به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی شرکت بپادخت ملت، با تصویب سهامداران این شرکت صورتهای مالی منتهی به 9 دی ماه 1402 در این مجمع به تصویب رسید و بر این اساس سود پرداخت ملت به تصویب رسید. شرکت برای سال مالی منتهی به 9 آذرماه سال جاری مبلغ 4614 میلیون ریال اعلام شد. همچنین با موافقت سهامداران 50 درصد سود جاری بین سهامداران تقسیم شد که به ازای هر سهم 288 ریال سود دریافت می شود.
در ابتدای این مجمع که به ریاست علیرضا حمیدی به نمایندگی از سهامداران اصلی شرکت برگزار شد، محمدمهدی تقی پور، مدیرعامل شرکت بهپدخت ملت، ایجاد این شرکت در سال 1383 با مجوز بانک مرکزی و اخذ مجوز را یادآور شد. برای فعالیت در حوزه بانکداری الکترونیک و پرداخت الکترونیکی. از شبکه کارت پرداخت الکترونیک (شاپرک) گفت: از همان سال این شرکت به عنوان بازیگر اصلی در زمینه پرداخت PSP ایفای نقش کرده است.
با اشاره به ترکیب سهامداران ملت پرداخت شامل گروه فناوری های هوشمند بهسازان فردا، شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی، بیمه مرکزی، بیمه ایران، شرکت مهندسی نرم افزار شقایق و سایر سهامدارانی که در مجموع 3.16 درصد از سهام را در اختیار دارند، گفت: این شرکت در سه حوزه خدمات بانکی، خدمات پرداخت الکترونیکی و پروژه های ملی فعالیت خود را توسعه می دهد.
حضور گسترده پولی در حوزه خدمات بانکی و صنعت.
تقی پور درباره خدمات بانکی برای پرداخت ملت گفت: ارائه خدمات مدیریت سوئیچ، نرم افزار 4700 دستگاه خودپرداز، نرم افزار پایانه شعب 8600، یک میلیون و 800 هزار کاربر سامانه تولید رمز پویا موبایل، 12 میلیون کارت با رمز پویا، ارائه خدمات نرم افزاری دریافت خودکار/خودپرداز. ، زمینه های اصلی خدمات بانکی ما.
وی در ادامه به خدمات پرداخت الکترونیکی این شرکت اشاره کرد و افزود: در حوزه خدمات پرداخت PSP می توان مواردی از جمله قرار گرفتن در جایگاه اول در سهم حجم تراکنش های بازار را با 20.30 درصد مشاهده کرد. رتبه اول نسبت مبلغ تراکنش در هر یک از ابزارها، پایانه فروشگاهی با سهم 18.53 درصد، اینترنت با 28.92 درصد و پایانه همراه با 46.89 درصد بیشترین میزان اثربخشی سامانه کارتخوان فروشگاهی فعال را به خود اختصاص داده اند. بالغ بر یک میلیون پایانه فروش فعال سیستمی و بهبود رتبه در نسبت تعداد پایانه های فروشگاهی فعال در سیستم بازار با سهم 9.81 درصد، 22 هزار درگاه اینترنتی و بیش از 66 هزار درگاه خدمات پرداخت، حدود 10 میلیون نصب اپلیکیشن موبایل ساکه، اختلاف نسبت مبالغ تراکنش با رتبه دوم بازار را از 0.6 درصد در ابتدای سال به 2.46 درصد و افزایش 22 درصدی درآمد حاصل از فروش نرخ اپراتورها افزایش داد.
از “نقش درخشان در پروژه های ملی” تا “دستاوردها و افتخارات”
مدیرعامل پروژه های ملی بهدخت ملت این شرکت همچنین شامل سامانه پرداخت الکترونیکی قیمت سوخت، سامانه پرداخت اعتباری قیمت سوخت، سامانه پیشخوان دولت، سامانه ناوبری نفت سفید و CNG، سامانه توزیع سبد، اجرای پروژه و محصول پرداختی است. شرکت ملی پست ایران. سیستم خرید نفت مبتنی بر گاز مایع.
در ادامه این گزارش، تقی پور با اشاره به جایگاه شرکت بدادخت ملت، اظهار داشت: بر اساس گزارش نشریه بین المللی و مرجع نیلسن، ریپورت، در بین 150 شرکت برتر ارائه دهنده خدمات پرداخت کارتی در جهان در رتبه سیزدهم قرار دارد. اولاً همچنین رتبه اول در زمینه های تولید و پشتیبانی نرم افزار اعطا شده توسط شورای عالی انفورماتیک کشور نشان دهنده جایگاه جهانی و ملی این شرکت در صنعت پرداخت است.
