محمود قربان زاده امروز یکم اسفندماه در نشست خبری درباره طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ماه مبارک رمضان و نوروز در رابطه با مرگ یک ببر 11 ساله در باغ وحش مشهد اظهار داشت: متاسفانه رهاسازی انجام شد. نوآوری های فنی از سوی یک سازمان دولتی مشکلاتی را ایجاد کرده است، اما ضروری است. لازم به ذکر است که باغ وحش دارای متولی و سرپرست است که وظایف آنها بر اساس قانون تعیین شده است، اما متولیان امر نهادهای مختلفی مانند سازمان جهاد کشاورزی، دامپزشکی، سازمان حفاظت محیط زیست و … هستند که هر کدام دارای یک وظیفه خاص
وی ادامه داد: کنترل نظارت های بهداشتی در باغ وحش همانند سایر مکان های حیوانات بر عهده دامپزشک است که شامل اقداماتی است که برای پیشگیری از بیماری های دام موثر است.
معاون بهداشتی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: اتفاقی که برای ببر در باغ وحش مشهد افتاد یک حادثه بود و بیماری محسوب نمی شود زیرا اگر این بیماری شیوع پیدا می کرد حیوانات دیگری هم درگیر می شدند اما خدا را شکر هیچ کدام از حیوانات نبودند. ، حتی ببرها دیگر درگیر این بیماری نیستند.
قربان زاده تصریح کرد: انتشار یک خبر حتی پس از گذشت یک ماه از حادثه بسیار غیرکارشناسی بود اما مردم باید حادثه را از بیماری جدا کنند. لازم به ذکر است روز دوازدهم بهمن ماه همان روز حادثه، کارشناس دامپزشکی از طریق تلفن و پیامک این حادثه را به دامپزشکی و حفاظت محیط زیست مشهد اطلاع داد که مستندات آن نیز موجود است. در محل ظاهر نمی شود و آژانس های دیگر این موضوع را تکمیل می کنند.
وی افزود: البته لازم به ذکر است که 70 دوربین مداربسته تمامی قفس ها، انبارها و سردخانه ها را رصد کرده و در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست است.