افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 15 November , 2024
3

برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه متوازن آذربایجان شرقی تبیین مفاهیم اساسی نظام برنامه ریزی.

  • کد خبر : 201106
برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه متوازن آذربایجان شرقی تبیین مفاهیم اساسی نظام برنامه ریزی.

حیدر فتح زاده در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار داشت: تبیین مفهومی سند تحول دولت مردمی، تعیین اهداف کیفی و کمی، ایجاد زنجیره ارزشی به هم پیوسته، آینده نگری و آینده نگری از مهمترین اهداف این برنامه راهبردی است. چشم انداز آینده وی مشارکت و شبکه سازی، ایجاد مزیت های پایدار، بهبود و […]

حیدر فتح زاده در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار داشت: تبیین مفهومی سند تحول دولت مردمی، تعیین اهداف کیفی و کمی، ایجاد زنجیره ارزشی به هم پیوسته، آینده نگری و آینده نگری از مهمترین اهداف این برنامه راهبردی است. چشم انداز آینده

وی مشارکت و شبکه سازی، ایجاد مزیت های پایدار، بهبود و تسهیل فرآیندها، ارتقای اعتماد و سرمایه اجتماعی، توانمندسازی و تولید ثروت و ارزش افزوده، ارتقای بهره وری و تعالی سازمانی و در نهایت عدالت و پیشرفت را از دیگر آرمان های برنامه راهبردی برشمرد. و برنامه عملیاتی توسعه متوازن استان.

وی تصریح کرد: پایه های نظام برنامه ریزی استان آذربایجان شرقی با اسناد قبلی «اعلامیه گام دوم انقلاب»، «سند تحول دولت مردمی»، «برنامه توسعه سرزمینی» و «برنامه هفتم» تشکیل شده است. توسعه کشور».

فتح زاده اذعان داشت: برنامه های عملیاتی استان را در حوزه های توسعه صنعت، معدن، کشاورزی، حمل و نقل، گردشگری، انرژی، آب، دیپلماسی اقتصادی، رفاه و سلامت، آموزش، توانمندسازی حاشیه نشینان و بهینه سازی منابع با جدیت دنبال می کنیم.

این مسئول همچنین به موضوعاتی همچون فعال شدن واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال و تعیین وضعیت معادن راکد و غیر فعال استان، ایجاد اکوسیستم خلاقیت و نوآوری در بخش صنعت با همکاری دانشگاه ها و اتحادیه ها پرداخت. . توسعه فعالیت های پایین دستی معادن با محوریت تکمیل زنجیره ارزش و نوسازی. وی بر مشارکت بخش معدن در کل ارزش افزوده استان تاکید کرد.

فتح زاده یادآور شد: استان آذربایجان شرقی از طریق شهرستان های جلفا و خداآفرین با ارمنستان و آذربایجان به طول 235 کیلومتر مرز مشترک و با استان های آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان به طول 965 کیلومتر مرز مشترک دارد.

رئیس سازمان برنامه ریزی و مدیریت آذربایجان شرقی تصریح کرد: نسبت جمعیت استان 4.79 درصد، نسبت ارزش افزوده استان 3.96 درصد، نسبت ارزش افزوده بخش کشاورزی استان است. 3.51 درصد، سهم ارزش افزوده صنعت استان 5.25 درصد، سهم ارزش افزوده بخش معدن استان 17.03 درصد و سهم ارزش افزوده بخش خدمات استان 3.29 درصد است. ٪.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود توضیح داد: وجود رودخانه دائمی ارس، حوادث طبیعی حاکم بر محدوده این رودخانه، جنگل های اطراف، تنوع زیست محیطی و آثار باستانی شرایط خاصی را به این منطقه بخشیده است که این امر مستلزم آن است. توجه ویژه سیستماتیک تمرکز بر برنامه ریزی این بخش از استان.

فتح زاده خاطرنشان کرد: توانمندسازی و ارتقای درآمد ساکنان حاشیه رود ارس به عنوان مرزبانان یکی از اولویت های برنامه ریزی استان است و لازم است نهادها و سازمان های مختلف دخیل در موضوع رودخانه ارس در جلوگیری از مهاجرت به این موضوع توجه ویژه داشته باشند. روستایی کاهش یافته و باید برای توسعه منطقه در ابعاد مختلف اقدامات موثری انجام شود.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=201106

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.