به گزارش رکنا: علی نصیری، رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران گفت: سال هاست درباره امنیت ساختمان های پایتخت صحبت می شود و کمتر انجام می شود؛ وضعیت امنیتی برخی ساختمان ها بحرانی است. هتل هما سوخت. سه ایستگاه آتش نشانی (حدود 30 آتش نشان) در محل حاضر شده و آتش را خاموش کردند. جعبه زباله از جمله پتو؛ سطل زباله و… آتش گرفت و دود اطراف ساختمان را فرا گرفت. به گفته مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران، برخی از مسئولان هتل هما با آتش نشانان درگیر شدند و اعتراض کردند که چرا این همه آتش نشان به محل حادثه اعزام شده اند. اگر آتش به موقع خاموش نمی شد، شعله های آتش به گیاهان دیگر سرایت می کرد.

در سال های اخیر ساختمان های ناایمن بسیاری دچار حادثه شده اند که آخرین آن هتل بیمارستان گاندی بود که مسئولان آن 5 بار به هشدار ناایمن توجه نکردند و در نهایت این ساختمان آسیب دید. آتش تبدیل شود.

آتش نشانان همچنین نسبت به نبود سیستم اعلام و اطفاء حریق به هتل هما هشدار دادند و نکات ایمنی را رعایت کنند اما گفته می شود مسئولان این هتل هیچ اقدامی برای اخذ تاییدیه ایمنی انجام نداده اند. نه تنها برای هتل ها و مهمانسراهای شهر. چند ساختمان دولتی و خصوصی در پایتخت که تردد روزانه زیادی دارند، در وضعیت بحرانی قرار دارند.

بسیاری در فضای مجازی اعلام کردند که «هتل هما امنیت لازم را دارد و تنها دچار آتش سوزی جزئی شده است». از سوی دیگر، قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران می گوید که «این هتل فاقد گواهی ایمنی است». به گفته کارشناسان همانطور که بیمارستان ها برای دریافت مجوز باید تاییدیه سازمان آتش نشانی را داشته باشند، برای میراث فرهنگی نیز بهتر است اعطای مجوز برای تاسیسات مسکونی مشروط به اخذ تاییدیه ایمنی آتش نشانی باشد. علاوه بر این، می توان خلأهای قانونی را بسته و مراکز ناامن را پس از بازدید، مانند ژاپن، توسط آتش نشانان پلمپ کرد.