به گزارش رکنا، علیرضا زاکانی صبح امروز در جریان بررسی تبصره چهارم این لایحه. بودجه 1403 شهرداری تهران وی در خصوص مجوز شهرداری پایتخت برای برقیسازی ناوگان حملونقل عمومی و عقد قرارداد با شرکتهای خارجی، گفت: برقرسانی با توجه به موضوع تامین و مصرف سوختهای فسیلی در کشور و همچنین در برنامه چهارم توسعه الزامی است. از شهر تهران. سمت برق رسانی یک شروع است.
نشان می دهد که برای برقی سازی از تمامی شرکت های ملی قیمت دریافت کرده ایم، حداقل قیمت 316000 یورو و حداکثر قیمت 348000 یورو بوده است. اما وقتی موضوع سفر به چین مطرح شد و ما به چین سفر کردیم، دیدیم که قیمتها بسیار ارزانتر از قیمتهایی است که در داخل کشور به ما داده بودند و تشویق شدیم که از وسایل حملونقل عمومی برقی با همین قیمت استفاده کنیم. و ظرفیت اما با قیمت کمتر.
زاکانی مدعی شد زمانی که شهرداری تهران را به دست گرفتیم، تنها سال 1860 بود اتوبوس او در تهران فعال بود و با وجود اینکه تهران به 10 هزار اتوبوس نیاز دارد، ادامه داد: چرا باید مردم را اسیر کنند؟ این در حالی است که دولت به ما گفته بود بسته اولیه حمل و نقل کامل و برقی را برای رفع نیازهای شهر بیاوریم و من هفته گذشته با وزیر صمت صحبت کردم و او به ما اطلاع داد که این فرصت طلایی برای شهرستان است. تهران و باید اجرا شود.
شهردار تهران با بیان اینکه برای تقویت تولیدکننده ملی با آنها قرارداد بستیم، تصریح کرد: در این راستا با آنها همکاری می کنیم. اما باید در نظر داشت که قیمت هر اتوبوس سراسری تقریباً سه میلیارد تومان بیشتر از اتوبوس های خارجی است و با این وجود برای تقویت بخش خصوصی این کار را انجام دادیم. وی افزود: در نهایت با رقمی به توافق رسیدیم. 220000 یورو و تحویل اتوبوس در بندرعباس. و این در حالی است که به تولیدکننده ملی اعلام می کنیم ضمن انتقال فناوری به کشور، قطعات را تامین کند، برای واردات قطعات 10 میلیون یورو تعهد در نظر گرفته شده و شرکتی ایجاد می شود. ، هر دو طرف ایرانی و طرفین چینی هستند که مانند یک شرکت تولیدی واگن ریلی خواهد بود.
زاکانی با بیان اینکه وظیفه ما تولید واگن نیست، تاکید کرد: خدمات خوبی به مردم ارائه کردیم و هزینه ها کاهش یافت. 273000 یورو اتوبوس های سراسری قبل از سفر به چین 316000 یورو بود و از این مبلغ 100000 یورو کم می کنیم که برای هر اتوبوس 5.5 میلیارد تومان می شود که در یک محاسبه تقریبی اگر این رقم را محاسبه کنیم در عدد 2500 ضرب کنیم. اتوبوس هایی که برای آنها قرارداد بسته ایم، می بینیم که باید حدود 15 میلیارد تومان هزینه می شد.
وی با بیان اینکه نمی خواهیم موتور داشته باشیم، گفت: به شرکت ملی سازی مراجعه کردیم و به او گفتیم که می تواند 15 هزار موتور برق در اختیار ما بگذارد. اما این تعداد موتور جوابگوی نیاز ما نیست و با اخذ مجوز از شورای شهر در راستای اقتصاد شهر، صندوق پس انداز و بازنشستگی شهرداری تهران با بخش خصوصی می تواند شرایط را برای این امر فراهم کند. انجام داده اند هیچ ارتباطی با ما ندارد و این به نفع کارکنان شهرداری و بازنشستگان است.