افزونه پارسی دیت را نصب کنید Saturday, 2 November , 2024
3

مجید انصاری: روزهای پر سر و صدا حضور 98 درصدی مردم در رفراندوم و شکوه حضور 85 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری کجاست؟

  • کد خبر : 225669
مجید انصاری: روزهای پر سر و صدا حضور 98 درصدی مردم در رفراندوم و شکوه حضور 85 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری کجاست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در این مراسم گفت: قرآن کتاب تاریخ نیست، بلکه به شیوه خاص قرآن کریم یادآور گذشته است. وقایع تاریخ بشر و چیزهایی که می تواند برای بشریت آموزنده باشد. موارد متعددی ذکر شده است. تاریخ نگاری قرآن، یادآوری و یادآوری درس های تاریخ است. به […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در این مراسم گفت: قرآن کتاب تاریخ نیست، بلکه به شیوه خاص قرآن کریم یادآور گذشته است. وقایع تاریخ بشر و چیزهایی که می تواند برای بشریت آموزنده باشد. موارد متعددی ذکر شده است. تاریخ نگاری قرآن، یادآوری و یادآوری درس های تاریخ است.

به نقل از جماران، یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه شباهت زیادی بین بنیانگذاران تمدن توحیدی حضرت ابراهیم و نیروهای مؤثر در نهضت توحیدی امام راحل وجود دارد، اظهار داشت: حضرت ابراهیم (علیه السلام) وارد شد. تمدنی دشوار، مهم و تاریخ ساز. محور توحید و توحید و هدایت بشر به استبداد ستیزی می انجامد. نهضت حضرت ابراهیم علیه السلام که از ابتدا با شکستن بت ها و جنگ با بت ها آغاز شد، قسمت های پایانی این حرکت زمانی است که ابراهیم علیه السلام آزمایش های لازم را انجام داده و نیاز به مهاجرت از سرزمینی به سرزمین دیگر و ساختن یا نوسازی دارد. . ساخت خانه ساده به اندازه همه توحیدها است.

وی ادامه داد: برنامه هایی که حضرت ابراهیم (علیه السلام) برای این حرکت طراحی کرده اند، دید بر عرش خدا و دید بر زمین دارد. هدف اصلی این است که در اینجا شالوده نماز را بگذاریم که نماد توحید و توحید است و این خانه تا روز قیامت نشانه ای برای مؤمنان خواهد بود. خداوند در عین حال این خانه را خانه توحید معرفی می کند، اما شرط اول خانه توحید و محیط زندگی موحدان، «امنیت» در کلمه مطلق است; «امنیت معنوی»، «امنیت روانی»، «امنیت انسانی»، «امنیت در برابر هرگونه تعرض و تهاجم»، «امنیت در برابر هر ترس و هراس».

انصاری با تاکید بر اینکه امنیت الزامات خاص خود را دارد، تصریح کرد: امنیت فقط امنیت معنوی نیست. «امنیت اقتصادی» مستلزم «امنیت جسم و جان» است; امنیت مستلزم دزدی، ظلم، حمله و دزدی است. جامعه یکپارچه باید جامعه ممتاز باشد. اگر ابراهیم (ع) به دنبال جامعه ای متحد و پیشرو در عرصه توحید است، انسان در کنار روح دارای جسم است و جسم و حیات جسمانی او نیازمند میوه و غذا و رفاه و رفاه است. این نکته بسیار مهمی است: در ابتدای کار ابراهیم چنین درخواستی از خداوند رحمان می کند; و خداوند هم جواب می دهد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تاکید بر اینکه هر جا ظلم و ستم به هر شکلی باشد، گفتار عدل الهی باطل است، گفت: همه نشانه های منفی و مثبتی که در مورد شرایط علما مورد توجه پیشوایان دین است، در حضور امام زمان (عج) است. امام راحل ما بودیم. از هیچ چیز جز خدا نمی ترسید. در آن زمان وقتی امام را دستگیر کردند و به تهران بردند و ماشین ها را به سمت دریاچه روبروی حوض سلطان منحرف کردند، امام فرموده بودند که مطمئنم می خواهند مرا بکشند و از خودم پرسیدم که آیا می ترسم. . . قسم خوردند که ترسی در من نیست. بعد گفت حتی در ساواک هم که از من بازجویی کردند ترسیدند و من به آنها گفتم چرا می ترسید؟

عضو هیئت تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: نفس به وجود آمد. او وقف خدا بود و منطقش منطق ابراهیم بود. امام در سال 42 در وادی ذی زارع وارد سیاست شد. در میدان خطر، پا گذاشتن بر اقتدار، پا گذاشتن بر عنوان و سپر سینه در برابر رژیم مقتدر مورد حمایت همه قدرت های جهان، دست خالی به میدان آمد. امتیاز امام، همان امتیازی است که خداوند به جد بزرگوارش ابراهیم (علیه السلام) داده است. یعنی مردمان و همراهان منصف و معاشرتی، فداکار و مؤمن.

