تسنیم: حجت الاسلام مجتبی فاضل بعدازظهر چهارشنبه در نشست خبرنگاران با اشاره به تاریخچه حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: سابقه ایجاد این حوزه های علمیه به 27 سال گذشته برمی گردد و در 28 استان کشور واقع شده است. کشور
وی با بیان اینکه توجه به علم آموزی در دین مبین اسلام مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: 500 حوزه علمیه خواهران در کشور وجود دارد که در سه مرحله در حوزه های علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تبلیغی فعالیت می کنند.
مدیر سمینارهای خواهران کشور با تاکید بر تألیف 20 عنوان کتاب در لرستان توسط دانش آموزان دختر، گفت: این سمینارها فضایی برای فعالیت در موضوعات اجتماعی و پژوهشی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه 14 حوزه علمیه خواهران در لرستان وجود دارد، گفت: تلاش می کنیم زمینه توسعه تحصیلات تکمیلی در بین طلاب دختر را فراهم کنیم.
فاضل با اشاره به تحصیل بیش از 1000 طلبه دختر در حوزه های علمیه خواهران لرستان گفت: 50 هزار نفر نیز در حوزه های علمیه کشور به تحصیل و تحصیل علوم دینی می پردازند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با تاکید بر لزوم استفاده منظم از مباحث روز در فراگیری علوم دینی، گفت: باید برای ارتقای مباحث علمی و مهارتی در حوزه های علمیه اقداماتی انجام دهیم.
فاضل با تاکید بر اینکه خانواده محوری ترین نهاد جامعه است، گفت: کانون خانواده اولین مدرسه ای است که آموزش و پرورش را به کودکان منتقل می کند و بانوان می توانند با رعایت موازین اسلامی علاوه بر توجه به خانواده در عرصه های اجتماعی حضور داشته باشند. .
وی با اشاره به ارتقای مهارت در سمینارهای خواهران افزود: رسالت اصلی این سمینارها ارتقای سطح مهارت های تحصیلی و اجتماعی دانش آموزان با هدف تاثیرگذاری بیشتر در جامعه است.