صمد حسن زاده رئیس اتاق ایران با اشاره به دانش و تجربه اتاق های استانی کشور، هدایت بخش خصوصی به سمت توسعه تولید و تجارت و ارائه راهکارهای مشاوره ای به دولت توسط فعالان اقتصادی را ضروری دانست.
حسن زاده در جلسه شورای روسای خانه های سراسر کشور افزود: امروز با این سطح از دانش و تجربه ای که در خانه ایران و اتاق های استان وجود دارد، انتظار می رود نظرات کارشناسی جمع آوری و در اختیار انجمن قرار گیرد. دولت در قالب یک راه حل اقتصادی به همین دلیل باید با تلاش بیشتر وارد شویم و در کنار کل کشور اقداماتی را برای بهبود شرایط اقتصادی انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: اتاق و اعضای آن باید بگویند امروز برای توسعه تولید و تجارت چه باید کرد. ما این زمینه را فراهم می کنیم تا صدای بخش خصوصی با وضوح بیشتری شنیده شود. همه باید کمک کنند تا از توانایی ها نهایت استفاده را ببریم.
در بخشی دیگر از این جلسه محمدرضا بهرامان، نایب رئیس خانه ایران از دیدار با حکمت علی مظفری، رئیس دیوان عدالت اداری خبر داد که در آن درباره بی ثباتی اقتصاد و غیرقابل پیش بینی بودن آینده بحث و تبادل نظر شد. . بر اساس اظهارات وی، نتیجه این جلسه تشکیل تیم کارشناسی 6 نفره با حضور 3 نماینده اتاق ایران و 3 نماینده دیوان بود.
جلسه هیات مدیره با مهدی غضنفری مدیرعامل صندوق توسعه ملی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد. پیام باقری، نایب رئیس اتاق ایران درباره آنچه در این جلسه مطرح شد، گفت: سعی کردیم نقش اتاق را در اداره اقتصاد به طور شفاف و دقیق تبیین کنیم و علاوه بر بحث کلی اقتصاد به بحث و تبادل نظر پرداختیم. جزئیات و تأثیرات شاخص های مختلف بر اقتصاد به عنوان یک کل. همچنین مقرر شد یکی از معاونین صندوق برای ایجاد ارتباط نزدیکتر با اتاق ایران معرفی شود. به نمایندگی از اتاق، محمد قاسمی، رئیس مرکز تحقیقات اتاق ایران به عنوان نماینده انتخاب شد. در نظر داریم نقشه راه ارتباط موثر اتاق ایران و صندوق توسعه ملی را طراحی و اجرا کنیم.
در بخشی دیگر از این جلسه نحوه کمک رسانی به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیشنهاد شد مجموعه اتاق های بازسازی قسمت های آسیب دیده تجهیز شود.
کیوان کشفی، عضو هیأت رئیسه اتاق ایران، سپس بر برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و لزوم افزایش سطح ارتباط اعضای اتاق ایران و نمایندگان مجلس در انتخابات گذشته تاکید کرد. چند سال.
وی تاکید کرد: برای بخش خصوصی حفظ ارتباط موثر و مستمر با نمایندگان به منظور تهیه قوانین اقتصادی جامع و دقیق بسیار مهم است.
در همین راستا محمدرضا رمضانی، معاون اتاق ایران گزارشی از روند انتخابات و نمایندگان راه یافته به مجلس ارائه کرد. وی پیشنهاد کرد: مرکز تحقیقات اتاق ایران بیش از گذشته با مرکز پژوهش های مجلس همکاری کرده و مطالعات اقتصادی انجام شده را در اختیار آن قرار دهد. از سوی دیگر باید تلاش شود تا سطح تعامل اتاق های کل کشور با مجمع نمایندگان هر استان افزایش یابد.
بر اساس اظهارات وی، در انتخابات اخیر مجلس 103 نماینده جدید به مجلس راه یافتند و در دور اول 290 کرسی، 245 کرسی تخصیص یافت و 45 کرسی به دور دوم منتقل شد و انتخابات برای این تعداد کرسی برگزار خواهد شد. در ماه می برگزار شد.
تغییرات آب و هوایی تولید خرما را در مناطق جنوبی به چالش کشیده است
در همین حال مصطفی موسوی رئیس اتاق خرمشهر از تغییر اقلیم و شرایط نامساعد در تولید خرما خبر داد و از مرکز آب و مرکز تحقیقات اتاق ایران خواست تا مطالعات تخصصی لازم را در این زمینه انجام دهند.
وی همچنین با انتقاد از طرح جدید کارت بازرگانی گفت: به نظر می رسد نحوه صدور کارت به گونه ای است که مغایر با طرح جامع عضویت است و باید بازنگری شود. شما باید در مورد این فکر کنید.
نظام طبقه بندی اتاق های ولایت از ابتدای سال 1403 اعمال شده است.
در دو سال اخیر رتبه بندی به منظور افزایش بهره وری و کارایی سامانه ها انجام می شود که بستگی به اتاق های استانی، سازمان ها و اتاق های مشترک دارد. در این نشست سپیده امیدی، مدیر امور صلاحیت اتاق ایران گزارشی از شاخص های صلاحیت و درخواست هایی که در این راستا از اتاق های سراسر کشور انجام خواهد شد، ارائه کرد. طبقه بندی اتاق های ولایت از ابتدای سال 1403 انجام شده است.
در این راستا روسای اتاق ها پیشنهاداتی ارائه کردند؛ اولین نکته این است که اتاق ایران نیز باید در مسیر رتبه بندی قرار گیرد تا در راستای ماموریت های تعریف شده شاهد رشد اتاق ایران باشیم. از این رو محمود نجفی عرب، رئیس اتاق تهران تاکید کرد که مسائل طبقه بندی باید برون سپاری شود تا موضوع طبقه بندی با دقت کافی انجام شود.
یونس ژاله رئیس اتاق تبریز نیز شرایط نامناسب اقتصادی و لزوم ارائه راهکارهای کارشناسی از سوی اتاق ها را مورد تاکید قرار داد و به دولت پیشنهاد کرد: اتاق ایران در این زمینه بیش از گذشته فعال باشد و انرژی خود را صرف کند. و منابع موجود در این بخش
محمد خاکی رئیس اتاق خرم آباد با تاکید بر اینکه اتاق ها در استفاده از فناوری های نوین پیشرو هستند، خواستار ارائه راهکارهای لازم برای رفع قطعی برق واحدهای تولیدی شد.
وی تاکید کرد: در این زمینه اتاق خرم آباد پیشنهادی دارد که به اتاق ایران ارائه می کند.