به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ اصغر شیخ نژاد روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: پاراب این یک شکایت است تعداد زیادی از همشهریان به پلیس فتا شهرستان مراجعه کردند به او با برداشت مبالغ غیرقانونی از حساب آنها، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: برای رسیدگی به مشکل و احقاق حقوق شهروندان مالباخته تیمی از کارشناسان پلیس فتا شهرستان به او رسیدگی به این پرونده را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند و در بررسی های اولیه مشخص شد که برداشت ها به صورت اینترنتی نبوده و کارت های بانکی مالباختگان کاملاً ناشناس در اختیار آنها بوده است. روش برداشت
شیخ نژاد تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را با علاقه به پایان رساندند گرفتن با توان و تجربیات پلیس و همچنین روش های علمی و فنی موفق شدند اعضای باند دستگاه کپی کارت های بانکی را شناسایی کنند.
رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و هماهنگی با مقام قضایی، تیم کارشناسی متشکل از ماموران پلیس فتا و ماموران انتظامی شهرستان به او به مخفیگاه متهم اعزام و در یک عملیات غافلگیرانه اعضای این باند بزرگ را به همراه تیم دستگیر کردند. کفگیر به پلیس فتا منتقل شدند.
وی گفت: پس از انتقال اعضای این باند به فرماندهی پلیس فتا این شهرستان به اومتهمان با توجه به مستندات به چند فقره کپی برداری از کارت های بانکی و کلاهبرداری از مشتریان اعتراف کردند.
این افسر پلیس افزود: با بررسی های انجام شده در ابعاد موضوع و در زمینه اقدامات فنی مشخص شد اعضای این باند در قالب فروشگاهی کلاهبرداری از کارت های بانکی مشتریان کپی می کردند و در این روشی که آنها به اهداف جنایی خود دست یافتند. به او و با همکاری کارشناسان پلیس فتا متهمان زیر چتر اطلاعاتی این پلیس قرار گرفتند.
شیخ نژاد گفت: پس از عملیات موفقیت آمیز و دستگیری اعضای این باند بزرگ دستگاه کپی کارت های بانکی، یک دستگاه کفگیردستگاه های متعدد مورد رایانه ها و لپ تاپ ها و همچنین چندین گوشی هوشمند و اطلاعات 200 کارت بانکی کپی شده از شهروندان کشف و ضبط شد.
وی بیان کرد: مجرمان سایبری اگرچه اطلاعات 200 کارت بانکی همشهریان را در اختیار داشتند اما با اقدام به موقع پلیس به اهداف خود نرسیدند و تنها 15 کارت بانکی را خالی کردند.