ثبات اقتصادی: هواپیمای توقیف شده توسط ایالات متحده و آرژانتین متعلق به، پرچمدار و شهروند ونزوئلا بود، اما این اقدام امنیت هوانوردی را به خطر می اندازد.
به گزارش رکنا، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری وی با اشاره به اینکه هم پرچم و هم مالکیت و تابعیت این هواپیما متعلق به ونزوئلا است و ربطی به شرکت هواپیمایی ماهان و جمهوری اسلامی ایران ندارد، گفت: این اقدام آمریکا در دنیا محکوم و مورد تایید نیست. توسط ایکائو، و چنین اقدامات ایمنی و امنیتی یکجانبه، هوانوردی غیرنظامی را به خطر می اندازد.
رئیس سازمان هواپیمایی در پاسخ به این سوال که با وجود کمبود ناوگان آیا این موضوع صحت دارد؟ نیروی هوایی خودمان را به کشورهای دیگر از جمله ونزوئلا می فروشیم، گفت: بحث فروش هواپیما مطرح نیست، بلکه تبادلات فناوری بین کشورها وجود دارد و با اقتدار می توان گفت که تعداد زیادی هواپیما به کشور اضافه کرده ایم. ناوگان هوایی علیرغم تحریم ها
محمدی بخش همچنین درباره دو فروند هواپیمای فوکر 50 شرکت تفتان سابق که توسط سازمان مالکیت توقیف شده بود، گفت: این هواپیماها با دستور قضایی آزاد و در اختیار استانداری تهران و سازمان هواپیمایی قرار گرفت و با مراجعه به مدارک فنی: مشخص شد. در مسیر ورودی این هواپیماها، چرخه پرواز تسریع خواهد شد و در حال حاضر 112 هواپیما وجود دارد که می توانند به چرخه پرواز بازگردند.
رئیس سازمان هوایی همچنین درباره اعزام زائران ایرانی به حج تمتع گفت: روز گذشته جلسه مهمی با رئیس سازمان حج و زیارت داشتیم و بر اساس بحث های انجام شده مقرر شد حدود 90 هزار زائر به این سفر سفر کنند. سال آینده در حاج تماتو به سرزمین آخرالزمان بروید و شرکت های هواپیمایی ایران ایر و معراج برای انجام عملیات حج تایید شدند و این پروازها از 21 فرودگاه انجام می شود.