به گزارش بازار، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت نوسازی شهری ایران در جلسه بررسی آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات نوسازی مسکن در قالب طرح حرکت ملی مسکن (موضوع قانون جهش تولید مسکن) طرح) که با حضور نمایندگان بانک های مختلف کشور انجام شد، با اشاره به اینکه طی سال های 88 تا 92 در مجموع 257 هزار کار مقاوم سازی در مناطق بازآفرینی شهری به متقاضیان پرداخت شده است، گفت: 353 هزار مسکن. آنها در این سال ها در مناطقی که برای بازآفرینی شهری هدف گذاری شده بودند، بازسازی شدند.
عیانی با بیان اینکه بازآفرینی شهری مانند یک تیر چند نشان است، تصریح کرد: دو میلیون و 700 هزار ساختمان ناپایدار و ناپایدار با 10 میلیون نفر ساکن در بافت های ناکارآمد کشور شناسایی شده که از این تعداد یک میلیون و 450 هزار ساختمان در بافت فرسوده هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نجات جان ساکنان بافت های فرسوده شهری یکی از اولویت های اصلی دولت سیزدهم است، گفت: با تخریب هر پلاک فرسوده به طور میانگین سه خانه دیگر تخریب می شود. در کشور تولید می شود.
مدیرعامل شرکت نوسازی شهری ایران گفت: سرعت نوسازی مسکن در مناطق هدف نوسازی شهری به دلیل وجود امکانات زیربنایی و روبنایی در این مناطق بالاست و نوسازی شهری به شهرداری ها کمک می کند تا معابر این مناطق را در کمترین میزان بازگشایی کنند. هزینه ممکن هزینه.
عیانی تصریح کرد: در بافت های فرسوده به دلیل اینکه زمین برای مردم است به سرعت ساخته شده و در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از صدور پروانه ساخت بیش از 230 هزار واحد در بافت های فرسوده شهری از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون خبر داد و گفت: 80 هزار واحد مسکونی به بهره برداری رسیده است. عملکرد
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به اینکه برای اجرای نهضت ملی مسکن باید به احیای بافت های فرسوده توجه شود، تصریح کرد: وزیر راه و شهرسازی بارها بر اهمیت نوسازی بافت های فرسوده تاکید دارد. به نظر وی، نوسازی ساختمانهای ناپایدار به بافتهای فرسوده به اندازه ساخت مسکن در طرح نهضت ملی اهمیت دارد، اما مهمتر، کارآمدتر، مؤثرتر و مفیدتر است.
در این جلسه آقایی سرپرست معاونت برنامه ریزی و بازآفرینی شهری و ثروتجو مدیر کل منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران به بیان نظرات خود پرداختند. همچنین نمایندگان بانک های ملت، صادرات، شهر، ملی، سامان، تجارت، سپه، رفاه کارگران و مسکن عملکرد بانک های متبوع خود را در زمینه پرداخت تسهیلات نوسازی به متقاضیان بیان کردند.