افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 1 November , 2024
2

گردشگری سلامت در دولت سیزدهم 113 درصد رشد داشت

  • کد خبر : 199937
گردشگری سلامت در دولت سیزدهم 113 درصد رشد داشت

به گزارش بازار، بهرام عین اللهی پس از بازدید از نمایشگاه ملی تاریخ پیشرفت مشهد در مراسم اختتامیه این نمایشگاه افزود: تعداد کل بیمارستان های فعال در حوزه گردشگری سلامت تا ساعت 14 مردادماه 130 مرکز بوده است. و این رقم در حال حاضر به 277 مرکز درمانی افزایش یافته است. وی در خصوص اقدامات […]

به گزارش بازار، بهرام عین اللهی پس از بازدید از نمایشگاه ملی تاریخ پیشرفت مشهد در مراسم اختتامیه این نمایشگاه افزود: تعداد کل بیمارستان های فعال در حوزه گردشگری سلامت تا ساعت 14 مردادماه 130 مرکز بوده است. و این رقم در حال حاضر به 277 مرکز درمانی افزایش یافته است.

وی در خصوص اقدامات مهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم مردمی گفت: در این دولت 16 هزار تخت بیمارستانی به تعداد تخت های درمانی کشور اضافه شده است که یک رکورد تاریخی در حوزه سلامت در حالی است که در دولت قبل (از سال 1398 تا مرداد 1400) 7391 تخت بیمارستانی در کشور وجود داشت.

وزیر بهداشت اعلام کرد: افتتاح باشکوه حضرت مهدی (عج)، بیمارستان 821 تختخوابی غدیر، بیمارستان هوشمند استان مشهد، بیمارستان شهرفیروزآبادی، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی 266 تختخوابی کودکان حکیم، 313 تختخوابی امام خمینی (ره). ره) بیمارستان شهریار پس از 34 سال و بیمارستان 280 تختخوابی سردار حاج قاسم سلیمانی پردیس پس از 12 سال از مراکز درمانی جدید دولت سیزدهم هستند.

عین اللهی افزود: در مرداد ماه سال 1400 52 بیمارستان در کشور تجهیز و به بهره برداری رسید و 106 بیمارستان جدید در دولت سیزدهم مردمی تجهیز یا افتتاح شد و 494 پروژه کلینیک ویژه درمانی نیز در این مدت در کشور تجهیز و توسعه یافت. این رقم در دولت قبل تنها 134 پروژه درمانگاه ویژه بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همچنین در راستای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت و محرومیت زدایی در حوزه سلامت، بیش از 12 هزار پزشک، دندانپزشک و داروساز و 2800 پزشک متخصص در مناطق محروم و کمتر توزیع شدند. مناطق ممتاز مناطق در سال 1402 نسبت به دولت قبل رشد چشمگیری داشته است.

وی افزود: برای ماندگاری بیشتر پزشکان در بخش دولتی، محدودیت کارایی پزشکان مناطق محروم استان حذف و مالیات پزشکان شاغل در بخش دولتی از 30 درصد به 10 درصد کاهش یافت.

عین اللهی با بیان اینکه ظرفیت دستیاران تخصصی در دولت سیزدهم نیز 65 درصد افزایش یافت، تصریح کرد: تعداد دستیاران تخصصی از 3 هزار و 479 نفر در سال 1399 به 5 هزار و 600 نفر در سال 1402 و همچنین ظرفیت دریافت کنندگان بورسیه پزشکی (متخصص) با 25 درصد افزایش یافت. رشد از 407 به 500 نفر در این مدت.

وی توزیع هزار و 373 دستگاه دیالیز با افزایش تقریبی چهار برابری، ایجاد هزار و 500 تخت ویژه بیمارستانی، حمایت از بیماران مبتلا به بیماری لاعلاج و افتتاح صندوق حمایت از بیماران را از دیگر اقدامات مهم دولت مردمی عنوان کرد. بیماری های لاعلاج

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه تصریح کرد: در راستای توسعه زیرساخت های شبکه بهداشت و درمان کشور و دسترسی عادلانه به خدمات سلامت و پوشش همگانی سلامت، تکمیل و بهره برداری بیش از 2 هزار و 664 پروژه بهداشتی در 810 هزار متر مربع سایر اقدامات در دولت سیزدهم در حالی است که در دولت قبل تنها 1600 پروژه بهداشتی با 517 هزار متر مربع افتتاح شد.

وی با بیان اینکه اولویت پیشگیری بر درمان یکی از سیاست های کلی سلامت است، افزود: در این راستا استخدام 4 هزار و 300 پرستار در خط مقدم سلامت در روستاها و جمعیت عشایری، استخدام 6 هزار و 500 بهورز در حوزه سلامت خانواده است. برنامه بخش، ناوگان سکتور صحی برای انجام ده تور و ارائه خدمات سیار در مناطق صعب العبور تکمیل و تجهیز شده است.

به گفته وی، در این راستا 500 دستگاه وانت کمکی و 5400 دستگاه موتورسیکلت کمکی به ناوگان حمل و نقل سلامت مناطق دورافتاده اضافه شده است که در گذشته امکان ارائه خدمات درمانی در کشور وجود نداشت.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: حداکثر پوشش بیمه های پایه سلامت و همگانی شدن بیمه های پایه سلامت پس از 44 سال را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم برشمرد و اظهار داشت: در این راستا پوشش بیمه ای رایگان 12 میلیون نفر است. مردم، 5 دهک اول جامعه فاقد هرگونه بیمه درمانی پایه، کاهش به صفر فرانشیز دریافتی از بیمه شدگان در چارچوب کمیته بهزیستی و مددکاری و ارائه رایگان کلیه خدمات، درمان رایگان برای سه دهک اول جامعه هستند. جامعه و شهرهایی که بیشترین جمعیت را دارند. کمتر از 20000 نفر با جمعیت بیش از 33 میلیون نفر در قالب یک سیستم مرجع ساخته شده است.

وی گفت: ابلاغ آیین نامه حمایت مالی از بیماران در شهریور 1402، پوشش بیمه ای خدمات توانبخشی معلولان با حمایت سازمان بهزیستی، اقدامات حمایتی خانواده و جوانان جمعیت از جمله درمان رایگان زوج های نابارور. بیمه رایگان مادران باردار و کودکان تا 5 سال، توسعه مراکز دولتی درمان ناباروری برای کاهش پرداخت از جیب مردم، توسعه شبکه درمان ناباروری، راه اندازی 126 مرکز خدمات تخصصی سطح 3 و 71 مرکز ناباروری سطح 2 مراکز در کشور از جمله اقدامات شاخص و منحصر به فرد این دولت است.

عین اللهی بیان کرد: تکمیل طرح «نظام ارجاع و پزشکی خانواده» در شهرهای زیر 20 هزار نفر در دی ماه 1401 پس از 20 سال و اجرای آن برای اولین بار در کشور بر اساس الگوی بهداشت و درمان ایرانی- اسلامی. شرایط و امکانات کشور، سطح سلامت مردم با محوریت پیشگیری، کاهش بار بیماری ها، کاهش پرداخت از جیب مردم، ارتقای شاخص های سلامت در جامعه هدف، دسترسی آسان مردم به خدمات سلامت محقق شد. در این دولت

لینک کوتاه : https://iran360news.com/?p=199937

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.