به گزارش بازار به نقل از بانک صادرات ایران، این بانک طی دو سال گذشته در دوره دولت سیزدهم نقش پیشرو در ترویج و فرهنگ سازی استفاده از ابزارهای نوین بانکی و اجرای قوانین و مقررات جدید ایفا کرد. مقررات بانکی با ارائه دو محصول راهبردی در نظام بانکی کشور: دولت مرکزی و نهادهای سیاسی به گونه ای است که ارائه دو محصول «چکنو» و «ست» در دو سال اخیر علاوه بر تکمیل زنجیره خدمات. دولت الکترونیک، کاهش مراجعات مردم به بانکها، کاهش جعل و کلاهبرداری و تعداد چکهای متوقف شده، بازگرداندن اعتماد به چک و همچنین امکان وثیقهگذاری انواع داراییها موجب تسهیل شرایط لازم برای بهرهمندی انواع مختلف شده است. شرکتهایی در بخش استارتآپ، لانتک و فینتک.
روند استقبال از چکنو بانک صادرات ایران از 20 دی ماه 1401 با صدور بیش از 3 میلیون و 756 هزار کارت چکنو توسط مشتریان بانک پیگیری شده است و از این میان تعداد بیش از 170 هزار کارت ایجاد و تأیید شده است. ارزش این مبادلات در هفته اول اسفندماه امسال از مرز 25.668 میلیارد ریال گذشت.
از دیگر اقدامات بانک در این مدت، تلاش برای توسعه و ترویج استفاده از این محصولات، توسعه و تقویت سطح تعاملات و معاملات مالی و بانکی در قالب انعقاد تفاهم نامه توسعه است. تعامل با شرکت های هلدینگ ، سازمان ها، شرکت ها و تجار بزرگ کشور در بخش های نفت، گاز، پتروشیمی و پتروپالایش، خودرو، فولاد، مناطق آزاد و قاره، علاوه بر ارائه خدمات وب و توجه شخصی به مشتریان، از جمله اقدامات بوده است. مهمترین بانک در دوره سیزدهم دولت.
از جمله مزایای سامانه می توان به تسهیل ضمانت و تامین مالی در تامین و تخصیص منابع، رفع مشکل ضامن و رهن در مسائل حقوقی و شرایط ضمانت در بانک ها و موسسات اعتباری، ارائه ضمانت برای کلیه دارایی های راکد مردمی که فاقد آن هستند، اشاره کرد. امکان پذیر بوده است. تا به حال. رفع دغدغه های حقوقی بانک ها و موسسات در خصوص مسائل وثیقه، استفاده از برخی دارایی های راکد مانند طلا، پروانه استخراج، سیم کارت موبایل، پاداش پایان بازنشستگی، استفاده از مدل های بازار سرمایه و نقدینگی. دارایی های مالی، افق جدیدی در استفاده بهینه از ظرفیت خدمات بانکی.
بانک صادرات ایران نیز در اقدامی دیگر، مفاد قوانین 16 و 17 را مبنی بر رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود نظام مالی کشور و افزایش توانایی پرداخت تسهیلات به بخش های مختلف اقتصادی و تخصیص بهینه منابع به اجرا درآورد. در دو سال گذشته بیش از 42 میلیارد ریال از سهام شرکت ها فروخته شده و فعالیت های غیربانکی نیز فروخته شده است. در این میان عدم ثبات در بازارهای مالی به ویژه بورس و همچنین نبود مشتریان بالقوه نقش مهمی در کند شدن روند این واگذاری ها داشته است.