به گزارش بازار، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور درباره اقدامات دولت در زمینه احیای واحدهای تولیدی و بازگشت به چرخه تولیدی کشور گفت: گاهی باید روندی را اصلاح کنیم تا در نهادهای مرتبط با برگزاری جلسات کارشناسی، فرآیند تدوین شود. و گاهی اصلاح برخی از نرم افزارها، سیاست ها و قوانین از پایین به بالا است.
و افزود: مواردی وجود دارد که در جزئیات عوارض مییابند و به مشکل رسیدگی میکنند. در دولت معاون اول رئیس جمهور گروهی به نام ستاد برای فعال سازی مجدد واحدهای راکد و نیمه فعال ایجاد شده است که تمرکز آن بر روی واحدهای تولیدی است که به هر دلیلی نیمه فعال یا راکد شده اند با همکاری دستگاه های ذیربط. استانداران و واحدهای مختلف در حوزه صنعت و معدن.
منصوری ادامه داد: کارشناسان به واحدهای تولیدی که مشکل دارند به صورت موردی مراجعه می کنند. گاهی واحدهای تولیدی با مشکل تامین مالی مواجه می شوند، گاهی با مشکل مدیریتی و یا خلأ در بازار، کارشناسان عوارضی پیدا می کنند و برای رفع مشکلات تدابیری اتخاذ می کنند.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نوع دخالت دولت برای حل مشکلات واحدهای تولیدی سیاسی، مدیریتی و بعضا تامین مالی است و توانسته ایم بیش از 7 هزار واحد را در دولت سیزدهم فعال کنیم که این یکی از دستاوردهای بزرگ است. دولت.
وی افزود: برای سال آینده فعالیت مجدد واحدهای تولیدی راکد یا نیمه فعال در دستور کار دولت قرار گرفته است و از سوی دیگر طی چند سال گذشته مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با عناوین اقتصادی قرار داده اند. و امسال نیز با عنوان رشد تولید و کنترل تورم در راس مطالبات و دستورات خود قرار گرفتند و دولت نیز بر این موضوع متمرکز شده است.
منصوری ادامه داد: کل دولت به عنوان ستاد خدمات در حوزه صنعت، معدن و مجموعه تولیدی اعم از گروه ها و موسسات مالی اعم از وزارت اقتصاد، گروه بانک های مرکزی و یا نهادهایی که فعالیت می کنند، فعال خواهند بود. نقش تسهیل کننده ای داشته باشد، مانند استانداردها و محیط، رعایت چارچوب ها و ساختارها، به تولید کمک می کند تا تولید شکوفا شود.
وی افزود: برخی از حوزه ها نقش حمایتی و هماهنگی دارند، مانند معاونت اجرایی که در ستاد دولت مستقر هستند. بسیج شده اند تا در روزهای پایانی سال و سال جدید تحولی بزرگ در این عرصه ایجاد کنند.