حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی با اشاره به مهم ترین اقدامات مجلس یازدهم گفت: برخی از طرح ها و لوایح مهم در مجلس یازدهم بر اساس اصل 85 قانون اساسی در نظر گرفته شده است. (بررسی در کمیسیون به جای جلسه علنی مجلس)». و هدف از این کار این بود که به این طرح ها و لوایح در کمیسیون های تخصصی مجلس به صورت دقیق و کارشناسی شده رسیدگی شود و از ابتدا در صحن مجلس بررسی نشود تا همه نمایندگان درگیر آن نشوند. و فرصت های زیادی را از صحن مجلس خارج کنید. خرج این چیزا نکن
وی ادامه داد: به عنوان مثال «قانون حمایت از خانواده و جوانان» یکی از قوانین مهمی بود که در مجلس یازدهم به تصویب رسید و مقام معظم رهبری به چند ویژگی خوب این قانون اشاره کردند و فرمودند این قانون حیات دارد، راهبردی است. و انگیزه های زیادی در خود دارد.
نماینده مردم تهران در شورای اسلامی بیان کرد: «لایحه عفاف و حجاب» یکی از مصوبات مهم مجلس یازدهم بود. این مجلس در مسائل اقتصادی هم مشارکت خوبی داشت و مصوبات مهم زیادی داشت. همچنین «قانون اقدام راهبردی لغو تحریم ها و حمایت از حقوق ملت ایران» یکی از قوانین مهمی است که در این مجلس برای سیاست خارجی کشور به تصویب رسید و بسیار مؤثر بود.
آقا تهرانی تصریح کرد: البته مجلس یازدهم ضعف هایی داشت. به نظر من این مجلس بسیار تحول آفرین بوده است، اما می تواند خیلی بهتر و قوی تر از وضعیت فعلی پیش برود. یکی از عیب های ما این است که دقیقاً نمی دانیم نقاط قوت و ضعفمان چیست. مثلاً من الان در دوره سوم نمایندگی مجلس هستم و وقتی یکی از دوره های کاری ما در مجلس تمام می شود باید بدانیم نقاط قوت و ضعفمان چه بوده است، اما به طور معمول این نقاط ضعف و قوت در پایان دوره پیدا می شود. یک دوره پارلمانی تأیید نشده است.
و افزود: آیا باید بررسی و مقایسه کنیم که کدام یک از مونتاژهای ما بهتر بود؟ چرا مجلس بهتر و مجلس ضعیف تر وجود دارد؟ باید مشخص شود که مجالس گذشته چه نقاط قوت و ضعفی داشته است اما متاسفانه بسیاری از ما از این موضوع آگاهی نداریم زیرا در پایان هر دوره مجلس این نقاط ضعف و قوت به اندازه کافی بررسی نمی شود.
آقا تهرانی تاکید کرد: البته من این حرف ها را نزدم که عده ای بخواهند مجلس یازدهم را تخریب کنند. مجلس یازدهم انقلابی است و در بین مجلس های گذشته بهترین است، اما نقاط ضعفی هم داریم که باید در مدت باقی مانده از عمر این مجلس برای رفع آنها تلاش کنیم.
رئیس شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه جبهه پایداری به دنبال حضور در انتخابات نیست، تصریح کرد: افراد زیادی برای انتخابات مجلس دوازدهم ثبت نام کرده اند و کاری نداریم که آیا این ها مردم عضو جبهه پایداری هستند یا نه. ما بررسی می کنیم که داوطلبان چه شاخص ها و شایستگی هایی دارند و بر اساس آن ارزیابی های خود را از آنها انجام می دهیم. ما طبق فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری در مورد نامزدهای انتخابات مجلس 40 شاخص استخراج کرده ایم و هرکسی که این شاخص ها را داشته باشد حتی اگر از اعضای جبهه پایداری نباشد تایید می کنیم.