به گزارش رکنا، در مراحل ساخت نیروگاه های انرژی تجدید پذیر اولویت ساتبا با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی، استفاده حداکثری از ظرفیت های تولید داخل با ملاحظات قیمت رقابتی و امکان تامین تجهیزات در مدت زمان کوتاه و مطابق با برنامه زمان بندی ساخت و بهره برداری از این کارخانه ها است. طبقه.
علی شب نورد ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور و با هدف رفع نارضایتی و حمایت از سرمایه گذاران در این زمینه، برنامه وزارت نیرو برای ساخت 30 هزار مگاوات نیروگاه انرژی های تجدیدپذیر در توسعه هفتم را تشریح کرد. برنامه ریزی و ساخت 10000 مگاوات نیروگاه انرژی های تجدیدپذیر. تا اواسط سال 1404 پرداخت شد.به همین ترتیب، از این حیث، مدل های مختلف خرید برق برای حمایت از سرمایه گذاران در زمینه انرژی های تجدیدپذیر در دستور کار قرار گرفته است.
این مسئول در بخشی دیگر از سخنان خود به تشریح انواع مدل های سرمایه گذاری پرداخت و گفت: برای جذب سرمایه در این بخش، مدل های مختلفی برای خرید برق پیش بینی شده است که بخش های مختلفی را شامل می شود. از آن جمله می توان به مدل خرید برق ارزی و ریالی بر اساس مجوزهای اخذ شده از شورای عالی اقتصاد برای احداث 8500 مگاوات نیروگاه خورشیدی و 3000 مگاوات نیروگاه بادی بر اساس ماده 12 قانون مربوطه اشاره کرد. دسترس. موانع تولید
شب نور ادامه داد: از سوی دیگر مدل تامین برق در بورس انرژی از طریق پنل سبز، مدل جبران انرژی برای تامین برق پایدار صنایع، مدل خرید برق ماده 61 قانون اصلاح الگوی مصرف برای کم مصرف ظرفیت ها، مدل ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر با هدف صادرات، مدل تامین برق مراکز ماینینگ ارزهای دیجیتال و مدل هایی برای امکان توسعه سیستم های برق، در مقیاس کوچک پشتیبانی شده و بدون حمایت نیز از دیگر برنامه های وزارت نیرو برای جذب است. سرمایه، پایتخت.
وی افزود: در این راستا ستبا با انجام فعالیت های زیربنایی از جمله مبادله تفاهم نامه با صندوق توسعه ملی منابع مالی از محل واگذاری تسهیلات این صندوق معادل 80 درصد منابع مورد نیاز پروژه برق را تامین می کند. . خرید قراردادهای ماده 12 قانون برای رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود نظام مالی کشور و برق پایدار برای صنایع از طریق معرفی ساتبا و همچنین تبادل تفاهم نامه با صندوق محیط زیست و صندوق نوآوری و شکوفایی. برای سایر مدلهای سرمایهگذاری نقش اساسی داشته است. در اجرای این طرح ها گام بردارد.
این گزارش حاکی از آن است که بر اساس توضیحات مدیرکل دفتر نظارت بر ساخت و تولید نیروگاه ستبا، مجوز ساخت بیش از 11 هزار مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر صادر شده است و هم اکنون ظرفیت 11 هزار مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر است. در مراحل مختلف توسعه از جمله دوره توسعه از جمله اخذ مجوز برای سه. از تامین مالی تا مراحل ساخت شامل تامین تجهیزات و ساخت، عملیات مکانیکی و الکتریکی نیروگاه.