وی تاکید کرد: آیا می توان از امام صحبت کرد نه از نقش سازنده همسر بزرگوارشان که همچون کوهی در کنار امام ایستادند؟ در کنار امام اسماعیلی مانند شهید بزرگوار آیت الله حاج آقا مصطفی بود که از زمان دستگیری امام مسئولیت ادامه نهضت در قم را بر عهده داشت و تا آخرین لحظات که به نجف تبعید شد در کنار ایشان بود. بلافاصله پس از شهادت حاج آقا مصطفی اسماعیل، امام دیگر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی واقعاً نقش تعیین کننده ای داشتند.

انصاری پیوند رزمندگان با امام و نور درخشان بیت امام در قم را تشریح کرد و افزود: به ویژه پس از شهادت برادر بزرگوارشان همه کارها بر اساس درایت و لمس حاج احمد در بیت امام ساماندهی شد. آقا. نقش مرحوم حاج احمد آقا مثل ماه در مقابل خورشید تاریک جلوه کرده است. ممنونم، اخیراً فیلمی به نام «احمد» ساخته‌اید. اگرچه ممکن است مشکلاتی داشته باشد و با اینکه مدت زیادی با تأخیر همراه بود، یک ادای احترام مذهبی بود.

وی ادامه داد: مردم ما، جوانان و تاریخ ما حق دارند بدانند احمد خمینی کی بود و چه کرد. در هجرت امام به پاریس و روزهای سخت نوفل لوشاتو، روزهای سخت استقرار امام در مدرسه علوی و رفاه و 10 سال رهبری امام که هر روز هزاران مشکل داشت. برای اداره کشور و هشت سال آن دوران دوران دفاع مقدس بود، این امید مستضعفان باید به خوبی مدیریت شود. همه جلسات و ارتباطات با برنامه ریزی مرحوم حاج احمد آقا به خوبی انجام شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امام یاران بزرگ دیگری هم داشتند، گفت: بین عاقبت بخیر امام و یاری خداوند به ملت ایران، تاریخ اسلام و شخص امام این بود که در مقطعی انقلاب به پیروزی رسید یا در مسیر انقلاب قرار گرفت. زمانی که جامعه دارای استوانه های بزرگی بود و در استان ها هر شخصیت مانند کوهی بود که مردم به آن اعتماد داشتند، آستانه پیروزی. افرادی مانند آیت الله کاشانی که از دنیا رفته اند و گاهی خوشبختانه هنوز هم از وجودشان برخورداریم.

وی یادآور شد: دفتر امام با تعداد نفرات دو دستی اداره می شد، اما به گونه ای اداره می شد که اغتشاشات در کار نبود، امنیت امام حفظ می شد، نفوذی های منافقین همه جا را بمب کار می کردند و چه کسانی آنجا هستند. و پیش بینی کرد: «سیاست حاج احمد آقا مانع بود». همه جریانات سیاسی با روح بلند و دل دریایی حاج احمد آقا با امام مرتبط بود و حاج احمد آقا خود را از دست امام حفظ کرده بود. تمام تیرهای زهرآگین اتهام و نفرت برای او شیرین مانند عسل بود. چون از مراد و امامش دفاع می کرد.

انصاری افزود: هر چه جفا به مرحوم حاج احمدآقا نشد، هر چه تهمت زدند و هر چه زبان زخمی شد، لب به مداحی باز نکرد؛ انصافاً به خاطر این که از تهمت و تهمت و تهمت بیرون بیاید. تا اینکه امام به گفته خودش مجبور شد در دفاع از خود عباراتی بنویسد که در تاریخ ثبت شود. صد تاسف و هزار افسوس که این اسماعیل خیلی زود از بیت امام و جامعه ما و جامعه انقلابی رفت.

