افزونه پارسی دیت را نصب کنید Sunday, 24 November , 2024
2

تکمیل پروژه گاز با ایران و پیوستن به برجام باید اولویت دولت جدید پاکستان باشد

  • کد خبر : 214873
تکمیل پروژه گاز با ایران و پیوستن به برجام باید اولویت دولت جدید پاکستان باشد

به گزارش بازار، سناتور فاروق حمید نایک از حزب مردم پاکستان طی مصاحبه ای در حاشیه نشست کمیته روابط خارجی در مجلس سنا گفت: پاکستان باید پروژه مشترک گازی با ایران را برای حل بحران انرژی و دستیابی به راه حل پایدار تکمیل کند. “ وی در پاسخ به موافقت کمیته انرژی کابینه پاکستان با […]

به گزارش بازار، سناتور فاروق حمید نایک از حزب مردم پاکستان طی مصاحبه ای در حاشیه نشست کمیته روابط خارجی در مجلس سنا گفت: پاکستان باید پروژه مشترک گازی با ایران را برای حل بحران انرژی و دستیابی به راه حل پایدار تکمیل کند. “

وی در پاسخ به موافقت کمیته انرژی کابینه پاکستان با طرح احداث خط لوله نفت از بندر گوادر تا مرز با ایران، گفت: این اقدام باید زودتر انجام می شد، در عین حال مردم پاکستان خواهان امنیت انرژی هستند. و این هدف با استفاده از پروژه انتقال گاز از ایران محقق می شود.

این سیاستمدار برجسته پاکستانی روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران را برای دولت و مجلس پاکستان بسیار مهم دانست و گفت: با وجود تحولات فراوان در منطقه و تحولات بین المللی، خواهان افزایش روابط با ایران به ویژه در سطوح منطقه ای و بین المللی هستیم. ما می خواهیم

وی با اشاره به الحاق کشورها به سازمان بریکس از جمله عضویت ایران و تاثیر آن در معادلات منطقه ای و جهانی تاکید کرد: خواسته ما از دولت آینده پاکستان این است که بهره برداری از خط لوله گاز ایران را در اولویت قرار دهد و به برجام بپیوندد.

نشست اعضای کمیته روابط خارجی سنای پاکستان به ریاست سناتور فاروق حمید و با حضور سیروس سجاد معاون وزیر امور خارجه پاکستان برگزار شد.

موضوعاتی چون تحولات منطقه، جنگ اوکراین، وضعیت فلسطین، برجام و روابط با همسایگان از جمله تحولات اخیر مربوط به خط لوله گاز ایران به پاکستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سناتور مشاهد حسین سید، رئیس کمیته دفاع سنای پاکستان و عضو عالی رتبه کمیته روابط خارجی پاکستان در سخنانی با اشاره به سفر اخیر خود به مسکو و دیدار با مقامات ارشد فدراسیون روسیه، جدیت اسلام آباد برای تقویت روابط را اعلام کرد. با روس ها برای تسهیل روند الحاق به سازمان بریکس.

وی با تاکید بر لزوم بهبود روابط تهران و اسلام آباد، از رایزنی خود با طرف روسی در مورد خط لوله گاز خبر داد و افزود: روس ها آماده سرمایه گذاری برای احداث خط لوله گاز در پاکستان هستند و این تمایل قابل مشاهده است.

معاون وزیر امور خارجه پاکستان بر اهمیت پروژه مشترک گازی تاکید کرد و بر تعهد دولت اسلام آباد برای پیشبرد این پروژه تاکید کرد و افزود: متأسفانه برخی از تحریم ها و تنش های فراسرزمینی آمریکا با ایران باعث ایجاد یک اتفاق بزرگ شده است. تاخیر در تکمیل این پروژه مهم

روز گذشته وزارت نفت پاکستان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که تکمیل پروژه مشترک گاز با جمهوری اسلامی ایران امنیت انرژی این کشور را تقویت کرده و اعلام کرد که کمیته انرژی کابینه پاکستان در نظر دارد خط لوله نفتی به طول 80 کیلومتر احداث کند. از بندر گوادر تا مرز مشترک با پاکستان با ایران توافق شده است.

این بیانیه می افزاید: تمامی ادارات ذیربط پاکستان رویکرد مثبتی برای پیشرفت این پروژه دارند تا گازرسانی به مردم پاکستان تضمین شود و در نتیجه نیازهای روزافزون انرژی این کشور تامین شود.

وزارت نفت پاکستان تاکید کرد که پروژه گاز مشترک با ایران نه تنها امنیت انرژی پاکستان را تقویت می کند، بلکه اعتماد صنعت داخلی را نیز افزایش می دهد که با افزایش عرضه گاز تضمین می شود. علاوه بر این، این امر به فعالیت های اقتصادی در بلوچستان سرعت بخشیده و به توسعه اقتصادی پاکستان کمک خواهد کرد.

وزیر نیرو پاکستان در اواسط آبان ماه امسال در جریان سفر به تهران و شرکت در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت برق با طرف های ایرانی در خصوص آخرین تحولات پروژه خط لوله انتقال گاز رایزنی کرد.گاز ایران موسوم به خط لوله صلح

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ۲۱ مردادماه سال جاری در جریان سفر رسمی خود به پاکستان اعلام کرد: وی با همتای پاکستانی خود در خصوص پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان مذاکرات مهمی انجام داد و معتقد است که تکمیل این پروژه این پروژه در راستای منافع دو کشور است.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=214873

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.