به گزارش رکنا، وراث متوفی که تا 19 اسفندماه مهلت دارند مراحل تقسیم ارث را انجام دهند. اقدامات عدالتخواهانه در صورت اتمام، سود سرمایه به آنها پرداخت می شود.
ایسنا در گزارشی اعلام کرد که وراث برای دریافت سود در سال جاری و سال های گذشته باید مدارک خود از جمله کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا کپی اصل را ارائه دهند. کارت ملی و صفحه اول شناسنامه کلیه وراث تعیین شده تا زمانی که نظام وراثت آن را تعیین کند. گواهی محدودیت وراثت و اصل یا کپی اصل گواهی محدودیت وراثت باید به مراکز مربوطه ارائه شود.
به گفته محمود حسنلو، قائم مقام شرکت سپرده گذاری مرکزی، برای این کار یکی از وراث یا نماینده وراث محکوم علیه باید به یکی از شعب کارگزاران بورس در سراسر کشور و یا به یکی از شعب بانکوس ملی، ملت مراجعه کند. ، تجارت و پارسیان.
فرآیند تقسیم سود سهام بین وراث حداکثر دو روز کاری به طول می انجامد و تمامی مراحلی که پرونده طی می کند در پورتال یکپارچه ذینفع مشخص است.
محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی نیز گفت: هیچ کدام از این فرآیندها نیاز به پرداخت ندارند و کاملا رایگان هستند. ضمناً در صورتی که وراث از دارایی متوفی اطلاعی نداشته باشند، می توانند با مراجعه به درگاه املاک، نسبت به استعلام دارایی متوفی اقدام نمایند.
بنابراین گزارش، بیش از سه میلیون و 700 هزار سهامدار سهام عدالت از سال 1383 فوت کرده اند و یکی از وراث متوفی سهام عدالت می تواند با مراجعه به 6000 شعبه از دفاتر شرکت های کارگزاری یا بانک های منتخب اقدام به انتقال سهام کند. (ملی، ملت، پارسیان و تجارت).
افراد دارای وضعیت سهام پس از ورود به درگاه سهامداران یکپارچه بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir می توانند با وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد متوفی از طریق گزینه «مسائل املاک متوفی» وضعیت سهام خود را بررسی کنند.
منبع: خبرآنلاین