وی تاکید کرد: به خصوص این روزها خانه حاج احمد آقا خالی است. این روزها که عده ای تنگ نظر طالب تطهیر هستند، عده ای به دنبال یکرنگی هستند، عده ای به دنبال طمع این درخت بیش از حد طمع انقلاب هستند، طرد و طرد و طرد می شوند، کجا هستند؟ تو، شمع حلقه دوستان؟ کجاست روح ابراهیمی امام و حاج احمد آقا و حاج آقا مصطفی که بار دیگر نور و دلهای مهربان را در میان جامعه ما می درخشند؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه انقلاب تمدنی ادامه انقلاب توحیدی حضرت ابراهیم(ع) است، تصریح کرد: بدخواهی زیبایی این انقلاب نیست. اسکان کودکان زیبایی این سیستم نیست. دشمنان در کمین هستند و اگر 85 میلیون نفر از مردم ایران یک دل و یک زبان داشته باشند، خطر دشمن همچنان زیاد است. تا جایی که دوستان یکدیگر را طرد می کنند.

وی تاکید کرد: باید به یاران امام احترام بگذاریم. آیت الله بجنوردی در انقلاب از هیچ کوشش و کوششی دریغ نکرد و به توصیه پدر بزرگوارش در محاصره امام قرار گرفت و از شاگردان خاص امام بود و 13 سال به ولایت فقیه امام کمک کرد. بعد از پیروزی انقلاب آیت الله بجنوردی نقش مهدی را ایفا کرد. دامنه دانش و نوآوری او در فقه و احکام فقهی بر دو پایه برگرفته از مکتب فقهی آیت الله اعظمی بروجردی و امام خمینی (ره) استوار بود.

انصاری گفت: بنده در شورای حقوقی بانک مرکزی بودم و نظرات بدیع و پیشگام این فقیه بزرگ در حل مسائل و مشکلات فقه مالی و بازار سرمایه و مسائلی از این دست بسیار عالی بود. در شورای عالی قوه قضائیه نیز این توفیق را داشتم و شاهد بودم که آن فقه رحمانی و آن بینش انسانی و عاشقانه چقدر مؤثر بود.

وی تصریح کرد: امام بزرگوار گروه عفو تشکیل دادند و فرمودند زندانیانی که تحت تأثیر گروه ها و تبلیغات آنها فریب خورده اند باید مورد رسیدگی قرار گیرند و در صورت عدم نیاز به ماندن در زندان باید مورد عفو قرار گیرند. آیت الله بجنوردی محور این گروه بود و به دستور امام افراد زیادی را در لیست عفو قرار داد. افرادی آزاد شدند که اگر نقش سازنده شان نبود طبق ظواهر اعدام می شدند اما امروز در شهر ما زندگی شرافتمندانه خود را می گذرانند.

یکی از اعضای شورای سنجش شایستگی گفت: آیت الله بجنرودی هزاران نفر را در مدرسه فقهی و تدریس خود تربیت کرد و در دانشگاه و پژوهشکده امام خمینی(ره) واقعاً فردی پرمشغله و با حداقل استراحت بود. متأسفانه ما را رها کردند و خلأ جدی در جامعه علمی و حوزه ما ایجاد کردند.

وی در پایان سخنان خود خطاب به مسئولان کشوری تاکید کرد: به راستی لحظه تکانی خانه انقلاب یکی از عوامل بازدارنده رشد و کمال است. مردم مشکل دارند و کشور مشکل دارد. روزهای پر سر و صدا حضور 98 درصدی در همه پرسی و همه پرسی و شکوه حضور 85 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری کجاست؟ شکوه حضور 75 درصدی مردم در انتخابات مجلس و خبرگان زیر بمباران تهران و شهرهای ایران در زمان جنگ تحمیلی کجاست؟ شاید 41 درصد نسبت به آمریکا و اروپا قابل دفاع باشد، اما در انقلاب اسلامی نسبت به یازده انتخابات مجلس گذشته قابل دفاع نیست. از مسئولان می خواهم از امروز به دنبال آسیب شناسی باشند و علت طرد اکثریت ملت یا ناامیدی آنها از کارآمدی صندوق ها را بررسی کنند.

انصاری افزود: این سیگنال ها و علائم هشدار دهنده خطرات در حوزه های اقتصادی، سیاسی، انتخاباتی و امنیتی و بررسی هایی که اخیرا در زمینه دینداری و امثال آن انجام شده را جدی بگیرید. مردم ایران مردم خوبی هستند و پیام مسالمت آمیز آنها از سوی عده ای با رای سفید و بیشتر مردم بدون مشارکت به عنوان پیام اعتراض آمیز داده شد. نهضت ابراهیمی امام را پشت سر بگذاریم، همه به میدان برویم و شکوه وحدت را بار دیگر به نمایش بگذاریم.

۲۱۹۲۱۸

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=225669

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.