به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جریان سیاسی موسوم به پایداری ماه ها به قالیباف و طیف سیاسی اش حمله کرد و از آنها شکایت کرد و در یک کلام آن ها را در حال انحراف از مسیر انقلاب دانست. قالیباف نیز با کنایه، ثبات «ابر انقلابی» چی را «انفعال» و «همیشه بدهکار» خواند. این 2 شبح در 4 سال اخیر در مجلس با هم درگیر شده اند.
به گزارش عصر ایران، اما اکنون که زمان گرفتن آرای مردم فرا رسیده است، هر دو به یکباره متحد شده اند و قالیباف و آقا تهرانی نیز در فهرست مشترک خود قرار گرفته اند. انگار تا دیروز سایه ها به هم تیر می زدند! پر واضح است که اگر پیروز شوند بلافاصله دوباره و روز از نو درگیری ها شروع می شود!
جالب اینجاست که این اتحاد تاکتیکی که برای ورود مجدد به مجلس طراحی کرده اند، منبع حمایت اصولگرایان شده است. مرتضی آقا تهرانی از مدیران پایداری گفت: این کار را کردیم تا بچه های انقلابی راحت تر تصمیم بگیرند. و حالا همانطور که باید گفت این کار را کردیم تا راحت به مجلس برویم.
باید از ماندگاری قالیبافان پرسید که آیا نهضت قالیبافان از خط انقلاب منحرف شده و آلوده به مفاسد اقتصادی است تا جایی که باید هر از چند گاهی برای آن پرونده تشکیل شود. باید آسیب ببیند حذف شده، چرا شما که خود را انقلابی می گویید گوش هایتان را کر می کنید، آیا با این جریان غیرانقلابی ائتلاف کرده اید؟ دیروز شمشیر شما چه بود و لیست رایج امروز شما چیست؟ آیا هر 4 سال یکبار بهبود می یابند؟
هر چه هست، این ائتلاف نشان داد که با ثبات آنچه که هستند، اصولگرا نیستند، زیرا اصولگرا بر اصول خود پایبند است و نباید اصول خود را وسیله مذاکره سیاسی و نان خوردن قرار دهد.
اساساً دغدغه آنها مبانی انقلاب و نظام و مردم و… نیست، دغدغه نام و نان است که دیروز عبارت بود از شکست نهضت قالیبافی، امروز دوستی با آن و فردا در مبارزه و مبارزه. برای سمت های هیئت مدیره و خداوند شما را حفظ کند!
از سوی دیگر باید از آقای قالیباف و یارانش پرسید که اگر خود را انقلابی و پایدار می دانند چرا با آنها ائتلاف می کنند تا وارد مجلس شوند و از آنها بخواهند برای 85 میلیون ایرانی وام بگیرند و تصمیم بگیرند؟ به نظر شما مجلس محل تندروهایی است که همیشه طلبکار هستند؟ آیا آنها نیز هر 4 سال یکبار بهبود می یابند؟
این همان اتفاقی است که در کشوری با وجود نظام انتخاباتی، حزب واقعی وجود ندارد. یکی دو ماه قبل از هر انتخابات اسامی عجیبی مثل جمنا، مبنا، شرعان، دارا، آمنا، صدای ملت و… شکل می گیرد، رد و بدل می شود و لیست می دهند و بعد از بین می روند، چون اساس و وجودی ندارند. و آنها فقط یک نمایش انتخاباتی بودند، هیچ کس مسئول اعمال برندگان نیست.
نمونه آن لیست مشترک قالیباف و جریان پایداری است که نه پاسخگوی عملکرد خود در مجلس فعلی هستند و نه در صورت پیروزی در انتخابات مسئولیت این ائتلاف و تبعات آن را بر عهده خواهند گرفت. آنها برای عبور سریع از این مرحله از آرای یکدیگر اتحاد تشکیل دادند. این دقیقاً همان چیزی است که بدنه مردمی اصولگرایان را آزار می دهد و ناامید می کند و می تواند آنها را به رای دادن به لیست های موازی و حتی مستقل ترغیب کند.
۲۱۹۲۱۵