رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری گفت: حاکمیت دارای 3 رکن بخش خصوصی، دولت و جامعه است و تا زمانی که رکن جامعه فعال نشود، چرخه حکمرانی بی اثر خواهد بود.
به گزارش ایسنا، مصطفی زمانیان امروز “جلسه انقلاب چهارم: از روایت تا تجارت”گفت: سال ها بحث من بحث اصلاح ساختار حاکمیتی بود و فکر می کردم با اصلاح برنامه ها می توان ساختار و اداره کشور را اصلاح کرد اما مشاهده کردم که 50 درصد آب تصفیه شده است. از طریق لوله ها به منازل می گذرد و به دلیل فرسودگی خاک شهر هدر می رود.
وی ادامه داد: بنابراین به این نتیجه رسیدم که باید ساختارها اصلاح شود و از سال 1394 به مفهوم رکن سوم حکمرانی رسیدم. حکومت داری 3 رکن دارد: بخش خصوصی، دولت و جامعه و تا زمانی که بخش جامعه را فعال نکنیم، چرخه حکمرانی ناکارآمد خواهد بود.
زمانیان با بیان اینکه سه انقلاب صنعتی را پشت سر گذاشته ایم، یادآور شد: امروز در شرایطی تحولات جهانی را دنبال می کنیم که جهان چهارمین انقلاب صنعتی را تجربه می کند و با مفاهیمی مانند اینترنت اشیا، کلان داده و فضای مجازی دست و پنجه نرم می کند. . .
رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: هرچه به سمت صنعتی شدن پیش می رویم با مسائلی مانند محیط زیست و سفارشی سازی بیشتر مواجه می شویم و در انقلاب چهارم صنعتی از کار با ماشین و ابزار خودکار به فردگرایی می رویم. رفتن
وی با اشاره به مفهوم نوآوری اجتماعی در این انقلاب افزود: شاخص های این مفهوم مواردی مانند تفکر سیستمی، یادگیری و سازگاری، ثبات و تاب آوری است. از جمله نمونههای این نوآوریهای اجتماعی میتوان به مواردی مانند جایگزینی اوراق اثربخشی اجتماعی با پروژههای خیریه و داوطلبانه و بسترهای دیجیتال و سرمایهگذاری جمعی اشاره کرد.
انتهای پیام