائلی که در چالش ارزش افزوده صفر وجود دارد این است که اگر در بالاترین سطح کشور مطرح شود و می توان آن را ایجاد کرد. یک تصمیم ما باید آن را انجام دهیم و تقریباً هیچ کس مخالف این چالش نیست زیرا مردم و دولت در تلاش هستند تا در این روند تغییر ایجاد کنند.

گودرزی تصریح کرد: تا زمانی که بخش زیادی از سرمایه کشورمان در ارزش افزوده صفر سرمایه گذاری نشود، امیدی به تغییر وضعیت معیشتی مردم نیست.

این کارشناس اقتصادی در عین حال بیان می کند: بحث بحران ارزش افزوده صفر و بحث تجدید ارزیابی ها در بورس حاصل تلاش افراد کم تجربه است و در حال حاضر بورس ایران به صندوقی تبدیل شده است که معادل تورم سرمایه هر سال است که در آن منافع مردم ادغام شده و با سرمایه گذاری مناسب می توان از صفر شدن ارزش افزوده آن جلوگیری کرد.

گدرزی در پاسخ به عدم تمایل مردم به سرمایه گذاری افزود: دنیا نمی پذیرد که بخش زیادی از سرمایه مردم در جاهایی سرمایه گذاری شود که ارزش افزوده ندارد، دولت ها به فکر حفظ سرمایه مردم هستند و به جایی که نمی توانند بگذارند مردم آسیب ببینند. . ، این سال گذشته بود. در دلار به بازده منفی 24 درصدی دست یافتیم.

قوانین فعلی که داریم نمی تواند مشکلات مردم را حل کند.

وی به ناکارآمدی قوانین در صیانت از سرمایه های مردم و تامین معیشت مردم اشاره کرد. قوانین فعلی ما قادر به حل مشکلات مردم نیست. در مجلس آینده باید قوانینی تصویب شود که بتواند وضعیت معیشتی مردم را بهبود بخشد و از سرمایه آنها محافظت کند. این قوانین باید تصویب شوند. کارآمد، دقیق، صحیح و متخصص.

گودرزی افزود: مردم با خرید دلار و طلا می خواهند سرمایه خود را حفظ کنند. مردم با خرید دلار دارایی های خود را نقد نگه می دارند اما با افزایش تورم مجبور به پرداخت هزینه های زندگی خود می شوند که به هیچ وجه نمی توانند از شر آن خلاص شوند. به هر حال باید کالاهای مصرفی و معیشتی بخرند، قیمت این کالاها با نرخ تورم افزایش می یابد.

وقتی سرمایه مردم دلار و سکه است یعنی رونق شکل نمی گیرد.

دولت باید برای کاهش نرخ تورم و حفظ سرمایه مردم تلاش کند تا تمایل به سرمایه گذاری دلاری کاهش یابد. وقتی سرمایه های مردمی دلاری در گوشه ای انباشته شود حتی یک ریال هم برای کشور سودی ندارد. بازیابی اعتماد مردم به وضعیت اقتصادی مردم بزرگترین دستاورد دولت هاست.

وی تاکید می کند: برای بهبود این وضعیت باید ارزش افزوده جایگزین سود شود. چند سال پیش امارات و برزیل رشد اقتصادی خوبی داشتند و توانستند وضعیت زندگی بهتری را برای مردم ایجاد کنند. در کشور ما به سمت منفعت مردم حرکت کردیم اما در دنیا به سمت ارزش افزوده کالای مردم رفتند. ما باید سود را تا حد امکان محدود کنیم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=234320

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.