افزونه پارسی دیت را نصب کنید Tuesday, 26 November , 2024
3

قیمت دام زنده اعلام شد/ گوساله نر کیلویی چقدر شد؟

  • کد خبر : 200220
قیمت دام زنده اعلام شد/ گوساله نر کیلویی چقدر شد؟

به گزارش رکنا، تفاوت قیمت دام زنده به عواملی مانند نژاد و نوع دام، وزن، قیمت نهاده های دامی، محل توزیع، فصول مختلف و نوسانات ارز بستگی دارد. در برخی فصول به دلیل کمبود علوفه و افزایش قیمت آن، قیمت ها افزایش می یابد. قیمت گوسفند زنده در تهران عموما بر اساس قیمت گوشت قرمز […]

به گزارش رکنا، تفاوت قیمت دام زنده به عواملی مانند نژاد و نوع دام، وزن، قیمت نهاده های دامی، محل توزیع، فصول مختلف و نوسانات ارز بستگی دارد. در برخی فصول به دلیل کمبود علوفه و افزایش قیمت آن، قیمت ها افزایش می یابد. قیمت گوسفند زنده در تهران عموما بر اساس قیمت گوشت قرمز تعیین می شود و نیمی از وزن گوسفند به قیمت گوشت تبدیل می شود و 50 درصد قیمت گوشت تعیین کننده قیمت گوسفند زنده است.

با توجه به جمعیت دامی کشور، به شرط حمایت از تولیدکنندگان داخلی و پرهیز از واردات بی مورد، پتانسیل خودکفایی گوشت قرمز در کشور وجود دارد.

بر اساس آمار اعلام شده، جمعیت گاو سبک با احتساب زاد و ولد پاییزه به 65 میلیون راس و جمعیت دام سنگین 5.5 تا 6 میلیون رأس است که به طور کامل پاسخگوی نیاز کشور است.

به گفته مسئولان تشکل های صنفی و تولیدی، ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد که نیاز بازار داخلی حتی کمتر از این رقم است، بنابراین انتظار می رود طبق وعده معاون وزیر جهاد گفت: واردات تا قبل از پایان سال انجام می شود و نباید به واردات تولید داخل لطمه وارد شود.

ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در این رابطه می گوید: طبق آمار سالانه بین 800 تا 900 هزار تن گوشت قرمز تولید می شود که اگر نظام توزیع اصلاح شود و ما نسازیم قابل قبول است. نیازی به واردات آن نیست.

جبرئیل برادی رئیس جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه در تامین گوشت قرمز مشکلی نداریم، گفت: در تامین گوشت گوسفند مشکل کوچکی داریم، طبق برنامه ریزی انجام شده ۱۵۰ تن گوشت بره. روزانه علاوه بر گوشت تولید ملی به فروشگاه های زنجیره ای وارد می شود.» ، میادین میوه و تره بار استان تهران.

برادایی نیاز روزانه 480 تن گوشت قرمز را اعلام کرد و گفت: با توجه به تعدد پرورش و واردات گوشت قرمز، گوشت مرغ و گوشت قرمز توسط استان تامین می شود.

طی چند ماه گذشته قیمت گوشت قرمز در بازار با نوساناتی روبه‌رو شد که وزارت جهاد کشاورزی برای تنظیم بازار اقدام به واردات کرد، اکنون که بازار به سرعت معقولی می‌رسد انتظار می‌رود واردات برای تنظیم بازار متوقف شود. . حمایت از تولید ملی، زیرا با توجه به جمعیت دامی و مصرف سرانه، به شرط حمایت از گله های مولد، پتانسیل تامین از منابع ملی وجود دارد.

توزیع گوشت قرمز تولید ملی از طریق کالابرگ راهی برای فعال سازی مجدد و تقویت تولید است

در ادامه صدر دادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: در شرایط عادی با نزدیک شدن به ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، تقاضا برای خرید گوشت در بازار افزایش می یابد، اما با توجه به کاهش قدرت خرید خانوارها، پیش بینی می شود شرایط این گونه نباشد. تغییر دادن. از آنجایی که واردات گوشت جوابگوی نیاز بازار نیست، مسئولان باید با تامین گوشت داخلی از طریق کالابرگ، قدرت خرید خود را افزایش دهند، زیرا مردم با پرداخت یارانه نقدی ترجیح می دهند مشکلات دیگر خود را حل کنند.

