به گزارش بازار، مرتضی شهمیرزایی امروز (دوشنبه) در دهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی ضمن تشکر از همه تلاش های صنعت پتروشیمی، اظهار کرد: صنعت پتروشیمی از جایگاه ممتازی در کشور برخوردار است.
وی با اشاره به برگزاری نشست های تخصصی متعدد برای این رویداد در شرکت های پتروشیمی در یک سال گذشته، افزود: حضور شرکت های پتروشیمی در جایزه افرون برای تعالی صنعت پتروشیمی برای خود شرکت ها مفید است و راه را برای آینده هموار می کند. و اقتصاد کشور».
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: جایزه تعالی صنعت پتروشیمی از دوره اول دستاوردهای بزرگی را برای این صنعت به ارمغان آورده است و بهبود وضعیت فعلی یکی از اساسی ترین اهداف بود.
شهمیرزایی با اشاره به کار هوشمندانه و مصمم در تراز انقلاب اسلامی در صنعت پتروشیمی خاطرنشان کرد: جایزه تعالی ما را به مرز دانش و سودآوری می رساند و زنجیره ارزش را در سریع ترین زمان ممکن تکمیل می کند.
وی تاکید کرد: برنامه های راهبردی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم مبتنی بر تکمیل زنجیره ارزش، بومی سازی تمامی کاتالیزورهای صنعت پتروشیمی، خودکفایی در کالا و تجهیزات و دستیابی به دانش فنی لازم است. توسط صنعت پتروشیمی
به گفته مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تاکنون به بومی سازی 97 درصدی کاتالیست های صنعت پتروشیمی از نظر تناژ و ارزش رسیده ایم. کار در این راستا در سال های اخیر آغاز شده اما حمایت و قدردانی دولت سیزدهم در این زمینه بسیار زیاد بوده است.
شهمیرزایی تصریح کرد: امروز انتقال کالاها و تجهیزات اروپایی و آمریکایی به کشور ارزش نیست، بلکه ساخت آن در کشور ارزش دارد.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی و بها دادن به دستاوردهای ایرانی گفت: مدیریت دانش و استفاده از تجربیات پیشکسوتان صنعت پتروشیمی بسیار مهم و ضروری است چرا که این تجربیات در سال های اخیر با قیمت پایین به دست نیامده است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه امروز در سطح 85 درصدی داخلی سازی محصولات و تجهیزات در صنعت پتروشیمی قرار داریم، اظهار داشت: از سال گذشته برنامه 5 ساله داخلی سازی تمامی محصولات آغاز شد و تجهیزات در این صنعت آغاز شد. صنعت. و چهار سال دیگر تا پایان این مسیر باقی مانده است.
شهمیرزایی با اشاره به 125 طرح پتروشیمی در دست اجرا افزود: هلدینگ خلیج فارس نیز با جدیت در 13 پارک پتروشیمی کار می کند و هلدینگ های دیگر نیز می توانند در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
وی با اشاره به اینکه صنعت پتروشیمی و صنایع تکمیلی کم ریسک ترین محل سرمایه گذاری هستند، گفت: برای تامین مالی پروژه ها باید از روش های جدید و وجوه از دست رفته در داخل کشور استفاده کرد و صندوق های بازنشستگی و هلدینگ ها باید بیشترین سود سالانه را اختصاص دهند. . برای سرمایه گذاری در این صنعت، زیرا تا چند سال دیگر چند برابر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به 16 میلیارد دلار ارز صنعت پتروشیمی در سال 1401 افزود: این رقم در سال جاری به دلیل کاهش قیمت جهانی محصولات پتروشیمی و عرضه بیشتر کاهش می یابد. محصولات پتروشیمی با اعطای اعتبار به واحدهای صنعتی کشور.
شهمیرزایی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 75 میلیارد تن محصولات پتروشیمی به صورت اعتباری عرضه شده و یک میلیون و 300 هزار تن محصولاتی که به صورت مستقیم صادر می شد در داخل کشور عرضه شد و به رونق واحدهای ملی کمک کرد.
بر اساس این گزارش، دهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با حضور سید سلطان مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مرتضی شهمیرزایی مدیرکل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، وحیدرضا زیدی فرد معاون فنی و مهندسی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد. پژوهش. و فناوری، عبدالحسین بیات، رئیس هیئت بازنشستگی صنعت نفت، عبدالعلی علی عسکری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و بابک عقی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تفین (تاپیکو) با شعار «رشد». تولید با محوریت تقویت زنجیره تامین» در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد و یکی از برگزیدگان این دوره از جشنواره مورد قدردانی قرار گرفت.