افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

شایع ترین نوع آرتریت چیست؟

  • کد خبر : 208753
شایع ترین نوع آرتریت چیست؟

آفتاب نیوز: دکتر حسن صفی خانی کارشناس حرکات اصلاحی و آسیب های ورزشی در گفتگو با برنامه ورزش همگانی شبکه رادیویی سلامت، آرتروز زانو را یکی از شایع ترین انواع آرتروز دانست و افزود: تخریب مزمن و فرسایش غضروف اطراف مفصل زانو را آرتریت زانو می نامند که معمولا افراد بالای 45 سال و زنان […]

آفتاب نیوز:

دکتر حسن صفی خانی کارشناس حرکات اصلاحی و آسیب های ورزشی در گفتگو با برنامه ورزش همگانی شبکه رادیویی سلامت، آرتروز زانو را یکی از شایع ترین انواع آرتروز دانست و افزود: تخریب مزمن و فرسایش غضروف اطراف مفصل زانو را آرتریت زانو می نامند که معمولا افراد بالای 45 سال و زنان را درگیر می کند، اما در جوانان و مردان نیز دیده می شود.

وی با بیان اینکه غضروف مفصلی در استخوان های مفصل زانو وجود دارد، ادامه داد: مانند پشت کاسه زانو در پایین استخوان ران به مرور زمان از بین رفته و باعث درد، محدودیت حرکتی و کاهش دامنه می شود. حرکت – جنبش.

این استاد دانشگاه در ادامه به علل آرتروز زانو اشاره کرد و اظهار داشت: علت آرتروز زانو مشکلات زانو مانند پارگی مینیسک، تخریب مینیسک، شکستگی استخوان، ساپورت زانو، وراثت، رشد غیرطبیعی لگن، بی حرکتی و عدم تحرک است. استفاده بیش از حد از مفصل زانو التهاب یا عفونت مزمنی است که تشخیص زودهنگام آن از طریق آزمایش های مختلف می تواند در درمان آن موثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه عکاسی و تصویربرداری می تواند به درمان زودهنگام آرتروز زانو کمک کند تا فرم زانو تغییر نکند، گفت: البته روش های مختلفی برای درمان پیشنهاد می شود که از جمله می توان به تزریق ژن، تزریق ازن، پی آر پی و انواع مختلف اشاره کرد. داروها ; اما درمان ورزشی کم‌هزینه‌تر، عملی‌تر است و باعث تاخیر در ظهور این بیماری می‌شود، زیرا داروها مانند مسکن‌ها باعث تسکین می‌شوند. اما بیماری دوباره ظاهر می شود.

وی با اشاره به درمان آرتروز زانو با ورزش، به چند ورزش ساده برای کسانی که ورم زانو، خشکی مفاصل دارند و افرادی که پزشک تشخیص داده است به آرتروز مبتلا هستند، اشاره و خاطرنشان کرد: تمرین 1: روبه روی پله ها بایستید و پای چپ را روی پله قرار دهید. سپس پای راست خود را روی استپ قرار دهید، سپس هر دو پا را روی استپ قرار دهید و صاف بایستید و عضلات خود را سفت نگه دارید، سپس پایین بروید و دوباره به آرامی پای راست و سپس پای چپ را روی استپ قرار دهید. حرکت برای پای دیگر تکرار این عمل باعث تقویت عضلات چهارسر ران و عضلات جلویی ساق پا می شود که در نهایت باعث کاهش درد می شود.

وی در ادامه به تمرینات 2 و 3 اشاره کرد و گفت: در تمرین دو جلوی صندلی صاف و بدون دسته بایستید و دستان خود را در دو طرف بدن نگه دارید، روی صندلی بنشینید و به گونه ای بایستید که زانوهایتان رو به رو باشد. رو به جلو. . این کار از خم شدن بیش از حد زانو جلوگیری می کند. و در تمرین سوم: عضلات چهار سر را به گونه ای تقویت کنید که فرد روی زمین بنشیند و پاها را دراز کند و سعی کند با فشار پاها پشت زانوها را به زمین نزدیک کند و 8-7 نگه دارد. ثانیه و بازگشت به موقعیت اول.

این کارشناس حرکات اصلاحی و آسیب های ورزشی در پایان برنامه تمرینی عمومی خاطرنشان کرد: این تمرینات باید به گونه ای انجام شود که مفصل زانو زیاد خم نشود. علاوه بر این، عضلات چهارسر ران و عضلات جلویی ساق باید برای بهبود زانو و کاهش درد تقویت شوند.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=208753

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.