صدرادرس ادامه داد: آمارها نشان می دهد در 4 یا 5 سال گذشته در گوشت قرمز در آستانه خودکفایی بودیم و تنها 100 هزار تن از نیاز صنعتی کشور از طریق واردات تامین می شد، ضمن اینکه پتانسیل صادرات را هم داشتیم. . بنابراین تا سال گذشته اکثر تولیدکنندگان به دلیل مازاد داخلی مایل به صادرات بودند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک افزود: با توجه به افزایش هزینه ها و هزینه های تولید و کاهش توان مصرفی، مسئولان به دنبال افزایش توان خانوار از طریق واردات هستند. در حالی که این امر بر تولید داخلی تأثیر می گذارد، اما هر چه واردات بیشتر شود، تولیدکنندگان داخلی آسیب بیشتری می بینند.

به گفته وی، در سال های گذشته موسسات کمک غیرنقدی به پرسنل محسوب می شدند و با توجه به سیاست اصلاحی نظام یارانه ای قرار بود یارانه به صورت کالایی دیده شود، بنابراین این صدور منجر به افزایش قدرت، قدرت خرید و رونق تولید ملی که متأسفانه پرداخت یارانه نقدی به دنبال خواهد داشت. باعث رکود بازار و از بین رفتن تولیدکنندگان شده است.

بر اساس اعلام مرکز آمار، سرانه مصرف گوشت قرمز از 11 کیلوگرم به 6 کیلوگرم افزایش یافته است که به این معناست که تولید کشور پاسخگوی نیاز داخلی است.

نیازی به واردات گوشت بسته به منطقی شدن تولید ملی نیست.

بسیاری از فعالان حوزه دام و گوشت بر این باورند که پتانسیل تولید گوشت قرمز در کشور وجود دارد، هرچند اتخاذ برخی سیاست ها در سال های اخیر باعث کاهش جمعیت دام شده که با ایجاد انگیزه برای پرورش دهنده، رونق زیادی را تجربه کرده است. برای جبران کاهش جمعیت گله های مولد تولیدی خواهیم بود.

منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با توجه به اینکه گوساله های زیادی در واحدهای دامداری وجود دارد، می توان با تولید داخلی نیاز بازار را تامین کرد. در حال حاضر گوساله های زیادی در واحدهای دامداری وجود دارد که نیاز به کشتار دارند و روز به روز بر حجم آنها افزوده می شود.

پوریان ادامه داد: در شرایط فعلی گرانی گوشت داخلی منجر به واردات این میزان شده است و به عبارتی دولت و وزارت جهاد برای تعدیل قیمت دام و گوشت مجبور به واردات هستند. با توجه به کاهش قدرت خرید خانوارها، قیمت دام و گوشت داخلی بالاست و هیچ راهی برای تنظیم بازار از طریق واردات وجود نداشت، اما با منطقی شدن قیمت دام و گوشت داخلی و ایجاد رقابت، نیازی به تنظیم بازار نیست. وارد كردن.

وی گفت: بر اساس آخرین اعلام مرکز آمار، جمعیت دام سبک 62 میلیون راس است که با احتساب زایش کافی در پاییز و زمستان می توان 65 میلیون راس برآورد کرد. همچنین در مورد دامداری سنگین، جمعیت دام بین 5/5 تا 6 میلیون راس است.

نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم

سیداحمد مقدسی رئیس انجمن دامداران گفت: بارها اعلام کرده ایم که در تولید گوشت قرمز خودکفا هستیم و نیازی به واردات نداریم زیرا واردات با ارز ترجیحی به معنای پرداخت یارانه به تولیدکنندگان خارجی و از بین بردن است. تولید داخلی

وی خرید دام از دامدار و عرضه مستقیم گوشت را راهکاری مناسب برای جلوگیری از واردات اعلام کرد و افزود: در حال حاضر قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوساله نر 220 هزار تومان است در حالی که با نرخ 200 میلیون تومان از دامداران خریداری می شود. 190000 تومان. با توجه به قیمت روز گوساله نر، عرضه گوشت بالای 480 هزار تومان گران است و واسطه ها و دلالان هستند.

رئیس اتحادیه دامداران گفت: بر اساس آمارها، پتانسیل تولید یک میلیون تن گوشت قرمز از گوسفند و گوساله در کشور وجود دارد، در حالی که حداکثر نیاز کشور 900 هزار تن است و در صورت حمایت دولت، ما این موضوع را انجام خواهیم داد. صادرکننده شوند

با توجه به پتانسیل صنعت دام می توان به خودکفایی گوشت قرمز و حتی صادرات فرامرزی دست یافت، اما با توجه به کاهش جمعیت دام های مولد در سال های اخیر به دلیل کمبود نهاده ها و خشکسالی، این امر میسر است امیدواریم مسئولین حمایت بیشتری از گله های مولد و پرواربندی داشته باشند تا مجبور نباشیم برای تامین گوشت خود به آن سوی مرز برویم.

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=200220

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.