به گفته بازار، “با ادامه جنگ، ناامیدی اقتصادی در شمال اسرائیل افزایش یافته است. این ضرر تنها به جنبه مالی محدود نمی شود، بلکه هر ماه که می گذرد، الجلیل برای همیشه حدود 10 درصد از جمعیت خود را از دست می دهد و این شهر برای همیشه از دست می دهد. تجارت پر رونق در خطر واقعی ورشکستگی قرار دارد. تایمز اسرائیل این مطلب را از یک سرمایه گذار صهیونیست نقل کرده است.
آریل مارگالیت، سرمایهگذار فناوری اسرائیلی، معتقد است که پیامدهای تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، چشمانداز منطقه جلیل در شمال اسرائیل را که در نزدیکی مرز قرار دارد، تیره کرده است. با لبنان به عنوان مرکز نوآوری، کار و انعطاف پذیری.
رسانه های رژیم صهیونیستی پیشتر گزارش داده بودند که شرکت های فناوری رژیم صهیونیستی که از ابتدای تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی تحت فشار شدید مالی قرار داشتند، در ژانویه امسال بیش از 1000 نفر از کارگران خود را اخراج کردند.
به گفته این تاجر صهیونیست، در حالی که جنوب اسرائیل (نزدیک مرز با غزه) بیشترین ویرانی ها را متحمل شده است، شمال نیز ضربه سختی خورده است و این همه آسیب همچنان ادامه دارد. بیش از 500 خانه ویران شد، ده ها هزار نفر تخلیه شدند و هزاران مکان تجاری ویران شدند.
مارگالیت با اشاره به تشدید یأس اقتصادی در شمال اسرائیل با ادامه جنگ، تاکید کرد که خسارات وارده در این منطقه به جنبه مالی محدود نمی شود، بلکه الجلیل هر ماه حدود 10 درصد از جمعیت خود را برای همیشه از دست می دهد. و تجارت کامل رونق شهر با خطر واقعی ورشکستگی مواجه است.
وب سایت تایمز اسرائیل گزارش داد که حزب الله و گروه های فلسطینی در بحبوحه تشدید جنگ در نوار غزه هر روز حملاتی را در شمال اسرائیل انجام می دهند و با شدت این حملات، احتمال وقوع جنگ زمینی وجود دارد. جنوب لبنان قوی تر شده است.
این تاجر اسرائیلی معتقد است که ویرانی های اقتصادی نه تنها معیشت بسیاری از خانواده های اسرائیلی را تهدید می کند، بلکه رونق منطقه را که در نزدیکی مرز لبنان قرار دارد، تضعیف می کند.
این تاجر اسرائیلی ضمن دعوت از ارتش به پرهیز از رویارویی با حزب الله در جبهه شمالی اسرائیل، گفت: این موضوع را نباید نشانه ضعف دانست، بلکه به عنوان یک تصمیم راهبردی که منافع و توانمندی های اسرائیل را در نظر گرفته است.
رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که شرکت های فناوری صهیونیستی که از ابتدای تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی تحت فشار شدید مالی قرار داشتند، در ژانویه امسال بیش از 1000 کارگر خود را اخراج کردند.
اقتصاد رژیم صهیونیستی پس از گذشت بیش از یکصد و بیست و دو روز از آغاز تجاوزات نظامی این رژیم به نوار غزه، با مجموعهای از ضربات دردناک مواجه شده است.
بخش فناوری که نیمی از صادرات رژیم صهیونیستی را به عهده دارد، در نتیجه جنگ 20 میلیارد دلار خسارت دیده است. کارخانههای شمال اسرائیل که هنوز مشغول به کار هستند، تصمیم گرفتند برخی از خطوط تولید خود را در نتیجه تشدید تنشها با حزبالله و اخراج نیمی از کارکنان خود تعطیل کنند.