افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
2

چگونه بمب آتش‌زا ناپالم وارد ارتش آمریکا شد؟ / شنای صدام حسین در دجله به یاد کودتای نافرجام! / روایت شهید بهشتی از شبکه روحانیت در انقلاب / حال و هوای سنگاپور از دهه 50 تا 1980 – تابناک

  • کد خبر : 203593

بسته ویدیویی “تابناک” مجموعه ای از ویدئوها در مورد رویدادهای سیاسی، عمدتا بر اساس گزارش ها و تحلیل ها، و ویدئوهایی در مورد سایر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و موارد دیگر که شما از دست داده اید. نگاهی جدید و متفاوت به آنچه در این زمینه می توان آموخت. چگونه بمب آتش‌زا ناپالم وارد ارتش آمریکا […]

بسته ویدیویی “تابناک” مجموعه ای از ویدئوها در مورد رویدادهای سیاسی، عمدتا بر اساس گزارش ها و تحلیل ها، و ویدئوهایی در مورد سایر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و موارد دیگر که شما از دست داده اید. نگاهی جدید و متفاوت به آنچه در این زمینه می توان آموخت.

چگونه بمب آتش‌زا ناپالم وارد ارتش آمریکا شد؟

اولین باری که ارتش آمریکا از ناپالم استفاده کرد در طول جنگ جهانی دوم و نبرد تینیان بود. این نبرد برای شکست ژاپن در اقیانوس آرام انجام شد. پیش از این به فرماندهان آمریکایی ویدئویی نشان داده شده بود که اولین آزمایش این سلاح جدید را نشان می داد. قدرت مخرب و استراتژیک این سلاح به سرعت توجه او را به خود جلب کرد. ناپالم یک ماده آتش زا چسبناک است که به عنوان سلاح استفاده می شود، آبگریز، چسبنده و آهسته می سوزد. یعنی با آب خاموش نمی شود، از بدن یا مواد چسبیده جدا نمی شود و چون دیر می سوزد، مدت زیادی روشن می ماند و موادی که به آن چسبیده است. می سوزد. . به عنوان سوخت در این ویدیو تصاویری از اولین آزمایش ناپالم انجام شده توسط ارتش آمریکا را مشاهده کنید.

شنای صدام حسین در دجله به یاد کودتای نافرجام!

تکریت شهری آرام و غبارآلود است که در شمال غربی عراق، در کرانه‌های دجله، در دامنه‌های جنوبی کوه پایه کردستان واقع شده است. تکریت چیزی ندارد جز صلاح الدین ایوبی که در این شهر به دنیا آمده است. رهبر کُردی که نامش ذکر نشده است که سلطان مصر شد و اورشلیم، قبله اول مسلمانان را از دست مسیحیان آزاد کرد. صدام حسین در کنار دجله زندگی می کرد و یکی از تصاویری که از او باقی مانده شنای او در شصت سالگی در دجله است. او قبل از این عکس ها یک بار شنا کرده بود و در سال 1995 به نقل از رسانه های غربی این شنا توسط بدل صدام انجام شده است. دیکتاتور سابق عراق که مانند دیگر دیکتاتورهای تاریخی به دنبال روش های مشابه برای قدرتمند جلوه دادن بود، پس از سه بار عبور از این رودخانه با شنای 100 متری، با رسانه های دولتی حاضر صحبت کرد تا بحث درگیری آنها مطرح نشود. دوباره مطرح شد این شنا مقدمه مسابقه ای بود که در زمان صدام و به مناسبت شنای وی در دجله برای فرار پس از ترور نافرجام عبدالکریم قاسم نخست وزیر وقت در سال 1959 برگزار شد. اودی رئیس کمیته ملی المپیک عراق صدام حسین، پسر صدام حسین بود. این تصاویر را در تابناک مشاهده می کنید.

روایت شهید بهشتی از شبکه روحانیت در انقلاب

شهید آیت الله سید محمد حسینی بهشتی در مصاحبه ای پس از انقلاب به تشریح نقش شبکه روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و نوع فعالیت مویرگی آن زمان پرداخت. این داستان را می بینید و می شنوید.

حال و هوای سنگاپور از دهه 1950 تا 1980

“سنگاپور” یک ایالت-شهر در مجمع الجزایر مالایی با پایتختی سنگاپور و کوچکترین کشور در جنوب شرقی آسیا است. سنگاپور از شمال با مالزی و از جنوب با اندونزی مرز دریایی دارد. قبل از حضور کشورهای اروپایی در منطقه، منطقه ای که امروزه به نام سنگاپور شناخته می شود، فقط یک منطقه ماهیگیری مالایی در دهانه رودخانه سنگاپور بود. سنگاپور از سال 1824 تا 1963 مستعمره بریتانیا بود، به جز سه سال در طول جنگ جهانی دوم. در سال 1924، سنگاپور که هنوز مستعمره بریتانیا بود، توسط ژاپن اشغال شد و نیروهای بریتانیا مجبور به ترک آن شدند. وینستون چرچیل این رویداد را “بدترین فاجعه و بزرگترین تسلیم در تاریخ بریتانیا” نامید. پس از پایان جنگ در سال 1945، سنگاپور دوباره توسط نیروهای انگلیسی اشغال شد. هجده سال بعد، در سال 1963، سنگاپور به عنوان عضوی از فدراسیون مالزی، استقلال خود را از بریتانیای کبیر به دست آورد. این کشور سرانجام دو سال بعد در سال 1965 از مالزی جدا شد و جمهوری سنگاپور تشکیل شد. امروزه این کشور متشکل از چندین جزیره یکی از بزرگترین مراکز تجاری جهان است و از زمان استقلال خود در سال 1965 به یکی از مرفه ترین کشورهای جهان تبدیل شده و در حال حاضر یکی از بنادر فعال تر است. در جهان. در تابناک می توانید حال و هوای سنگاپور را از اوایل دهه 1950 تا اواخر دهه 1980 ببینید.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=203593

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.