وی در خصوص دستاوردهای تجاری اظهار داشت: افزایش سهم بازار بانک دوم از 0.6 درصد در فروردین 1402 به 2.46 درصد در تابستان 1402، افزایش ناوگان پایانه فروشگاهی به 200 هزار پایانه و تعداد نصب 35 هزار دستگاه از این تعداد. دستگاه ها، تمدید 50000 پایانه فروشگاهی رده خارج از کلاس، افزایش 1 رتبه ای به نسبت تعداد پایانه های فروشگاهی، فعالیت سامانه بازار با سهم 981 درصدی، تمرکز مرکز تماس برای پرداخت ملت. با 60 اپراتور با شماره ملی (30900)، افزایش 30 درصدی درآمد کمیسیون، اجرای طرح پایانه پرداخت چند حسابی در ویترین، اجرای طرح پرداخت معاینه فنی کل کشور.
مدیرعامل این شرکت از دستاوردهای این شرکت در سطح ملی از جمله اجرای طرح ریالی دیجیتال و اجرای آن در شبکه بانکی و دریافت لوح تقدیر از بانک مرکزی، اجرای طرح قدردانی از پروژه کیف پول بانکی برای اولین بار و تجاری سازی آن برای شرکت ایرانسل، اجرا و توسعه طرح کالاهای الکترونیکی، اجرای شاپرک 2 و آمبر در سوئیچ صادرات، اجرای پروژه حساب امانی در سیستم بانکی با با همکاری مرکز توسعه تجارت الکترونیک، توسعه سیستم پرداخت گاز مایع.
وی همچنین دستاوردهای امنیت پرداخت کشور را برشمرد که مهمترین این دستاوردها ایمن سازی و افزایش پایداری درگاه اینترنتی، افزایش میزان موفقیت تراکنش های پرداخت از طریق ایزوله سازی بانک های اطلاعاتی سوئیچ ها، افزایش پایداری شبکه از طریق ایزولاسیون فیزیکی سوئیچ ها و تبدیل آنها به HA، امنیت شبکه و زیرساخت شرکت و استقلال از زیرساخت بانک ملت.
محدوده اول مشارکت در میزان تراکنش ها به صورت جداگانه و در تمامی کانال ها.
مدیر کل بپادخت ملت با بیان اینکه در آذرماه 1402 هر پایانه پرداخت تقریباً 1.7 برابر تراکنش و 1.6 برابر تراکنش جذب کرده است، عملکرد پرداخت در حوزه خوان کارت های فروشگاهی را تشریح کرد و ادامه داد. داد گفت: تعداد تراکنش های هر ترمینال 600 تراکنش است در حالی که 374 تراکنش در هر پایانه در شبکه شاپرک انجام می شود، همچنین میانگین تراکنش 1.481 میلیون ریال برای هر پایانه در شرایطی ایجاد شد که 833 میلیون ریال تراکنش وجود دارد. تراکنش در هر ترمینال در سراسر شبکه شاپرک.
وی با اشاره به روند افزایشی سهم بازار مبالغ پرداختی کل معاملات شاپرک در سال مالی 1402، گفت: در آذر ماه 1402 با 20.64 درصد سهم از مبلغ، بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص دادیم و همچنین به دلیل تغییر درآمد بر اساس سیستم تعرفه جدید و افزایش اهمیت مبلغ تراکنش در این سامانه، با اجرای پروژه های بازاریابی به منظور جذب منابع، این شرکت با کسب رتبه دوم در بازار از اردیبهشت ماه، به طور متوسط سهم 2 درصدی در مبلغ معاملات را به خود اختصاص داده است. 1402. این کار را کرده است.”
تقی پور سود ناخالص سال مالی منتهی به آذرماه امسال را 7 میلیون و 276 هزار و 317 میلیون ریال و سود ناخالص شرکت در مدت مشابه را 4 میلیون و 614 هزار و 341 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: کل درآمد شرکت در سه بخش اپراتور شاپرک و … 41,863,245 میلیون ریال بوده است.
محور اصلی طرح های پرداخت در سال 1403.
مدیرعامل شرکت بپردخت ملت هدف اصلی از برنامه های این شرکت در سال 1403 را تداوم کسب سهم اول کشور، توسعه شبکه و انجام معاملات پایانه های فروشگاهی با هدف افزایش حجم تراکنش ها، اجرای کلان ملی عنوان کرد. برنامهریزی، توسعه خدمات فینتک، توسعه راهحلهای سفارشی برای پرداخت الکترونیکی از توسعه اتحادهای استراتژیک برای حفظ تعاملات، بهینهسازی فرآیندهای ارائه خدمات و ارتقای بلوغ سازمانی با تمرکز بر منابع انسانی خبر داد.
در بخش پایانی این مجمع و پس از استماع گزارش هیئت مدیره و گزارش بازرس قضایی، علاوه بر صورتهای مالی بسته شده در 9 دی ماه 1402، شرکتهای «آرمان نوین مشد» و «ایران مشد» به ترتیب حسابرس و بازرس قانونی انتخاب شدند و روزنامه دنیای اختزد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار انتخاب شد.