فارس: ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا) متشکل از 20 جبهه، حزب، اتحادیه و تشکل های سیاسی و مذهبی با هدف مشارکت بیشتر و ارائه مشاوره سیاسی به مردم در اعتراضات اعلام موجودیت کرد. از 11 مارس انتخابات
در بیانیه اعلام موجودیت ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، ضمن تبریک عید سعید فطر و دهه مبارک فجر با تأکید بر سه عنصر «ایمان، آرمان ها و تحول» آمده است: این ائتلاف مجموعه ای متشکل از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، احزاب سیاسی، گروه های مردم نهاد و تشکل های جوانان و زنان معتقد به انقلاب و دلسوز مردم هستند که با محوریت تحول در پی ایجاد یک وضعیت مستمر هستند. روند «توسعه انقلابی کارآمد» برای ارتقای ظرفیت نظام و ارکان آن، رفع مشکلات مردم و برآوردن مطالبات آنان در عرصههای مختلف بهویژه اقتصادی و فرهنگی.
در بخشی دیگر از بیانیه مجمع متولیان امر با بیان اینکه این حرکت با پیروی از چارچوب های فکری ائمه انقلاب به مردم و مشارکت آنان در همه عرصه ها از جمله در انتخابات ارکان نظام اصالت می بخشد. بیان شده است: رهبر معظم انقلاب به عنوان یک راهبرد اساسی به دنبال مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بوده و انعکاس و پیگیری مطالبات و مطالبات قانونی مردم را نیز وظیفه خود می دانند. از صاحبان واقعی کشور در ساختار قدرت.
ائتلاف امانا در بخشی دیگر از بیانیه اعلام موجودیت خود را مهمترین مشکل کنونی کشور را «مشکلات اقتصادی مردم و مشکلات معیشتی طبقات محروم و مستضعف» میداند و اعلام کرد: ما هستیم. راه عبور از بحران ها و نابسامانی های اقتصادی و معیشتی مردم و دستیابی به الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت، اجرای برنامه ها و پروژه های شکست خورده اقتصاد لیبرال نیست که در اقتصاد درون زا و عدالت محور فکر می کنیم «اقتصاد مقاومتی» و معتقدیم تنها راه موفق برای عبور از مشکلات اقتصادی موجود و تقویت تولید و پول ملی همین نسخه است.
ائتلاف معتمدین نیز در این بیانیه بر لزوم هم افزایی و همکاری قوای سه گانه در چارچوب سیاست های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید کرد و افزود: از منظر ائتلاف مردمی یکی از بسترهای مهم برای حل معضلات است. مشکلات موجود به ویژه در زمینه مسائل اقتصادی، معیشتی و فرهنگی، تعامل مثبتی است. شورای اسلامی و دولت به عنوان قوه مجریه کشور و عدم تضاد این دو قوه مهم و اجرای دقیق و کامل وظایف و اختیارات نظارتی مجلس مطابق قانون اساسی است. و اصل استقلال.
ائتلاف اعتماد «شفافیت» رای مسئولان تصمیمات ارکان مختلف نظام به ویژه نمایندگان شورای اسلامی را رکن مهمی برای رفع بسیاری از مفاسد و ناکارآمدی های موجود دانسته و تصریح کرد: البته تحقق مطلوب آن است که شفافیت در مجلس وجود داشته باشد و صورتجلسه مجریان و حاضران ضامن اجرای آن باشد و نه ادعاها و شعارهای انتخاباتی. بر این اساس، این ائتلاف از نامزدهایی حمایت خواهد کرد که در گذشته به اصل شفافیت پایبند بوده و منشور شفافیت این ائتلاف را در دوره نمایندگی پذیرفته و برای قانونی شدن مفاد آن تلاش خواهند کرد.
ائتلاف آمنا در بخشی دیگر از بیانیه خود نفی «قبیلهگرایی» و «مشتریگرایی سیاسی» را تاکیدی جدی خواند و خاطرنشان کرد: به نظر ما هیچ گروه و جریان سیاسی حق ندارد خود را مالک مطلق و دائمی پایگاه اجتماعی بداند. انقلاب را بشناسند و با رویکرد انحصاری و انحصاری، مستبدانه و غیرشفاف، برای مردم، فعالان و بدنه جبهه انقلاب تعیین تکلیف کنند.
ائتلاف امانه نیز روش انتخاباتی خود را ترجیح «دیکتاتوری شاخص ها» بر «دیکتاتوری شخصی» و شایستگی های حاکمیتی بر سهمیه ها در حوزه سیاسی و انتخاباتی دانسته و بر این اساس تاکید کرده است: با وحدت. انتخاباتی با هر گروه و سایر ائتلاف ها بر اساس سهمیه باند. و فارغ از انتظارات فکری و سیاسی مردم و بدنه نیروهای انقلابی، مخالف و معتقدیم که به جای فراخوان «همه با من» باید اتحاد «همه با من» را تشکیل دهیم. «با هم» حول شاخص های انقلابی و قدرت تخصصی افراد.
جبهه ها، احزاب، اتحادیه ها و جوامع تشکیل دهنده ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا) عبارتند از:
جبهه انقلاب اسلامی، جبهه شریان (شبکه راهبردی رفقای انقلاب)، مبارزان مدافع انقلاب (رزما)، حزب عدالت اسلامی ایران، حزب خدمتگزاران اسلامی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان و دانش آموختگان، جامعه اسلامی کارگران، جامعه اسلامی جامعه کارمندان، جامعه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی، حزب دفاع از شهدا و قانون اساسی، جامعه یاران انقلاب اسلامی، جامعه معلمان و مربیان ایران اسلامی، جامعه تحول و پیشرفت اسلامی-ایرانی، جامعه فرزندان انقلاب اسلامي، جامعه هماهنگي نيروهاي انقلاب اسلامي، مجمع اتحاد نيروهاي انقلاب اسلامي، انجمن ورزشكاران اسلامي، مجمع فرزندان شاهد اسلامي ايران، جامعه تشكل هاي وحدت اسلامي و جامعه متحد جوانان اسلامي.