یکصد و هشتمین فراخوان پژوهشی مشارکت در دستیابی به فناوری طرح «طراحی و ساخت دستگاه مونتاژ الکترومغناطیسی فیلتر بنزین» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش گروه پژوهشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل منتشر شد. . .
به گزارش ایسنافناوری شکلدهی الکترومغناطیسی یک فناوری بین رشتهای و چندفیزیکی است که در آن به جای استفاده از ابزارهای مکانیکی، از قدرت میدان مغناطیسی برای شکل دادن به فلزات استفاده میشود. دستیابی به نیروهای مغناطیسی کنترل شده نیازمند محاسبات و طراحی های پیچیده دستگاه های فشار قوی و همچنین شبیه سازی های دقیق برای رسیدن به نقطه مطلوب و قابل تکرار در فرآیند تولید فیلتر بنزین از این طریق است.
هدف از این پروژه تحقیقاتی ساخت نمونه فیلتر بنزین بر اساس ترکیب الکترومغناطیسی است که در این راستا خازن، کلید تخلیه، دیود و سایر اجزای این سیستم باید طراحی و ساخته شود. سپس ماژول های مختلف مونتاژ و کالیبره شده و کویل های شکل دهنده تولید می شوند.
در این پروژه ساخت قطعات داخلی فیلتر بر اساس استاندارد بین المللی ISO19438 به منظور بدست آوردن میدان مغناطیسی با ظرفیت اعمال بیش از 4 تسلا و تکرارپذیری 100 هزار بار انجام می شود.
اعلام تمایل به مشارکت در کسب فناوری حاصل از این فراخوان پژوهشی و ارسال درخواست تنها برای شرکتهای دانشبنیان و شتابدهندهها مجاز است. برنامه ای که بیشترین مطابقت را با الزامات این اکتساب فناوری داشته باشد به عنوان “شرکت کننده” در هسته تحقیقاتی متقاضی برای مذاکرات آتی انتخاب و ارائه می شود.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، گروه های پژوهشی تا روز یکشنبه 29 اسفند ماه 1302 فرصت دارند پیشنهادات خود را در قالب ورد از طریق سامانه غزل صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس ghazal.inif.ir ارسال کنند.
انتهای پیام