گزارش کردن خبرنگار بیشتراگرچه رسانه های فارسی زبان خارجی و ضد انقلاب ماه ها مردم ایران را به عدم شرکت در انتخابات شورای اسلامی و خبرگان رهبری تشویق کردند، اما حضور 25 میلیونی واجدین شرایط در انتخابات 20 اسفند ماه، بار دیگر با اشرار مواجه شد. با بن بست…
درباره علت وقوع حادثه 20 اسفند و پیامدهای آن میتوان چند خطی نوشت; از جمله اینکه:
اولین؛ مردم ایران نشان دادند که همیشه در رای گیری ها جلوتر هستند و اقداماتشان بر اساس «منافع اصلی ملی» است و اساساً هیچ توجهی به داستان ها و فریبکاری های دشمنان ندارند.
ملت ایران برای استقرار و نهادینه کردن نظام جمهوری اسلامی بهایی پرداخته است و دلبستگی و علاقه آنان به «روایت بزرگ انقلاب اسلامی» – که مبتنی بر عدالتخواهی است – اصالتی کاهش ناپذیر دارد.
در رتبه دوم؛ مردم ایران بار دیگر نشان دادند که در «موقعیت تهاجم دشمن» هرگز حاضر به اتخاذ «مواضع انفعالی» نیستند و همواره به سمت «کنشگری فعال» گرایش دارند.
البته مردم از ساختارها و نهادهای حاکم در ازای کنشگری فعال انتظار یک زندگی شرافتمندانه دارند. آنها انتظار دارند مجلس و دولت کارآمد باشند و حداکثر تلاش را برای حل مشکلات خود انجام دهند.
سوم؛ مشارکت چشمگیر مردم در انتخابات 20 اسفند را نیز می توان «شکست بزرگ اپوزیسیون برانداز» تحلیل کرد.
جنبش انقلابی ضد اسلامی فارسی زبان تلاش کرد تا مردم را از حضور در پای صندوق های رای منصرف کند. ناکامی این جنبش در دستیابی به هدف فوق، شکست خود را با طولانی شدن روند ناآرامی های سال گذشته تکمیل کرد.
انقلاب ضداسلامی در اسفندماه امسال تلاش کرد ثمره ناآرامی های سال گذشته را درو کند، اما ناکام ماند.
بر حسب چهارم؛ حضور 25 میلیونی رای دهنده در انتخابات پشتوانه بزرگی برای نظام اسلامی و نهادهای آن است و مجلس و البته دولت باید از این سرمایه حداکثر استفاده را برای حل مشکلات کشور ببرد.