به گزارش رکنا از همدان؛ علی سهرابی بیدار با بیان اینکه استان همدان 828 هزار و 530 مشترک برق دارد در حالی که در اوایل انقلاب این رقم 83 هزار و 336 مشترک بود، افزود: از سال 1400 تاکنون 47 هزار مشترک برق در استان اضافه شده است و توسعه خوبی در سطح استان داشته است. حکومت مردم دولت.
وی با بیان اینکه هیچ روستایی فاقد برق است، تصریح کرد: اوایل انقلاب 94 روستا از نعمت برق برخوردار بودند اما امروز هزار و 733 روستا برق دارند.
سهرابی بیدار پروژه هایی را که این شرکت می تواند در ایام دهه فجر افتتاح کند بیان کرد و گفت: در این ایام 206 پروژه در استان، 59 پروژه در همدان، 12 پروژه در اسدآباد، 8 پروژه در نهاوند، 38 پروژه در ملایر، 11 پروژه افتتاح می شود. پروژه در کبودرهنگ و 16 پروژه در فامینین. 30 پروژه در ریزن، 7 پروژه درگزین، 9 پروژه در تویسرکان و 16 پروژه در بهار افتتاح می شود.
وی به برخی از پروژه ها اشاره کرد و ادامه داد: 10 پروژه در راستای هوشمندسازی، 45 پروژه در راستای نصب و بهسازی ایستگاه های هوایی، 8 پروژه تبدیل شبکه مسی به شبکه خودپایدار، 9 پروژه در خط بهینه سازی شبکه راه ها، 9 پروژه در حوزه هوشمند سازی، تجهیزات اندازه گیری و 65 پروژه در حوزه نوسازی تکمیل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تامین و توزیع برق پایدار و مطمئن را یکی از ماموریت های اصلی شرکت توزیع برق استان عنوان کرد و تصریح کرد: دغدغه اصلی ما تحویل برق مطمئن و پایدار به مشترکان است.
وی با اشاره به اینکه چهار محور راهبردی برای شرکت برق تعریف شده و آن محورهای راهبردی افزایش سرعت در این حوزه است، افزود: در راستای هوشمندسازی مردم، شرکت و شبکه برق در سه بخش تحول دیجیتال است. ، دستگاه های اندازه گیری هوشمند و شبکه اتوماسیون، در برنامه اجرایی در دستور کار قرار گرفته است که وظایف این شرکت الکترونیکی و حذف کاغذ است و در تبدیل دیجیتال فقط در کل پروژه ها امکان ثبت بازدید وجود دارد.
سهرابی بیدار ادامه داد: برای تعیین محل خطا با هوش مصنوعی و تهیه 270 نقشه UTM در راستای هوش و 100 درصد مشترکین پرمصرف از راه دور و الکترونیکی خوانده و کنترل می شوند.
وی با اشاره به اینکه قسمت سوم محور هوشمندسازی اتوماسیون شبکه است، تصریح کرد: مرکز هوشمند برق استان در اردیبهشت ماه سال 1401 آغاز به کار کرد و از 25 نقطه از مرکز مدیریت هوشمند شبکه استان قابل رویت و کنترل بود که هم اکنون به آن رسیده است. 349 امتیاز این رقم تا پایان سال به 438 واحد خواهد رسید.
مدیر کل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان همچنین از افزایش ضریب اطمینان شبکه برای تامین برق پایدار خبر داد و گفت: بهسازی شبکه توزیع 237 روستا و خرید 4 ژنراتور اضطراری و نظارت بر برق از جمله این موارد بود. پست های برق
وی با بیان اینکه در ایجاد مدیریت فیزیکی و دارایی گام های اساسی برداشته شده است، تصریح کرد: در سال 1401، 52 درصد مشترکان خانگی و در سال 1402، 53 درصد مشمول دریافت پاداش مدیریت بودند.
سهرابی بیدار در ادامه با اشاره به اینکه مشتری مداری و ارتباط دو طرفه مستمر با مشتریان چهارمین محور راهبردی است، خاطرنشان کرد: اپلیکیشن برق من بهترین پل ارتباطی با مشترکان است حتی در صورت قطعی برق از طریق اپلیکیشن اعلام می شود.
وی بیان کرد: در راستای مشتری مداری یک هزار و 207 نقطه حادثه خیز شبکه حذف شده است، از دیگر اقدامات شرکت در بیش از 300 برنامه و جشنواره استانی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در پایان با اشاره به آفلاین بودن 99 درصد خدمات شرکت توزیع برق خاطرنشان کرد: ضریب نفوذ اپلیکیشن برق من در استان همدان 70 درصد است. و تلاش می کنیم به پوشش ۱۰۰ درصدی برسیم.